- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
- Konu Sahibi floransa17
-
- #6.081
Inşallah cnm.. ilk değerin kactiKızlar yarın sabahtan kan vermeye gidicem. Benim için dua eder misiniz. Hayırlısı olsun inşallah değerim yükselir
Yükselmiştir canım içini ferah tut sen. Allah yardımcın olsunKızlar yarın sabahtan kan vermeye gidicem. Benim için dua eder misiniz. Hayırlısı olsun inşallah değerim yükselir
Aman ha biseye sevinmeyelim. Iste boyle tokat gibi iniyor yuzumuze. Salak sulak gebeligini oylesine elde etmis umursamayan insanlar mutlulugunu yasarken. Aman ha biz hep gercekleri, hayati ve butun olumsuzluklari dusunerek korkularimizla yasayalim sevincimizi. Su yasadiklarimiza bakiyorum herkez tekeri assagi salmis biz yukari yukari surerken kaza gelip ya bizi buluyor yada kaza olabilir korkusuyla yasiyoruz. Isyan etmiyorum ama gercekten cok uzgunum. Hayat bizi cok fazla olgunlastiriyor gercekten cok fazla emek sabir maddi manevi verebilecegimiz herseyi veriyoruz ve hala sevincimizi bile yasayamiyoruz. Cunki Ya gercekler tokat gibi yuzumuze inerse. Allah bize acisin yuzumuze baksin hicbirimizi evlat hasretiyle sinamasin
Sen cok uzme kendini iki canlisin sen. kizcagiz daha oncede anlatti ucuzleri gitti 17 aylik ve kayiplarida var. Cok moralim gitti. Rune takvimini sildi. Ya insan isyan degilde dile geliyo ne bileyim.... iyi dusun iyi seyler olsun. Siz simdi burdan cikin zeyneptanemm ve rune yatin uyuyun. Bebeklerinizi uzmeyin kuzular etkileniyoO kadar güzel yazmissin ki canım aynısını düşünüyorum.birbirimizi tanımıyoruz burada resmen bir bağ oluşturduk birimizin sevinci bizimde sevincimiz üzüntüleri üzüntümüz oldu hayat bu elbette boyle şeyler olucaktir ama insan diyor bazen neden hep biz yada bizim gibilere rabbim sınıyor bekle kulum en güzeli için bekle sabir diyor ama illa isyanda istemedende olsa dilimiz variyor.okadar çok üzüldüm ki bu aksam yarın kese gorucem içinde bir korku ya kaybedersem rabbim cümlemize hayırlısını versin evlat acısı ve hasreti ile sınamasın insallah
ayy yavrum sağol ya..vallahi rune ile özelden dertlestik trend konulara bak kafan dağılsın dedi allah razi olsun nasıl iyi geldi..iyi günde kotu günde destek olucaz birbirimize gitmek yok iyiyim yavrum çok sagolSen cok uzme kendini iki canlisin sen. kizcagiz daha oncede anlatti ucuzleri gitti 17 aylik ve kayiplarida var. Cok moralim gitti. Rune takvimini sildi. Ya insan isyan degilde dile geliyo ne bileyim.... iyi dusun iyi seyler olsun. Siz simdi burdan cikin zeyneptanemm ve rune yatin uyuyun. Bebeklerinizi uzmeyin kuzular etkileniyo
aglatmayın yaaaa sapsikler ne güzel bir grubuz yaaa... iyi ki kurmuşsunSeviyorum kızlar sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?