- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
Patlatsaydın kafasına bi taneben böyle yapıyorum ahahah
hiç bozma moralini böylede güzeliz biz yaaaa
İğne yaparken enjektörün havasını al bende bilmiyordum bendede ilk tedavide morarmıştı canım hava almaya dikkat et
Ay evet yaaa bendede sisti aynaya baktim kilo aldim ben filan diyorum. Esimde heee 3 gunde igneden kilo aldin diyip dalga geciyo ama sistim o farketmiyor
Çok sağol canım bilgilendirme için canım bende olmadı ilk 4 gün bel ağrım ve kasık ağrım oldu tektaraflı ama bu gün ağruım yok denilecek kadar az rabim inşallah nasip eder 3.cü denem buCnm bende hiçbiri olmadı ama tutundu. Yerlesme kanamasi herkeste olmaz
Kaç yumurtaniz var sizin
Çok sağol canım bilgilendirme için canım bende olmadı ilk 4 gün bel ağrım ve kasık ağrım oldu tektaraflı ama bu gün ağruım yok denilecek kadar az rabim inşallah nasip eder 3.cü denem bu
Aa bilmiyordum sayımız artıyor hep beraber güzel sonuçlar alalım, muayeneden sonra haber ver canım merak ediyorum seniHayirlisi canim. sanat2017 de antalya tup bebekte murat beye gidiyor. Ayni merkezde 3 kisi olduk
Haklısın canım o kadar zorki beklemek allah razı olsun desteğin için hayırlı olsun bebişin sağlık huzur mutluluk ile kucağına alırsın inşallah sendeKullandigimiz ilaclarin yan etkisi cok cnm. Kendini dinleme. Icini ferah tut, olumlu düşün
Evet cnm bendede olmustuKizlar transfere bir günüm var ve ağrıdan uyuyamiyorum sizde de oldu mu? Adet sancisi gibi
üçüncü gün kontrolde sada 8 solda 9 dedi dr bakalım perşembe kaçı iğneye uyum gösterdi
Cok tsk ederim maviay1778 ve anneveoglusu. Bekliyorum dr u. cagiracaklar bakalim cikinca yazarimAa bilmiyordum sayımız artıyor hep beraber güzel sonuçlar alalım, muayeneden sonra haber ver canım merak ediyorum seni
Seninde mi çarşamba günü transfer varrrrr? O ağrı heyecandir canım
Merhaba kızlar benımde ayın 18 inde dondurulmus embrıyo transferım olucak inş
Kızlar selam,
Opu olup embriyoları dondurulanlar ve sonra regl olup transfer olanlar var mı aranızda?
Regl sonrası transfere kadar hangi ilaç ve iğneler kullandınız?
İyi geçti cnm opudan daha kolay 5 dk lık bir işlem yarım saat yattım sonra kalkıp eve geldım hiç yatmıyorum oğlumu okula götürüp getırıyorum sadece kendımı yormuyorumevet Çarşamba sabah
hayırlısı olur inşallah
biraz gerginim
Nasıl geçti transfer işlemi :)
kolay mı? ne kdar sonra taburcu ettiler
Canim hiç gerilmene gerek yok bu benim 2.transferim olucak. 5 dakikalık bir işlem ve Ayık olucaksın ekranda bebeğinin sana geldiğini bile görüceksin böyle inci ye benzer parlakliktaydi ve beni hiç hayatımda olmadığım kadar heycanlandirmişti çok çokk mükemmel bir heyecan tabi Allah nasip etmedi ben sonuç günümü bekleyene kadar içimden inci diye sesleniyodum ona.. beni bırakma sıkı sıkı tutun olur mu diyodum nasip olmadi yarın 2.olucak inanki aynı heyecan yine olucak çok güzel bir duygu Allah hepimize bu duyguyu sonucu pozitif olarak yaşatsin insalalh ..evet Çarşamba sabah
hayırlısı olur inşallah
biraz gerginim
Nasıl geçti transfer işlemi :)
kolay mı? ne kdar sonra taburcu ettiler
Estrafem folic acid adetın 14.gunu progestana basladım 19.gunude dün transfer oldu cnmKızlar selam,
Opu olup embriyoları dondurulanlar ve sonra regl olup transfer olanlar var mı aranızda?
Regl sonrası transfere kadar hangi ilaç ve iğneler kullandınız?
Ayyy kuzum cok tsk ederim. simdi doktordayim cagirmalarini bekliyorum. Insallah iyi haberler veririm size