2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim genelde 2000 3000 arası görünür diyorlar

Ama makine iyi ve kaliteli görüntüsü varsa sen koru hastanesine mi gitmiştin.

Belki makinası eskidir

Ya da doktor kaynaklidir.

Hangi doktora gittin sen orda
Aslıhan diye bi yzman doktor. Bilmiyorum ki makinesi eskimi yeni mi alttan baktı yok karından baktı yok.dış gebelik olabilir pazartesi gene bakalım falan dedi ama ben duramıcam yarın gene gitçem bi doktora içim içimi yiyo

Allah allah.

Duymadım o doktoru

Cukurambar koru da ahmet özek var ona iyi diyorlar.

Haklısın insan gerilir .
Tedavi ile gebe kaldığını biliyordur heralde.
Ama değerin baya iyi gibi canım. Senicini ferah tut. Nereye gideceksin şimdi.

Perinatolog yani riskli gebeliklere bakan kadın doğumçuların daha iyi oluyor makinalari.

Mesela bizim hastanede 3. Katta Perinatologların makinalar . Alttakı 2 doktorunkinden daha iyi.

TeDavid ile gebe kalan bi arkadasin kese icinde iki bebek vardı arada zar olup olmadigini yukarda bakıp gördüler.

Bilmiyorum hiç. Tedavi sürecimi anlattım evet. Yarın açık kadın doğumcu bulursam giderim bulamazsam p.tesi artık çünkü dış gebelik varsa acilen müdahale şart

Bilmiyorum hiç. Tedavi sürecimi anlattım evet. Yarın açık kadın doğumcu bulursam giderim bulamazsam p.tesi artık çünkü dış gebelik varsa acilen müdahale şart
Hemen umutsuzluk yapma canım sıkma canını.

Simdi o
Muayene diye de bi ton muayene parası veriyorsun canım benim.

Icini ferah tut.

Canim benim regl de hep 28 gunde bir olur. 14 unde olmustum gecen ay. ama opudan 5 gun sonra oldum. Yani ayin 4 unde oldum. Normal sanirim cunki doktorum 5 yada 6 gune olursun demisti
Anladım canm çok teşekkür ederim o zaman sıkıntı yok..Rahatladım..:))

Çok sevindim cnm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayi nasıp etsin

Canım makinesinden falan kaynaklanıyordur mutlaka . Dış gebelik olsa düzenli bir şekilde artmazdı. Kötü düşünme hemen . Bak benim değerim 6 bin lerdeyken bile 7 mm kese gözüktü oda çok zor yani gözükmesine bile doktorum şaşırdı. Için rahat etsin

Ay yerim o küçük kuzuyu ben maşallah maşallah cnm hadi bakalım şimdi kalp atışı heyecanı başlasın:) rabbim sağlıkla kucaklamayi nasıp etsin inş
Inşallah canım hepimiz sağlıkla duyalım kalp atışlaŕını haftaya cuma tekrar bakıcak keseye daha çok yeni belki ikincide vardır dedi neden öyle dedi anlamadım

Anladım cnm peki kan değerin nasıl ilerleme gösterdi? Güzel ilerledi ise hoc sorun yapma çünkü kese gece oluşabiliyor
Hep 2 kat arttı. 70-140-300-700-1500. 1500ken bırakmıştım artık ölçtürmeyi. Bunların hepsini de aynı yerde ölçtürdüm. Bugün son ölçümden 3,5 gün sonra doktor keseyi göremeyince baktırdık 3070 çıktı. Acaba bu sonuncu diğerlerinden farklı bi labaratuvarda bakıldığı için mi düşük çıktı bilmiyorum.

Sezen sen karından mı baktırdın yoksa alttan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…