- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.101
Canım seninkide rahat gidiyordu hayırdır noldu size kızlar nazara geldi topik vallaMalesef imtihanlarimiz arka arkaya geliyor hamilelik haberlerimiz kahwerengi lekelerimiz we kanamalarimizsezenorhan seni yanliz birakmiyorum canim bu surecindede hicbirsey yokken kanamam basladi akinti gibi degil daha fazla suan pembe ama fitilin apartina kipkirmizi taze kan geldi hakkimizda hayirlisi olsun bu gece yine cok zor gececek Allah yardimcimiz olsun..
Tup bebege baslamadan once herseyin tutmayla bittigini dusunuyordum ama asil tutunca dert basliyormus imtihan dunyasi iste herkes imtihanina Rabbim sabrimizi bolaltsin hakkimiza hayirlisini wersin galiba bebegimi dusuruyorum...
Nasip canim ondan ote kelime yok malesef ama yaklasik bir haftadir 2-3 gunde bir bi damla kahwe lekem oluyordu bugun birsey yoktu ama birden basladi suan korkudan gidip bakamiyorum nasil noluyor diye hayirlisi olsun yapacak birsey yok malesef Allah yardimcimiz olsunCanım seninkide rahat gidiyordu hayırdır noldu size kızlar nazara geldi topik valla
Bu duyguyu çok iyi biliyorum evet nasipten öte köy yok Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınNasip canim ondan ote kelime yok malesef ama yaklasik bir haftadir 2-3 gunde bir bi damla kahwe lekem oluyordu bugun birsey yoktu ama birden basladi suan korkudan gidip bakamiyorum nasil noluyor diye hayirlisi olsun yapacak birsey yok malesef Allah yardimcimiz olsun
Amin cumlemizinBu duyguyu çok iyi biliyorum evet nasipten öte köy yok Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Nasip canim ondan ote kelime yok malesef ama yaklasik bir haftadir 2-3 gunde bir bi damla kahwe lekem oluyordu bugun birsey yoktu ama birden basladi suan korkudan gidip bakamiyorum nasil noluyor diye hayirlisi olsun yapacak birsey yok malesef Allah yardimcimiz olsun
Kızlar size ne yazsam nasıl teşekkür etsem az inanın hepiniz ayrı ayrı beni o kadar mutlu ettiniz ki . Sizleri çok seviyorum çok... iyiki varsınız. Çoğunuz biliyorsunuz ki çok olumsuz hamileliklerim oldu . Doktorumla detaylı bir şekilde konuştuk. Daha önce kromozom testlerimiz yapılmıştı fakat bütün genlere bakılmıyormuş .cok daha detayli olanlari varmis onlara bakilacak sanirim . Ve cd56 yani bağışıklık testinden de bahsetti .bağışıklığım yüksek olduğu için gebeligi sonlandırıyor olabilirmiş vücudum.eger böyle olursa da kortizon veriliyormuş hamilelikte. Baya bir araştırılacak sanırım ama şimdi hazır hissetmiyorum biraz ara verip yaptırıcam sanırım bunları. Tabiki üzüldüm ama hep diyorum ki çok şükür inançlı insanlarız ve rabbimden hiç bir zaman şer gelmeyeceğini biliyoruz.elbet hepimiz için rabbim en hayırlı şeyi yasatacaktir en doğru zamandaayri ayrı cevap veremedim nolur kusura bakmayın. Zaten bir yere gitmiyorum hep yanınızdayım:)
Kızlar malesef ki kese bozulmuş ve düşük yapıyorum. Doktorum sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atar dedi zaten biliyordum daha önce de çok kez oldu. Hakkımda hayırlısı böyleymiş. Sizler de çok sagolun hepiniz çok destek oldunuz . Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin sizlere de bebislerizi sağlıkla kucaklamak nasip olsun
Merhaba kizlar, sanirim bu topik cok ugurku insallah bana da ugurku gelir diye bende bir selamvermek istedim geriye donuk bir kac sayfanun yazilarini okudum hamile olan arkadaslar hayirli ugurlu olsun sonuclari negatif olan bebegini kaybeden arkadaslar insallah en kisa zamanda yuzunuz guler... ben kisaca kendimde bahsetmek istiyorum yasim 41 tup bebek transfer oncesi hazirliktayim ilk denemem beni bekleyen 1 tane embriyom var genetikten pozitif gelen insallah benimde yuzum guler o kadar guzel ki yazilariniz birbirinize desteginiz bende bir selam vermek istedim umarim bana da ugurlu gelir hamile bayanlar benide dualariniza anlikta olsa alirsaniz cok sevinirim sevgiler hepimize bol sans.. iyi aksamlar guzel yurekli anne adaylari...
Nasıl oldun kanaman devam etmiyprdur umarımMalesef imtihanlarimiz arka arkaya geliyor hamilelik haberlerimiz kahwerengi lekelerimiz we kanamalarimizsezenorhan seni yanliz birakmiyorum canim bu surecindede hicbirsey yokken kanamam basladi akinti gibi degil daha fazla suan pembe ama fitilin apartina kipkirmizi taze kan geldi hakkimizda hayirlisi olsun bu gece yine cok zor gececek Allah yardimcimiz olsun..
Tup bebege baslamadan once herseyin tutmayla bittigini dusunuyordum ama asil tutunca dert basliyormus imtihan dunyasi iste herkes imtihanina Rabbim sabrimizi bolaltsin hakkimiza hayirlisini wersin galiba bebegimi dusuruyorum...
Kızlar yarın sabahtan kan vermeye gidicem. Benim için dua eder misiniz. Hayırlısı olsun inşallah değerim yükselir
Canim nasilsin hemen doktora gitsen. Yapilcak birseyler vardir belki. Insallah seninledir kuzunAmin cumlemizin
Benim 5.gune kalan 3 embriyodan hepsi sagliksiz cikti. Dolayisiyla reGLIMI BEKLIYCEM. Regl ile beraber tekrR yumurta tedavisi oluyormu hic transfer olmadigi bu durumda?
Tebrikler canim cok sevindim saglicakla devamini diliyorum
Aaaa benim doktorummm canim bende ordayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?