2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

İyiyiz biz şimdilik. Yarın kese görmeye gideceğiz. Olanlardan biraz etkilendim ve takvimi koymak için çok acele ettiğime karar verdim, o yüzden kaldırdım.

hiç gerek yok bence ... ben bu süreçte hamile kalan insanlar tanıyorum

İyiyiz biz şimdilik. Yarın kese görmeye gideceğiz. Olanlardan biraz etkilendim ve takvimi koymak için çok acele ettiğime karar verdim, o yüzden kaldırdım.
canım aklına kötü seyler gelmesin içini ferah tut güzel olucak hersey inş

Az önce çıktım doktordan keseyi gördük ufacık. Doktor dış gebelik yok dedi ama sağlıklı bi kese gibi görünmüyo dedi. Hcg istedi tekrar. Moralim çok bozuldu
canım iyi olacak inşallah iyi düşün iyi olsun bir tanem

Az önce çıktım doktordan keseyi gördük ufacık. Doktor dış gebelik yok dedi ama sağlıklı bi kese gibi görünmüyo dedi. Hcg istedi tekrar. Moralim çok bozuldu
Bu doktorların herşeyi çotadanak söylemesinden nefret ediyorum. İçinde bi şüphe de varsa hcgye bi daha bakalım desen sadece ne var yani??? Hem stresten uzak durun deyip hem de strese sokmak için ellerinden geleni yaparlar

Canim banada 3. Gün embriyosu verildi benimde 6. Günüm sende belirti varmi biraz bahsedermisin

Valla bilemiyorum ya. Eğer dediği gibi şekli bozuksa sağlıklı bi gebelik olmaz ben de
Hiç böyle bişey beklemiyodum. Beta hcg çıksın bakalım o zaman ne diyecek.

Yok canım 12. Günüm
aynı labatuvardamı yapıyorsun testleri

canım inşallah kat ve kat artar bir sonraki testte 12. gün bile erken seninki 2. gün embriyosu bence iyi arkadaşım
3. gün embriyosunun test günü bu gün aslında öyle biliyorum

Canım farklı merkezlerde verdim. Bi de bugünkü testim 1 saat olmadan çıktı acaba makineden erken mi cikardilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…