- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi floransa17
Çok ara verdık inş rabbim nasıp eder ıkımızede kuzularımız içinHEMDE NASIL YAVRUM ÇOK İSTİYOR YANLIZ BÜYÜDÜ ONA ÇOK ÜZÜLÜYORUM 5 YILDIR İSTİYORUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ara verdık inş rabbim nasıp eder ıkımızede kuzularımız içinHEMDE NASIL YAVRUM ÇOK İSTİYOR YANLIZ BÜYÜDÜ ONA ÇOK ÜZÜLÜYORUM 5 YILDIR İSTİYORUM
maşallah yumurtalar iğneye olumlu etki yapmış maşallahiyim canım çok saol sen nasılsın??
dün kontrole gittim ,bugünde gidip kan verdim canım . bu akşam çatlatma iğnelerimi vurulacam , cuma 09.30 opu. olucak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. sende yarın güzel haberler verirsin inş.
ben 11 eylülde başladım iğnelere 22 eylülde opu. olucak yani 12. günü opu. olmuş oluyor, seninde bi aksilik çıkmazsa tahmini o günlerde olur.
Gerçekten çalışırken bu süreci yaşamak daha zor bende söylemek zorunda kaldım istemeyerekte olsa söyledimGünaydın hanımlar
yarın kontrol var merak ediyorum yumurtalar ne durumda
amirime söylemek zorunda kaldım amma zormuş yaa erkek olunca birde
inşallah perşembe güzel haberler alırsın canım. tekrarlamadan kuzuları alırız inşallah
ben druma sordum opu ile alsanız zaman kaybetmek istemiyorum diye
rahim kalınlığı uygun olmalı onun icin o yüzden bu opu ile olmaz dedi
adeti gör sonra olacak dedi adetten hemen sonra
bende bir bilsem o oğluma miyon ile gebe kaldım oğlumda sıkıntı olmadı sezeryanla alındı
sonra ikinci evladımı isterken 2 kere daha oldum ikisinde de yeniledi
inan canımı çok sıkıyor bu durum
artık alınması ile yenilemeden transfer olur inşallah
senin kaç ay ara verildi alınması sonrasında
dr bana miyon alınması sonrası transger öncesi histereskopi yapabilirim dedi
İnşallah hayırlısı ile tutunur bebeklerimiz valla dinliyoz galibaEvet cnm valla kendımı dınlıyorum sureklı rabbim hayırlı haberler almamızı nasıp etsın inş
Cnm ben 26 yaşındayım ilk tedavimde doktor kesinlikle 1 adet olucak dedi yasa olarak yaş gereği 2tane isteyemezsin dedi. Sonra negatif sonuçlandı tabiki yıkıldım ve doktorumu değiştirdim çokta memnun kaldım bugün 3te transferim olucak 2 adet 5.gün . Yani bazen doktorla alakali olabiliyor benim 31 yumurta toplanmıştı ve fazla embriyo olustu bu yüzden sayı olarak cok olduğu için bana 2 adet transfer yapıcak. Yani sayının çok olması istisna ya giriyo mesala 3 tane olsaydı riske atıp 2 tane transfer yapmazdım dedi..Kızlar ben 30 yaşındayim doktora eğer embriyolar gelişirse kaç tane transfer ediyorsunuz diye sordum 1 tane dedi ama 2 tane olan arkadaşlar var neye göre karar veriyorlar anlamadim 2 tane daha garanti olmaz mi
maşallah yumurtalar iğneye olumlu etki yapmış maşallah
bende merak ediyorum ne durumdayım ne zaman toplanır
16 eylül iğneler başladım bakalım opu ne zaman olacak
Amin canımİnşallah hayırlısı ile tutunur bebeklerimiz valla dinliyoz galiba
Rabbim saglikli sekilde tutunmayi nasip etsin ins cnm hayirli olsun ins hersey cok guzel olacak dualarimiz birbirimizde olsun insTransfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)
Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah :)Transfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)
Canim hayirli haberlerini bekliyoruzGünaydın hanımlar
yarın kontrol var merak ediyorum yumurtalar ne durumda
amirime söylemek zorunda kaldım amma zormuş yaa erkek olunca birde
Döllenmiş yumurtası daha çok olanlar da birkaçgün daha beklemek daha yüksek başarı sağlıyormuş diye okudum.konuşma tarzları hep o şekilde banada geldiğinizde belli olur gibi demiştiler...vardır bir bildikleri öyle demelerinin bozma moralini ben şimdilik atlattım darısı başına inşSon durum yarın transfer için saat 13 de gel dediler 2 tane embriyo var durumu nasıl dedim asıl yarın belli olur dediler yani uygun olmazsa gerimi dönüyoruz garip değil mi hazır olunca gitsek daha iyi değil mi hayal kırıklığı açısından
Canım bana biraz transfer gününü anlatırmısın benim yarın olacak kendim gitsem olur mu araba sürebilirmiyim sıkıntı olur mu kaç saat bekliyoruz merkezde kaçıncı gün embriyosu konuldu sana benim 3. Gün olacakTransfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)
inşallah sonuda güzel olur allahın izni ile evde yatıyorum 6 gün kasık ağrısına ve iğnelere devam yarın artık iş başı yapacam sende hiç stress yapma hiç bir şeye hep böyle huzurlu ol inşallah bebişin tutunur hepimzinki tutunur rabim kimsenin kucağını boş bırakmasınTransfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)
Son durum yarın transfer için saat 13 de gel dediler 2 tane embriyo var durumu nasıl dedim asıl yarın belli olur dediler yani uygun olmazsa gerimi dönüyoruz garip değil mi hazır olunca gitsek daha iyi değil mi hayal kırıklığı açısından
Canim bende 16 da basladim ignelere benim opu 26 eylulde tahmini demisti drmaşallah yumurtalar iğneye olumlu etki yapmış maşallah
bende merak ediyorum ne durumdayım ne zaman toplanır
16 eylül iğneler başladım bakalım opu ne zaman olacak
Geçmiş olsun canım inşaallah hayırlısiyla bebeğine kavuşursun tek embriyo mu transfer edildi cnmTransfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)
Sıkmayın canınızı . Bakin benden de 12 yumurta toplanmasına rağmen kaliteli olan 3 tane var dediler . Ve konuşurken de transfer olursa dediler . 3 tanesi 1. Kalite denildi ama demek ki gün gün degisebiliyor. Benim ki de 3. Gun embriyoşu olmuş olacak . Olursa eğer birlikte sayarız günleriCanım bana biraz transfer gününü anlatırmısın benim yarın olacak kendim gitsem olur mu araba sürebilirmiyim sıkıntı olur mu kaç saat bekliyoruz merkezde kaçıncı gün embriyosu konuldu sana benim 3. Gün olacak