2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

aaa

bi dur canım Allah ol der olur hemen duşürme yuzunu.

niye saglıklı değil gibiymiş ki

hcg bi çıksın bakalım.

kime hangi doktota gıtın hangı hastane
Şeklinden dolayı heralde bilmiyorumki canım. Devlet hastanesinde gittim, genç bi bayandı bizle filan yaşıttır. Hulusi hocayada yazdım cevap bekliyorum

kesimizi de gördük tek kese kalbini de erken ama kalbini de duyduk haftaya daha net duyarız dedi canım.bu ara topik hüsranlı ya çekindim yazmaya canim
Bukadar üzüntüye sonunda güzel bir haber aldık sağ salim kucağına al inşallah kaçıncı gün transferi hangi tarihte transfer oldun canim

Kizlar halen lekem war ama suan kahwerengi hastaneyi aradim gel kan wer yarin sonucuna bir bakalim dediler malesef hemen gidip ultrasyona gideremiyorum bu ulkede yani dusecekse duser ozel bi doktor war ona giderim galiba hakkimiza hayirlisi diyip cekicez malesef yapacak bisey yok hepinize tesekkur ederim sordugunuz icin dua edin bana lutfen suan baska yapilacak bisey yok

Canim sen kendine sabit bi doktor belirlemedin mi
Senin bebeğin sana tutunuyor bence verdiğin kan sonucun da yüksek çıkacak
Kese bozulmaya başlamadigi sürece sorun yok
Canını sıkma belki senin gebeligin böyle geçecek yani

evet canım videoya çekmiş heyecandan tam kalp atisinda sesi açıyorum diye videoyu kapatmış uçtu sevincten bende çok ağladım
Ay ne güzel kız masallahh gozun aydin inşallah bizde o günlere geliriz şu anda 3.gudeyim az kalsın test yapacaktim dayanamıyorum ya napcam ben böyle off nasıl geçecek günler 6.kez transfer oluyorum hala her seferinde değişmeyen heyecan :)) sinir oluyorum ya

Canim allah korusun her kırmızı kanama düşük habercisi değil hemen olumsuz düşünme. Nasıl oldun şimdi?

çok üzüldüm arkadaşım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin doldurulmuş embriyon varmı geride
Amin canim cok sagol .Evet var cnm ama benim hamile kalmamda sorun olmuyor da sonrasında sorun olduğu için asıl sorun tespit edilmeden uzun bir süre tedavi düşünmüyorum hepimiz icin hayirlisi ins

Yurtdisindayim canim hastane yapti tedawimi ozel dedigim doktor turk bayan o sadece ultrasyona falan aliyor yada ekstra ilac weriyor tup bebek yapmiyor o yuzden kendime ozel doktorum yok kan sonucunda iste kesenin nasil oldugu cikarmiki bilmiyorum ya insallah boyle gecmez dun gece yine ne esim uyudu ne ben birde Soyle birsey war ben hamile oldugumu ogrendigimden beri ne zaman dus alsam lekem
Oluyor dun yine dus aldiktan sonra oldu ama ilik suyla 10 dkkada alip cikiyorum wicdanim huzursuz bu yuzden ama banyo yapmadan yasanmaz ki

sezenorhan canım çok geçmiş olsun Allah bizè güç kuvvet versin çok zor bir sınavdan geçiyoruz inanıyorum Rabbim bizede bir gün bu güzel duyguyu nasip edecek inşaallah
Sağol cnm evet bende inanıyorum biz şimdi üzülüyoruz ama aslında hakkımız da hayırlı olan bu ve en hayırlı zamanda sağlıkla gelecek evlatlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…