- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.181
Yurtdisindayim canim hastane yapti tedawimi ozel dedigim doktor turk bayan o sadece ultrasyona falan aliyor yada ekstra ilac weriyor tup bebek yapmiyor o yuzden kendime ozel doktorum yok kan sonucunda iste kesenin nasil oldugu cikarmiki bilmiyorum ya insallah boyle gecmez dun gece yine ne esim uyudu ne ben birde Soyle birsey war ben hamile oldugumu ogrendigimden beri ne zaman dus alsam lekemCanim sen kendine sabit bi doktor belirlemedin mi
Senin bebeğin sana tutunuyor bence verdiğin kan sonucun da yüksek çıkacak
Kese bozulmaya başlamadigi sürece sorun yok
Canını sıkma belki senin gebeligin böyle geçecek yani
inşallah sizlerede nasib olsun bekle canım sabret hayırlı haberlerini alırız inşallah.doktor bundan sonrasıda önemli 9 ay dikkatli olacaksın dedi hayırlısı insallahAy ne güzel kız masallahh gozun aydin inşallah bizde o günlere geliriz şu anda 3.gudeyim az kalsın test yapacaktim dayanamıyorum ya napcam ben böyle off nasıl geçecek günler 6.kez transfer oluyorum hala her seferinde değişmeyen heyecan :)) sinir oluyorum ya
Amin canım...teşekkür ederim çok sağol . her birimize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Walla aklima baskasi gelmiyor canim simdi kahwerengi ama su gibi geliyor yani bilmiyorum hastaneyi aradim gel kan wer dediler hayirlisi olsun artik hakkimizdaCanim allah korusun her kırmızı kanama düşük habercisi değil hemen olumsuz düşünme. Nasıl oldun şimdi?
Aminnn canım sağol
Hadi bakalim hayirlisi olsun canim. Haberleri yaznasip olursa ayın 17 sinde kese muayenem 31 inde kalp atışı muayenem var. şimdi bolll boll ilaç kullanıyorum. geçen sene bu zamanlar bir kaybım olmuştu. kalbi atmamıştı. o yüzden biliyorsun oldukça sağlamcılar. ilaçlar hariicnde iyiyim .
Canim cok sewindim Allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallah saglikli bir hamilelik yasarsinaminnnn yol boyunca ağladım hep sizlere dua ettim ağlayarak inşallah
canımm nasılsın kendını nasıl hissediyorsun? dondurulmuş embriyon varmı ? pgt isteyecekmisin? benım tedavi olduğum merkez 23 kromozoma bakıyor ben pgt istedım şimdilik gerek yok ilk denemede hemen yapmıyalım dedı doktorum... cd56 testini duydum bende yaptıracagım inş Rabbim yüzümüze gülerde bize en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip ederSağol canım amin inş rabbim bana da isteyen herkesede en hayırlı zamanda nasip etsin
Cnm bir de hastane de pruloton depot iğne vurdur mutlaka . Eğer geçen bir kanama ise sorun yoktur bebegin seninledir. Benim mesela parca parca dusurene kadar hiç bir şekilde kanamam kesilmediWalla aklima baskasi gelmiyor canim simdi kahwerengi ama su gibi geliyor yani bilmiyorum hastaneyi aradim gel kan wer dediler hayirlisi olsun artik hakkimizda
Canim cok sewindim Allah kucagina aldigin gunleride gostersin insallah saglikli bir hamilelik yasarsin
Eger vururlarsa soylerim canim zaten ozele gidecem artik bugun ki kan testine gore dusuk yapip yapmadigim belirlebilirmiki degerler bir gunde hemen dusermiCnm bir de hastane de pruloton depot iğne vurdur mutlaka . Eğer geçen bir kanama ise sorun yoktur bebegin seninledir. Benim mesela parca parca dusurene kadar hiç bir şekilde kanamam kesilmedi
Iyiyim cnm çok şükür daha da iyi olucam inş. 2 tane dondurulmusum var cnm ama inan onları transfer su an hiç düşünmüyorum. Doktorum da cd56 testinden bahsetti . Bir de kendimize uygulanan kromozom testi vardı temiz 'di ama daha detaylilari da varmış ondan da bahsetti.bir dahaki haftaya kontrole gittigimde daha detaylı konusucaz bakalım. Ilk önce asıl sorunu belirlemek istiyorum çünkü bendeki sorun hamile kalmak değil. Hamile kaldıktan sonrası.boyle sorunu bilmemek insanı daha çok üzüyor dimi .inş rabbim bize de isteyen herkese de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamandacanımm nasılsın kendını nasıl hissediyorsun? dondurulmuş embriyon varmı ? pgt isteyecekmisin? benım tedavi olduğum merkez 23 kromozoma bakıyor ben pgt istedım şimdilik gerek yok ilk denemede hemen yapmıyalım dedı doktorum... cd56 testini duydum bende yaptıracagım inş Rabbim yüzümüze gülerde bize en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip eder
Hastaneyi aradim gel kan wer dediler yapmiyorlar burda galiba bakalimsağol canım inşallah sende kavuşursun.iğne yaptırmadin mi benimde olmuştu iğne verdi yaptırdık hatta 5gunde bir yarim olarak bir sure yaptıracakmışım madem oldu tedbirinizi alalım dedi
Canım kanaman kesildiyse inş bir sorun yoktur . Ama önlemini aldır tabiki . Dualarım seninleEger vururlarsa soylerim canim zaten ozele gidecem artik bugun ki kan testine gore dusuk yapip yapmadigim belirlebilirmiki degerler bir gunde hemen dusermi
nerdesin yurt dışı ya nasıl bir durum bu sağlık bu ay sinir oldum Allahım yardımcın olsun inşallahHastaneyi aradim gel kan wer dediler yapmiyorlar burda galiba bakalim
Belkiyecem mecbur artik ne olursa
İnsallah canim Allah razi olsun artik duam su yonde sagliksiz bir bebekse ve eninde sonunda gidecekse bian ewwel al Allahim diye dua ediyorum yok sagliklysa su lekeleri bitirsin insallah cunku hergun bu korkuyla yasamak gercekten zulum gibi ALLAH yardimcimiz olsunCanım kanaman kesildiyse inş bir sorun yoktur . Ama önlemini aldır tabiki . Dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?