2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım günaydın
Çıktım hastaneden ben işe gidiyorum
Dr yumurtaliklarin çok ufak pirinç tanesi kadar dedi 12 tane ignem kaldığını söyledim
Çarş ya kadar 3 er gobege vurdur dedi 3 te kalçaya
Pers gidicem sabahtan e2 testi yapacakmış o test ne bilen var mı bende bakicam.
En az 18mm yumurta buyumesi lazimmiş opu yapabilmesi için..
Çok moralim bozuldu napicam allahım

Canım günaydın inş. Perşembe'ye kadar hepsi büyümüş olur . Bnmde net bir rakam demedi ama sayarken aklımda şöyle kaldı sağ tarafta 6 tane 15.5m dedi.. sol tarafta bi tane 18 bir tane de 15 dedi..bnm sol tarafta fazla oluşmuo nedense Başkada küçükler var mı tam bilmiyorum .. son puregon iğnemi bu akşam yapıcam yarın orgulatronu son kez yapıcam .. yarın akşamda çatlatma iğneleri yapılacak ve cuma günü opu dedi.. nie sana özellikle 18 mm dediği anlamadım bnmde çoğu 15 ama cuma olucak opu. Şakın takılma bu milim olaylarına biranda bi bakmışsın kocaman olmuşlar .. yarın benden de e2 ve progestran testlerini istedi .. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Şakın üzülme herşey güzel olcak öle düşün

Slm kızlar ben az önce dr geldim perşembe opu benimde sanırım adam gibi iki yum.var.onlarda döllenir mi bilmiyorum.haziranda yarım kalmıştı.çok korkuyorum allahım inş.bu sfer olur.cumartesi transfer yapacak dr.ama .ok erken değil mi.gerçi döllensinde buna şükür diyoruz.bu gece çatlatma iğnem var.dua edin bana kızlar :KK43:

Merhaba canım doktorun mu soledi 18 mm olması gerekiyor die? Benim opu öncesi son kontrolde yumurtalarım 25, 18, 16, 15,13,13 mm di.ve hepsi toplandı hepsi döllendi ama 5. Güne 3 tanesi erişti.gerçi sona genetik test yapıldı 2 tanesine onunda 1 i sağlam çıktı :) ama sonucta farklı boyutta 6 yumurta toplandı ve hiç boşda çık adı hepsinden olgun yumurta çıktı.doktorum yumurtaların içi boşda çıkabilir demişti.

Evet canım dr dedi 18 19 olsa yeter dedi.
2 yumurta var şuna ama içi dolu değil ve ufak.
Napiyim bilmiyorum

Canım günaydın inş. Perşembe'ye kadar hepsi büyümüş olur . Bnmde net bir rakam demedi ama sayarken aklımda şöyle kaldı sağ tarafta 6 tane 15.5m dedi.. sol tarafta bi tane 18 bir tane de 15 dedi..bnm sol tarafta fazla oluşmuo nedense Başkada küçükler var mı tam bilmiyorum .. son puregon iğnemi bu akşam yapıcam yarın orgulatronu son kez yapıcam .. yarın akşamda çatlatma iğneleri yapılacak ve cuma günü opu dedi.. nie sana özellikle 18 mm dediği anlamadım bnmde çoğu 15 ama cuma olucak opu. Şakın takılma bu milim olaylarına biranda bi bakmışsın kocaman olmuşlar .. yarın benden de e2 ve progestran testlerini istedi .. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Şakın üzülme herşey güzel olcak öle düşün

Canım senin adına çok sevindimmm
Inşallah testlerinde yumişler gibi güzel çıkar sonuçu
Kafama çok taktim üzüldüm sizler destek verdinizde moralimi topluyorum sayenizde amin canım hakkımızda hayırlısı olsun..
Dua ediyorum inşallah pers ye kadar yumurtaliklarim buyur inşallah testte iyi sonuçu çıkar

Canım günaydın
Dr yumurtaliklarin çok ufak pirinç tanesi kadar dedi 12 tane ignem kaldığını söyledim

canım dur bakalım daha iğnelerin var inşallah gelişecek o yumurtalar güzel haberlerini alalım inşallah

Canım günaydın
Moralini yuksek tut lutfen hayirlisi. Insalllah kalan ignelerinle daha iyi olacak yumoslarin

hakkında hayırlısı olsun.inşallah canım.benim 25 yumurtam olmuştu mecbur toplayıp beni dinlendiydiler kısmet bu ayaymış baya hep engel çıkmıştı ama inşallah bu sefer olur

maşallah çok güzel yumurtanız olmuş ilk kontrolde tedaviye başlandığında kaç yumurtanız vardı arkadaşım
benimde bu ay transfer olmayacak kapalı miyon operasyonu olacak ekimde sonra rahim ne zaman hazır olursa transfer olacak

inşallah senin de güzel haberlerini alırız bu ay
transfer aşamasında neler oluyor canım adetle gidiyorsun sonra neler oluyor paylaşabilirmisin

X