-
- Konu Sahibi floransa17
Ay evet yaaa bendede sisti aynaya baktim kilo aldim ben filan diyorum. Esimde heee 3 gunde igneden kilo aldin diyip dalga geciyo ama sistim o farketmiyor
Gecikmezse hafta sonu bekliyorum reglimi, 2. Gün gel demişti Kemal beyYaaa ne guzel. hayirlisi kuzucum. Hangi gun gideceksin bellimi
Kanama dediysem çok az oldu fena uykum vardı sabaha kadar tuvalete gittim vücudumdaki su bitti resmen
Canım günaydın
Çıktım hastaneden ben işe gidiyorum
Dr yumurtaliklarin çok ufak pirinç tanesi kadar dedi 12 tane ignem kaldığını söyledim
Çarş ya kadar 3 er gobege vurdur dedi 3 te kalçaya
Pers gidicem sabahtan e2 testi yapacakmış o test ne bilen var mı bende bakicam.
En az 18mm yumurta buyumesi lazimmiş opu yapabilmesi için..
Çok moralim bozuldu napicam allahım
Kanama yada lekelenme olmayınca bebek tutunmuyormu
Merhaba canım doktorun mu soledi 18 mm olması gerekiyor die? Benim opu öncesi son kontrolde yumurtalarım 25, 18, 16, 15,13,13 mm di.ve hepsi toplandı hepsi döllendi ama 5. Güne 3 tanesi erişti.gerçi sona genetik test yapıldı 2 tanesine onunda 1 i sağlam çıktı :) ama sonucta farklı boyutta 6 yumurta toplandı ve hiç boşda çık adı hepsinden olgun yumurta çıktı.doktorum yumurtaların içi boşda çıkabilir demişti.
Canım günaydın inş. Perşembe'ye kadar hepsi büyümüş olur . Bnmde net bir rakam demedi ama sayarken aklımda şöyle kaldı sağ tarafta 6 tane 15.5m dedi.. sol tarafta bi tane 18 bir tane de 15 dedi..bnm sol tarafta fazla oluşmuo nedense Başkada küçükler var mı tam bilmiyorum .. son puregon iğnemi bu akşam yapıcam yarın orgulatronu son kez yapıcam .. yarın akşamda çatlatma iğneleri yapılacak ve cuma günü opu dedi.. nie sana özellikle 18 mm dediği anlamadım bnmde çoğu 15 ama cuma olucak opu. Şakın takılma bu milim olaylarına biranda bi bakmışsın kocaman olmuşlar .. yarın benden de e2 ve progestran testlerini istedi .. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Şakın üzülme herşey güzel olcak öle düşün
Kizlar transfere bir günüm var ve ağrıdan uyuyamiyorum sizde de oldu mu? Adet sancisi gibi
Canım günaydın
Dr yumurtaliklarin çok ufak pirinç tanesi kadar dedi 12 tane ignem kaldığını söyledim
Kaç yumurtaniz var sizin
Antalya tup bebek canim. bakalim yarin ne diyecek eger yumurtani az bulursak birakiriz dedi. Diger aya. Insallah cogalmis buyumustur yaa
Hayirlisi canim. sanat2017 de antalya tup bebekte murat beye gidiyor. Ayni merkezde 3 kisi oldukGecikmezse hafta sonu bekliyorum reglimi, 2. Gün gel demişti Kemal bey
Ayyy kuzum cok tsk ederim. simdi doktordayim cagirmalarini bekliyorum. Insallah iyi haberler veririm sizecanım gittin mi dr merak ettim
Masallah kuzum yaaa senin rezerv cok guzellll. Allahim insallah saglikli hayirlisini versinüçüncü gün kontrolde sada 8 solda 9 dedi dr bakalım perşembe kaçı iğneye uyum gösterdi
Antalya tup bebek canim. bakalim yarin ne diyecek eger yumurtani az bulursak birakiriz dedi. Diger aya. Insallah cogalmis buyumustur yaa
Moralini yuksek tut lutfen hayirlisi. Insalllah kalan ignelerinle daha iyi olacak yumoslarinCanım günaydın
hakkında hayırlısı olsun.inşallah canım.benim 25 yumurtam olmuştu mecbur toplayıp beni dinlendiydiler kısmet bu ayaymış baya hep engel çıkmıştı ama inşallah bu sefer olur