- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.961
iyi deyim iyi olayim soguk alginligi var uzerimde kyvdeler bende yatamiyorum daBenim guzel arkadasim nasilsin?
Evet arkadaşlar benimde transferin bur saat önce yapildi evdeyim simdi. Test gunum 17 ekim .insalh güzel haberler alurim. Gayet rahat geçti transfer.sıkışık olmak biraz zorladı ama geçti. Herkesin hayırlı haberler alması dilegiyle
Ben opu sonrasi adet bekliyorumCanım kusura bakmayın bu hafta hep misafir vardı hiç bakamadım.benim transfer 2 kasımda.14 unde ilaçlar başlıo heyecan yapıorum birazSiz ne yaptınız?
Ben opu sonrasi adet bekliyorum
Olayim miyon alinacak canim
Ben zaten bastan beri sadece pregestoron fitil bide folik asit aliyorum canim doktor sadece bunu werdi baska ilac kullanmadim ben yurt disindayim belki buranin sistemindendirçok geçmiş olsun canım.ben hala bütün ilaçlara devam banti iğnesi estrofemi sen neden sadece onu kullanıyorsun acaba yada herkes mi bıraktı ki
Ben zaten bastan beri sadece pregestoron fitil bide folik asit aliyorum canim doktor sadece bunu werdi baska ilac kullanmadim ben yurt disindayim belki buranin sistemindendir
Oznurugurluoglu canim haaamişş :) darisi bize aminYa cok sevindim kimin haberi? Ben misafir falan bakamadım hiç İnşallah Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
Gecmis olsun canim. Regl ustu oluyor bazen oyle vucut hassaslasiyorya. Belki ondandir. iyiyim tesekkur ederimiyi deyim iyi olayim soguk alginligi var uzerimde kyvdeler bende yatamiyorum da
Sen nasilsin canin
Sayfada daha önce de paylaşılmıştı. Hatta ben bunun gazıyla 9. Gün test yapyım :)))kızlar böyle bir yazı buldum (çocukistiyorum diye bir sayfadan alıntı) paylaşmak istedim.
.3.cü gün transferinden sonra rahimde olan gelişmeler
yapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Embriyo hücresi içinde ( morula deniyor) 6-8 hücreye dönüşerek büyümeye ve gelişmeye devam ediyor
Iki : Morula hücreleri bir blastokist haline geliyor bölünme devam ediyor
Üç : Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Dört : Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasını başlar
Beş : Blastosist tutunması başlayarak rahim zarının içine yerleşmeye çalışır
Altı : Yerleşme işlemi devam eder
Yedi : Implantasyon ( yerleşme işlemi) tamamlandığında, plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar.
Sekiz : Anne adayının kanıda İkoryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Dokuz : Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
On : Fetal geliştirme devam eder ve hCG salgılanmaya devam eder
On bir :HCG düzeyleri şimdi bir gebeliği algılamak için yeterince belirgin hale gelmiştir.
5.ci gün embriyonun blastosist aşamasındayken yapılan transferden sonra anne adayının rahimde olanlar
yapılan
transfer sonrası günler Embriyonun Gelişim Aşamaları
Bir : Blastosist aşamasına gelmiş embriyo kabuğundan dışarı çıkmaya başlar
Iki : Embiryo Blastosist kabuğundan dışarı çıkmaya devam eder ve rahim tutunmasına başlar
Üç : Blastosist rahim zarının içine derin iliştirir
Dört : Tutunma ( İmplantasyon ) devam ediyor
Beş: Implantasyon tamamlandığında,plasenta ve fetus olacak hücreler geliştirmeye başlar
Altı : Anne adayının kanında koryonik gonadotropin (hCG) hormonu dolaşmaya başlar
Yedi :Fetal gelişim devam eder ve hCG’nin salgılanmaya devam eder
Sayfada daha önce de paylaşılmıştı. Hatta ben bunun gazıyla 9. Gün test yapyım :)))
Cnm Teşekkür ederim benim rahim ağzım zaten dardı ip gibi dedi hatta dOktor. Geçen sene eylul ayinda histeriskopi oldum fakat yine spontan gebelik gerçekleşmediS sinkar mersinde gebelik takibi için çok önerilen bir doktor var Ahmet Kaan Koca. Onu araştırken sebepsiz infertilite ile ilgili şöyle bir paylaşımını gördüm doktorun. Bi baksana
http://www.mersinakademihastanesi.c...an-Gebelik-Kayiplarini-Az-Bilinen-Nedeni/133/
Ne açıklayıcı yazılmış ilk defa gördüm haftaya cumartesi 8. Günüm yapayım madem idrar testimi ben:))Sayfada daha önce de paylaşılmıştı. Hatta ben bunun gazıyla 9. Gün test yapyım :)))
Kız kardeşim yeğenime hamileyken kanaması olmuştu ve doktoru ona bebeğin güçlüyse tutunacak ama düşerse bil ki sağlıksız ve güçsüzdü, yaşasa bile sağlıksız olacaktı demişti. Böyle düşün kuzum. Aeni bekleyen güçlü bebeklerin var ve annemiz biraz sabretsin diyorlar :)Aynen ben de test gününden evvel test yaptim bu yazi yüzünden:)
Tutunma basladi dedigi 2. Gün aksam 2 saat yürüyüşe çıkmıştım belki de o yüzden tutunamadi kim bilir
Hala sorguluyorum :)
Anladım canım. Görünce aklıma geldin paylaşayım dedim.Cnm Teşekkür ederim benim rahim ağzım zaten dardı ip gibi dedi hatta dOktor. Geçen sene eylul ayinda histeriskopi oldum fakat yine spontan gebelik gerçekleşmedi
Hayırrr 9. Gün. Bak 9. Gün bile çok çok silik çıkmıştı. Hatta burda paylaşmadım fotosunu gülerler bunda 2. Çizgi yok diye :)))Ne açıklayıcı yazılmış ilk defa gördüm haftaya cumartesi 8. Günüm yapayım madem idrar testimi ben:))
Kız kardeşim yeğenime hamileyken kanaması olmuştu ve doktoru ona bebeğin güçlüyse tutunacak ama düşerse bil ki sağlıksız ve güçsüzdü, yaşasa bile sağlıksız olacaktı demişti. Böyle düşün kuzum. Aeni bekleyen güçlü bebeklerin var ve annemiz biraz sabretsin diyorlar :)
Allah razı olsun canım ne güzel şeyler yazmışsın desteğin icin teşekür ederim. Evet sürecimiz aynı gitti ilk günler zor geçecek biliyorum ama kendimi toparlamaya çalışacağım.Canim dondurulmuşum vardi saniyorum.
Onunla gelecek insallah istedigin sana
Seninle sürecimiz hep paralel gitti
Opu sonrasi taze transfer olmasi
Adet ağrıları diyordun bende de hep vardi
Jel dışarı akıyor diyordun ben de baya uğraştım o jelle
Bir sonrakinde dondurulmuş olup rahmimizin dinlenmiş olmasi şansımızı artiracak inanıyorum
Belki jele takviye baska birsey verirler
Yalniz kalmamaya çalış bu günlerde
Yaşın 30.. bebeğinin insallah gelecegi gün burda sevinicez birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?