- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.921
Ay evet ya :))) okuyunca etkisi geçince hemen testi yapacak kesin dedim bendeAhaaaa erken test yapmak için yer arayan bir arkadaş gelmişşş :)))))
Yapalım valla Transferimiz de aynı gün zaten bakarsın seviniriz:))Seni senii erken test yapacan demiii:)) bende erken yapcam kız ilk hedefim cuma günü:))
Canımmm çok sevindim işte buna. Yükselme az diye biraz üzülmüştüm ama umudum hep vardı sıkı sıkı tutunsun inşallah sana gönlüne göre versin rabbim inşallahhhCanlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
doktor bi hafta daha bekleyelim dedi.. bana dua edin ne olur, kafam karma karışık.. bir hafta sonra 1500 olur da kese görünürse saglıklıca büyücek inşallahyoksa düşecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Merhaba oncelikle hayırlı olsun ferhat bey e bende gitmiştim mutezavi ve disiplinli birisi hadi bismillah ben başka biyerde tüp bebek işlemi yaptırdımMerhabalar,
Bende bugün tüp bebek tedavisine başladım. İstanbulda Ferhat Uysal hocada başladık. Yaşım 36. Eşimde morfoloji %1 ml de sperm sayısı 6.8 milyon hareketlilik %70. Tabi iş böyle olunca tüp bebeğe karar verdik doktorumuzla birlikte. Bugün adetimin 2. Günü gonal f 300 iğnemi oldum 5 gün olacak ipneler ondan sonra ilk kontrol perşembe. Hakkımızda hayırlısı :)
Daha net değil ama umarım böyle devam eder canım, cok sagolCanımmm çok sevindim işte buna. Yükselme az diye biraz üzülmüştüm ama umudum hep vardı sıkı sıkı tutunsun inşallah sana gönlüne göre versin rabbim inşallahhh
Aaa öyle mi
Saat kacta[/QUOTE
Canim 9.30 da burda ol dediler bana
13. Gün 168 olduğu düşünülürse 14. Gün de 250 civarı olması lazım. Çok da absürd fark yok. Bence canım senin kan verdiğin saatlerle ilgili bir durum bu. Hangi saatlerde kan verdin?Canlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
doktor bi hafta daha bekleyelim dedi.. bana dua edin ne olur, kafam karma karışık.. bir hafta sonra 1500 olur da kese görünürse saglıklıca büyücek inşallahyoksa düşecek..
Bizde sendeniz canım sıkma canını çocukların dünyası temizSelam kızlar nasılsınız Yeni hamiş olanlar sağlıklı kucağına alırsınız inş benımde negatıften sonra adet olduğumun 5.gunu bugün hala biticek gibi degıl tam bıttı dıyorum kahverengı leke gelıyor bitsede hayırlısıyla dr gitsem hamiş haberlerı duyunca heyecanlanıyorum oğlumda sürekli anne benım kardesım olmıcakmı dıyo okulda herkesın kardesı varmış rabbim inş bu sefer hayırlısıyla nasıp eder 7 tane blast dondurulmus embrıyom var hayırlısı bakalım
Canım tüp bebek te embriyonun ikiye bölünme ihtimali daha yüksek oluyor o yüzden kesenin içinde ikinci bebek var mı yok mu diye çağırıyorlar. Benide 1 hafta sonrasında bakalım diye çağırdıInşallah canım hepimiz sağlıkla duyalım kalp atışlaŕını haftaya cuma tekrar bakıcak keseye daha çok yeni belki ikincide vardır dedi neden öyle dedi anlamadım
Karından baktırdım cnm ama benim doktorumun ultrasonu çok çok iyi bir ultrason ve hcg değerim de 6 binlerdeydi. Seninde gözükecektir yani panik yapma hiçSezen sen karından mı baktırdın yoksa alttan mı
Hanımlarrrrr 9. gün sonucum 97İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Kizlar 2 gundur bogazim hep kuru gicik yapiyor gogus kafesim gogusum kabar kabar oldu kasiniyor surekli hapsiriyorum netten baktim hamilelik alerjisi diyo dogum sonrasina kadar bisey yapilamiyormus ben nasil bulacam alerjinin neye oldugunu ya bogazim git gide dahada kuruyor
Benim ilk tüp bebek denemem çok özel değilse neden Ferhat beyden vazgeçtiniz?Merhaba oncelikle hayırlı olsun ferhat bey e bende gitmiştim mutezavi ve disiplinli birisi hadi bismillah ben başka biyerde tüp bebek işlemi yaptırdım
Teşekkür ederim hayırlısıHayirli olsun canim tedavin. Aramiza hosgeldin. Ayy beni cok guldurdun. Yanlislikla 5 gun olacak ipneler yazmissin. Allah allah bu konusma boyle devam etmezdi ama oldum :)
Ay evet ya :))) okuyunca etkisi geçince hemen testi yapacak kesin dedim bende
:)) ben ilk iki testimi idrarda yapacam çift çizgiyi gördüğüm anda hemen kan vermeye allahım inşallah tutmuştur bebislerim
Canimm değerin başta ikiye katlamasa da 14. Gun kan testin harika çıkmış kuzucuk tam güzel büyümüş annesi inşallah keseyide gorcen canını sıkma üzülme bak.yoluna girmeye başlamış değerinCanlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
Canlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?