- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.161
Az önce çıktım doktordan keseyi gördük ufacık. Doktor dış gebelik yok dedi ama sağlıklı bi kese gibi görünmüyo dedi. Hcg istedi tekrar. Moralim çok bozuldu
Çok sağol canım inşallah dua edin çarşamba katlansinkatlamış canım. demek ki bebek sana tutunmaya calısıyor içerde
evet canım videoya çekmiş heyecandan tam kalp atisinda sesi açıyorum diye videoyu kapatmış uçtu sevincten bende çok ağladımeşinde var mıydı yanında canım
Şeklinden dolayı heralde bilmiyorumki canım. Devlet hastanesinde gittim, genç bi bayandı bizle filan yaşıttır. Hulusi hocayada yazdım cevap bekliyorumaaa
bi dur canım Allah ol der olur hemen duşürme yuzunu.
niye saglıklı değil gibiymiş ki
hcg bi çıksın bakalım.
kime hangi doktota gıtın hangı hastane
Çok sağol canım inşallah dua edin çarşamba katlansin
Cok sevindim cnmkesimizi de gördük tek kese kalbini de erken ama kalbini de duyduk haftaya daha net duyarız dedi canım.bu ara topik hüsranlı ya çekindim yazmaya canim
Bukadar üzüntüye sonunda güzel bir haber aldık sağ salim kucağına al inşallah kaçıncı gün transferi hangi tarihte transfer oldun canimkesimizi de gördük tek kese kalbini de erken ama kalbini de duyduk haftaya daha net duyarız dedi canım.bu ara topik hüsranlı ya çekindim yazmaya canim
Allah hepimize ve bizim eslerimize de bu duyguyu yasatsinevet canım videoya çekmiş heyecandan tam kalp atisinda sesi açıyorum diye videoyu kapatmış uçtu sevincten bende çok ağladım
Canim sen kendine sabit bi doktor belirlemedin miKizlar halen lekem war ama suan kahwerengi hastaneyi aradim gel kan wer yarin sonucuna bir bakalim dediler malesef hemen gidip ultrasyona gideremiyorum bu ulkede yani dusecekse duser ozel bi doktor war ona giderim galiba hakkimiza hayirlisi diyip cekicez malesef yapacak bisey yok hepinize tesekkur ederim sordugunuz icin dua edin bana lutfen suan baska yapilacak bisey yok
Ay ne güzel kız masallahh gozun aydin inşallah bizde o günlere geliriz şu anda 3.gudeyim az kalsın test yapacaktim dayanamıyorum ya napcam ben böyle off nasıl geçecek günler 6.kez transfer oluyorum hala her seferinde değişmeyen heyecan :)) sinir oluyorum yaevet canım videoya çekmiş heyecandan tam kalp atisinda sesi açıyorum diye videoyu kapatmış uçtu sevincten bende çok ağladım
Canim allah korusun her kırmızı kanama düşük habercisi değil hemen olumsuz düşünme. Nasıl oldun şimdi?Malesef imtihanlarimiz arka arkaya geliyor hamilelik haberlerimiz kahwerengi lekelerimiz we kanamalarimizsezenorhan seni yanliz birakmiyorum canim bu surecindede hicbirsey yokken kanamam basladi akinti gibi degil daha fazla suan pembe ama fitilin apartina kipkirmizi taze kan geldi hakkimizda hayirlisi olsun bu gece yine cok zor gececek Allah yardimcimiz olsun..
Tup bebege baslamadan once herseyin tutmayla bittigini dusunuyordum ama asil tutunca dert basliyormus imtihan dunyasi iste herkes imtihanina Rabbim sabrimizi bolaltsin hakkimiza hayirlisini wersin galiba bebegimi dusuruyorum...
Sağol canım amin inş rabbim bana da isteyen herkesede en hayırlı zamanda nasip etsinGünaydın kızlar
sezenorhan canım şimdi gördüm geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah :) Hayırlısıyla en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah
Sende çok tatlısın cnm hemserim benimcanimcim nasıl tatlısın oyle..rahim sana güç kuvvet versin herşeyin hayırlısı olsun..Rabbim yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin bundan sonra inşallah bizde seni seviyoruzzzzzz
Amin canim cok sagol .Evet var cnm ama benim hamile kalmamda sorun olmuyor da sonrasında sorun olduğu için asıl sorun tespit edilmeden uzun bir süre tedavi düşünmüyorum hepimiz icin hayirlisi insçok üzüldüm arkadaşım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin doldurulmuş embriyon varmı geride
Bukadar üzüntüye sonunda güzel bir haber aldık sağ salim kucağına al inşallah kaçıncı gün transferi hangi tarihte transfer oldun canim
aminnnn yol boyunca ağladım hep sizlere dua ettim ağlayarak inşallahAllah hepimize ve bizim eslerimize de bu duyguyu yasatsin
Aminnnn canim allah razi olsun
Yurtdisindayim canim hastane yapti tedawimi ozel dedigim doktor turk bayan o sadece ultrasyona falan aliyor yada ekstra ilac weriyor tup bebek yapmiyor o yuzden kendime ozel doktorum yok kan sonucunda iste kesenin nasil oldugu cikarmiki bilmiyorum ya insallah boyle gecmez dun gece yine ne esim uyudu ne ben birde Soyle birsey war ben hamile oldugumu ogrendigimden beri ne zaman dus alsam lekemCanim sen kendine sabit bi doktor belirlemedin mi
Senin bebeğin sana tutunuyor bence verdiğin kan sonucun da yüksek çıkacak
Kese bozulmaya başlamadigi sürece sorun yok
Canını sıkma belki senin gebeligin böyle geçecek yani
Sağol cnm evet bende inanıyorum biz şimdi üzülüyoruz ama aslında hakkımız da hayırlı olan bu ve en hayırlı zamanda sağlıkla gelecek evlatlarımızsezenorhan canım çok geçmiş olsun Allah bizè güç kuvvet versin çok zor bir sınavdan geçiyoruz inanıyorum Rabbim bizede bir gün bu güzel duyguyu nasip edecek inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?