- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
canım hiç belirti yaşamayan kadınlarda gebe olduğunu okudum her türlü gebelik belirtisini görenindeTransferimin 5.günü bugün. Hiç belirti yok nerdeyse. Hafif kasık ağrısı oluyo aşılamadaki gibi. O da ilaçlardan sanırım
Benim son kontrolde 8 yumurtaydi ama 14 tane yumurta toplandı. Senin daha çok toplanır eminim.. sizden problem neydi
Benim son kontrolde 8 yumurtaydi ama 14 tane yumurta toplandı. Senin daha çok toplanır eminim.. sizden problem neydi
Merhaba kızlar @ceymi ve pazartesi opu olan diğer arkadaşlar ...beni az önce aradılar tek yumurtam döllenmiş yarın 10:30transfer içşn çağırıldım . İçim karamsar ve bir okadarda heyecanlı...bebeğim beni bekliyor olabilirmi şimdiden özlem duyuyorum onaembriyo demeyi yakıştıramıyorum hatta dün akşam daha döllenip döllenmediğini bilmeden eşime kızımız olacak dedim ...
Kızlar selam,
Opu olup embriyoları dondurulanlar ve sonra regl olup transfer olanlar var mı aranızda?
Regl sonrası transfere kadar hangi ilaç ve iğneler kullandınız?
yaa hiç deneme transferi yapılan yokmu aranızda,
Canım senin adına çok sevindimmm
Inşallah testlerinde yumişler gibi güzel çıkar sonuçu
Kafama çok taktim üzüldüm sizler destek verdinizde moralimi topluyorum sayenizde amin canım hakkımızda hayırlısı olsun..
Dua ediyorum inşallah pers ye kadar yumurtaliklarim buyur inşallah testte iyi sonuçu çıkar
evet canım benim yumurtalarım toplantı 1 tane embriyom oluştu ve o donduruldu.bende bunu merak ediyorum bu ay yumurtalar toplanıp dondurulacak sonra transfer olacak
Kızlar selam,
Opu olup embriyoları dondurulanlar ve sonra regl olup transfer olanlar var mı aranızda?
Regl sonrası transfere kadar hangi ilaç ve iğneler kullandınız?
Benimde beşinci günüm bende 4 gün boyunca kasık ağrısı ve bel ağrısı oldu ama bu gün ağrılarım çok çok azaldı canım bunlar dedikleri tam bir belirti olmaya biliyor kullandığımız progestanlar kasık ağrısı yapıyor estrofende hormon iki taraflı hormon aldığımız için vucut tepkiside olabiliyor kendimizi dinlememek en doğrusu ilk tüp bebekte hisetiğim gazı sızısını bile bebek yerleşme hareketi düşünmüştümTransferimin 5.günü bugün. Hiç belirti yok nerdeyse. Hafif kasık ağrısı oluyo aşılamadaki gibi. O da ilaçlardan sanırım
maşallah sonradan gelişen yumurtaların olmuş demek. kaç taanesi döllendi canım
benim yaş 40 oldu canım ve miyon var iki kere operasyon oldum ama yeniledi bebeğin tutunacağı yerde
dr miyonu da alacak opudan sonraki adet ile rahim hazır olduğunda da transfer olacak
8 tanesi döllendi 5 tanesi 1. Kalite 3 tanesi 2. Kalite. İki tane koyacak tutar mı bilmiyorum. Çok endiseliyim. Kist miyon şimdiye kadar hiç böyle problemlerim olmadı. Ama hamilede kalamadim. Eşime morfoloji sorunu ve %85 baş anamolisi vardı. Ama embiriyolar oluştuğuna göre tutunur herhalde değil mi.
canım dur bakalım daha iğnelerin var inşallah gelişecek o yumurtalar güzel haberlerini alalım inşallah
Moralini yuksek tut lutfen hayirlisi. Insalllah kalan ignelerinle daha iyi olacak yumoslarin
zaten her lafı gerginlik yaratıyor tepkilerime o bile inanamıyor canım. yok yaa erkek milleti ruhsuz işte
Çok sevindim canım, çok güzel haber yumurtaların ilaca tepkisi güzel olmuş, yumurtaların boş olduğu ultrasonda anlaşılamıyormuş toplanmadan bilemeyizdemişti doktor, sadece gelişimi yavaş olup küçük olurlarsa boş olabileceğini bize düşündürür demişti. Cuma reglim gelirse ctesi ben de orda olurum ama benim beklentim ctesi veya pazar gelmesi, bundan sonra senin kontroller sıklaşır o zaman mutlaka denk geliriz canım.Maviay1778 ve anneveoglusu kizlar ciktim dr dan. Sagda 5 tane solda 3 tane var. Sagdakilere isaret yapti kagitta. bilmiyorum soldakiler bosmu aceba diye dusundum. ancak hepsinin boyutu suan 6 olmus. Dr bu iyi bir gelisme hepsinin ayni duzeyde olmasi dedi. Iyiyim yani ignelere devam edicem. Cumatesi tekrar cagirdi. Maviay1778 canim 11.45 de muayene takibimi murat bey yapacak karsilasiriz belki. Hakkimizdan hayirlisi olsun
hayırlısı canım. rahim kalınlığını muayene ile mi ölçüyor? kan testi mi?Selam herkese. Benim transferim maalesef bu ay olmayacak. Rahim yeterince kalınlaşmamış. Ekime kaldım. Bu defa estrofem değilde climara flaster kullanacağım. İnşallah bu defa kalınlaşır. Bir de tarlusal verdi adet geçikmesi olmasın diye. Sanırım 2 hafta sonra adet olurum. Bu durumda ne sevinebildim ne de üzülebildim. Tuhaf bi ruh halindeyim. Herşeyin hayırlısını diliyorum.