- 12 Nisan 2016
- 57
- 110
- 93
- 39
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.121
Kızlar sonucum negatif malesef
teşekkür ederim çok sağol . her birimize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahÇok sevindim cnm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayi nasıp etsin
R rune canım hayırdır senin takvimin niye kalktı
bu takvim kalkınca içim bir hoş oldu @sezenorhan 'ında kalktı
benim geçen 5 yıllık özlem ile doğal yoldan gebe kaldığım gebelikte hemen takvim yaptım
nasıl mutluluk allahım sonra gelişen günlerde dış gebelik tanısı konuldu kürtaj ve iğne ile zor bir dönem geçti
takvimi kaldırırken ağlamıştım o gün kalp atışı duyana kadar bir daha koymam bunu dedim
insan çok üzülüyor kayıplarda hala 2017 ekim ayı annelerini görünce içim cız ediyor
allah kimsenin mutluluğunu yarım bırakmasın
İyiyiz biz şimdilik. Yarın kese görmeye gideceğiz. Olanlardan biraz etkilendim ve takvimi koymak için çok acele ettiğime karar verdim, o yüzden kaldırdım.
Kızlar merhaba dondurulmuş embriyo transferi olanlar vardır aramızda mutlaka bişey sormak istiyordum sizlere . Benim önümüzdeki ay transfer doktor cinsel ilişki serbest dedi. Ama korunun falan demedi. Korunmaya gerek var mı sizce ?
canım aklına kötü seyler gelmesin içini ferah tut güzel olucak hersey inşİyiyiz biz şimdilik. Yarın kese görmeye gideceğiz. Olanlardan biraz etkilendim ve takvimi koymak için çok acele ettiğime karar verdim, o yüzden kaldırdım.
canım aklına kötü seyler gelmesin içini ferah tut güzel olucak hersey inşİyiyiz biz şimdilik. Yarın kese görmeye gideceğiz. Olanlardan biraz etkilendim ve takvimi koymak için çok acele ettiğime karar verdim, o yüzden kaldırdım.
Oznurugurluoglu canim haaamişş :) darisi bize amin
Canim ben transferi bekliyorum tahmini 8 kasim dediler. Tam olarak 2 kasimda muayem var o zaman belli olur. Sen nasilsin? Keseyi ne zaman gormeye gideceksin?yaaa çok sevindim. Senin sonucun belli oldu mu? İnşallah denk geliriz.
canım iyi olacak inşallah iyi düşün iyi olsun bir tanemAz önce çıktım doktordan keseyi gördük ufacık. Doktor dış gebelik yok dedi ama sağlıklı bi kese gibi görünmüyo dedi. Hcg istedi tekrar. Moralim çok bozuldu
Bu doktorların herşeyi çotadanak söylemesinden nefret ediyorum. İçinde bi şüphe de varsa hcgye bi daha bakalım desen sadece ne var yani??? Hem stresten uzak durun deyip hem de strese sokmak için ellerinden geleni yaparlarAz önce çıktım doktordan keseyi gördük ufacık. Doktor dış gebelik yok dedi ama sağlıklı bi kese gibi görünmüyo dedi. Hcg istedi tekrar. Moralim çok bozuldu
Çok teşekkür ederim canim arkdslarmCanım kendini yormadan kısa mesafe yürüyüşü yap hafif tempoda rahme kan gitsin .10 dk bir yürüyüş iyi gelecektir .
Canim banada 3. Gün embriyosu verildi benimde 6. Günüm sende belirti varmi biraz bahsedermisinAmin canım amin ... Benimkiler inş bugün beşinci günündeler ... altıncı ya da yedinci gününde rahme yapışıyormuş embriyo , üçüncü gün embriyosu verilmişti bana , sana kaçıncı gün verilecek
Hayirli olsun canim katlanarak saglikli bur sekilde devam etsin insallahKızlar sonucum 28 çıktı. 2.gün embriyosuydu. 9.gün 11.38 çıkmıştı. Nasıl sizce çöl mu düşük
canım 11. gün oluyor dimi bu günKızlar sonucum 28 çıktı. 2.gün embriyosuydu. 9.gün 11.38 çıkmıştı. Nasıl sizce çöl mu düşük
Valla bilemiyorum ya. Eğer dediği gibi şekli bozuksa sağlıklı bi gebelik olmaz ben deBu doktorların herşeyi çotadanak söylemesinden nefret ediyorum. İçinde bi şüphe de varsa hcgye bi daha bakalım desen sadece ne var yani??? Hem stresten uzak durun deyip hem de strese sokmak için ellerinden geleni yaparlar
Hiç böyle bişey beklemiyodum. Beta hcg çıksın bakalım o zaman ne diyecek.Bu doktorların herşeyi çotadanak söylemesinden nefret ediyorum. İçinde bi şüphe de varsa hcgye bi daha bakalım desen sadece ne var yani??? Hem stresten uzak durun deyip hem de strese sokmak için ellerinden geleni yaparlar
Yok canım 12. Günümcanım 11. gün oluyor dimi bu gün
iki katı yükselme göstermiş inşallah böyle katlanarak artar arkadaşım
aynı labatuvardamı yapıyorsun testleriYok canım 12. Günüm
Canım farklı merkezlerde verdim. Bi de bugünkü testim 1 saat olmadan çıktı acaba makineden erken mi cikardilaraynı labatuvardamı yapıyorsun testleri
canım inşallah kat ve kat artar bir sonraki testte 12. gün bile erken seninki 2. gün embriyosu bence iyi arkadaşım
3. gün embriyosunun test günü bu gün aslında öyle biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?