2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Patlatsaydın kafasına bi tane ben böyle yapıyorum ahahah
hiç bozma moralini böylede güzeliz biz yaaaa

zaten her lafı gerginlik yaratıyor tepkilerime o bile inanamıyor canım. yok yaa erkek milleti ruhsuz işte

Merhaba kızlar ceymi ve pazartesi opu olan diğer arkadaşlar ...beni az önce aradılar tek yumurtam döllenmiş yarın 10:30transfer içşn çağırıldım . İçim karamsar ve bir okadarda heyecanlı...bebeğim beni bekliyor olabilirmi şimdiden özlem duyuyorum ona embriyo demeyi yakıştıramıyorum hatta dün akşam daha döllenip döllenmediğini bilmeden eşime kızımız olacak dedim ...

Kızlar selam,
Opu olup embriyoları dondurulanlar ve sonra regl olup transfer olanlar var mı aranızda?
Regl sonrası transfere kadar hangi ilaç ve iğneler kullandınız?

Kızlar selam,
Opu olup embriyoları dondurulanlar ve sonra regl olup transfer olanlar var mı aranızda?

Dondurulmuslarda adetin ikinci gunu muayeneye gidiyorsun ve estrofem basliyorsun. 10 gün sonra tekar gittiginde transfer tarihin belirleniyor. Transferden 5 gün once prednol ve monodoks, progestan igne ve crinone jel basladim. Transferden sonra igne ve jel devam etti. Ayrica pihtilasma nedeniyle coraspin ve clexane igne. Benimki böyle oldu, her doktorun yontemi farkli tabi

evet Çarşamba sabah
hayırlısı olur inşallah
biraz gerginim

Nasıl geçti transfer işlemi :)
kolay mı? ne kdar sonra taburcu ettiler
İyi geçti cnm opudan daha kolay 5 dk lık bir işlem yarım saat yattım sonra kalkıp eve geldım hiç yatmıyorum oğlumu okula götürüp getırıyorum sadece kendımı yormuyorum

evet Çarşamba sabah
hayırlısı olur inşallah
biraz gerginim

Nasıl geçti transfer işlemi :)
kolay mı? ne kdar sonra taburcu ettiler
Canim hiç gerilmene gerek yok bu benim 2.transferim olucak. 5 dakikalık bir işlem ve Ayık olucaksın ekranda bebeğinin sana geldiğini bile görüceksin böyle inci ye benzer parlakliktaydi ve beni hiç hayatımda olmadığım kadar heycanlandirmişti çok çokk mükemmel bir heyecan tabi Allah nasip etmedi ben sonuç günümü bekleyene kadar içimden inci diye sesleniyodum ona.. beni bırakma sıkı sıkı tutun olur mu diyodum nasip olmadi yarın 2.olucak inanki aynı heyecan yine olucak çok güzel bir duygu Allah hepimize bu duyguyu sonucu pozitif olarak yaşatsin insalalh ..

Kızlar selam,
Estrafem folic acid adetın 14.gunu progestana basladım 19.gunude dün transfer oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…