2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım seninkide rahat gidiyordu hayırdır noldu size kızlar nazara geldi topik valla

Canım seninkide rahat gidiyordu hayırdır noldu size kızlar nazara geldi topik valla
Nasip canim ondan ote kelime yok malesef ama yaklasik bir haftadir 2-3 gunde bir bi damla kahwe lekem oluyordu bugun birsey yoktu ama birden basladi suan korkudan gidip bakamiyorum nasil noluyor diye hayirlisi olsun yapacak birsey yok malesef Allah yardimcimiz olsun

Bu duyguyu çok iyi biliyorum evet nasipten öte köy yok Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Günaydın kızlar
sezenorhan canım şimdi gördüm geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah :) Hayırlısıyla en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah

canım çok geçmiş olsun nasıl oldun simdi.ne oluyor ya gercekten de nazara geldik rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberler alırız canım.

canimcim nasıl tatlısın oyle..rahim sana güç kuvvet versin herşeyin hayırlısı olsun..Rabbim yüzünden gülümsemeyi eksik etmesin bundan sonra inşallah bizde seni seviyoruzzzzzz

çok üzüldüm arkadaşım rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin doldurulmuş embriyon varmı geride

canım rabbim gönlündeki hayırlısı ile nasip etsin inşallah
transfer günün belli oldumu

Nasıl oldun kanaman devam etmiyprdur umarım

R rune canım hayırdır senin takvimin niye kalktı

bu takvim kalkınca içim bir hoş oldu sezenorhan 'ında kalktı
benim geçen 5 yıllık özlem ile doğal yoldan gebe kaldığım gebelikte hemen takvim yaptım
nasıl mutluluk allahım sonra gelişen günlerde dış gebelik tanısı konuldu kürtaj ve iğne ile zor bir dönem geçti

takvimi kaldırırken ağlamıştım o gün kalp atışı duyana kadar bir daha koymam bunu dedim

insan çok üzülüyor kayıplarda hala 2017 ekim ayı annelerini görünce içim cız ediyor
allah kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın

Benim 5.gune kalan 3 embriyodan hepsi sagliksiz cikti. Dolayisiyla reGLIMI BEKLIYCEM. Regl ile beraber tekrR yumurta tedavisi oluyormu hic transfer olmadigi bu durumda?

canım nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum rabbim bu sefer yüzünü güldürsün

sezenorhan cnm çokk geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın inş

sezenorhan canım çok geçmiş olsun Allah bizè güç kuvvet versin çok zor bir sınavdan geçiyoruz inanıyorum Rabbim bizede bir gün bu güzel duyguyu nasip edecek inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…