- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.141
sana tavsiyem aynı merkezde ver arkadaşım dr bana öyle demişti yanılır böyleCanım farklı merkezlerde verdim. Bi de bugünkü testim 1 saat olmadan çıktı acaba makineden erken mi cikardilar
Evet öyle yapmak lazım gerçekten. Bundan sonrakilerı öyle yaparım artiksana tavsiyem aynı merkezde ver arkadaşım dr bana öyle demişti yanılır böyle
canım aynı merkezlerde vermen gerekıyor farklı merkezlerde verirsen doğru yorum yapılamaz neyse 2 gün sonra en son verdiğin merkezde tekrar verirsin inş kat ve kat artarCanım farklı merkezlerde verdim. Bi de bugünkü testim 1 saat olmadan çıktı acaba makineden erken mi cikardilar
Hayirli olsun cnm bence mukemmel bir sonuc cunku ilkini cok erken baktirmissin 2. Gun okdugu icin bence cok normal iki gun sonra tekrrla icin rahat edecektir insallah hayirli olsun insallahKızlar sonucum 28 çıktı. 2.gün embriyosuydu. 9.gün 11.38 çıkmıştı. Nasıl sizce çöl mu düşük
Canım çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin lutfenHayirli olsun cnm bence mukemmel bir sonuc cunku ilkini cok erken baktirmissin 2. Gun okdugu icin bence cok normal iki gun sonra tekrrla icin rahat edecektir insallah hayirli olsun insallah
Herkes icin dua diyorum kendini sitrese sokma ve cok guzel beslen sut ic bolbol insallah hersy cok gzl olur hepimz icinCanım çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Cnm hayirli olsun hamileligin test sonuc tarihinde bir aylik hamile olmus oluyorsun yani transfer gununden onbes gun onceside sayiliyorKızlar biz şimdi kaç haftalık hamileyiz.transferden mi yoksa önceki adet gününden mi baz alınıyor.
Hayirli olsun cnm bence mukemmel bir sonuc cunku ilkini cok erken baktirmissin 2. Gun okdugu icin bence cok normal iki gun sonra tekrrla icin rahat edecektir insallah hayirli olsun insallah
Canim ben transferi bekliyorum tahmini 8 kasim dediler. Tam olarak 2 kasimda muayem var o zaman belli olur. Sen nasilsin? Keseyi ne zaman gormeye gideceksin?
Zeyneptanemm kese görmeye gidecekti? Nerdesin kız durumunuz nasıl?
aaaAz önce çıktım doktordan keseyi gördük ufacık. Doktor dış gebelik yok dedi ama sağlıklı bi kese gibi görünmüyo dedi. Hcg istedi tekrar. Moralim çok bozuldu
katlamış canım. demek ki bebek sana tutunmaya calısıyor içerdeKızlar sonucum 28 çıktı. 2.gün embriyosuydu. 9.gün 11.38 çıkmıştı. Nasıl sizce çöl mu düşük
sen 5 haftalık gebesin canımKızlar biz şimdi kaç haftalık hamileyiz.transferden mi yoksa önceki adet gününden mi baz alınıyor.
eşinde var mıydı yanında canımkesimizi de gördük tek kese kalbini de erken ama kalbini de duyduk haftaya daha net duyarız dedi canım.bu ara topik hüsranlı ya çekindim yazmaya canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?