- 7 Ekim 2012
- 615
- 791
- 103
- 43
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.901
Aaa öyle miCanim benim de haftaya perşembe transfer günüm
Ahaaaa erken test yapmak için yer arayan bir arkadaş gelmişşş :)))))Kızlar, yumurta toplama işleminden 2 gün önce 2 adet ovitrelle vurmuştuk. 1 Ekim tarihinde. Sizce etkisi kaç günde geçer?
Gucun yettigince hayallerinden asla vazgecme. Olabilir hayatta neler oluyo. Yola devamKızlar sonucum negatif malesef
Canim yaaa ben opu oldum 5. Gun 5 embriyom oldu. Genetige gondermedik. Benimde 15 inde ilaclarim basliyo. Ama bana 8 kasim gibi dediler tahmini. 2 kasimda muayenem var. Karsilasiriz belki. Bu arada 3_4 seferdir ara kontrollerimi hep murat bey yapti. Hakkimizdan hayirlisi olsun. Bak bizim hastaneden bir hamile haberi daha aldik. Insallah darisi bize olsunCanım kusura bakmayın bu hafta hep misafir vardı hiç bakamadım.benim transfer 2 kasımda.14 unde ilaçlar başlıo heyecan yapıorum birazSiz ne yaptınız?
Tedavi öncesi son adetim başladı şükür arısütü ampulü keçiboynuzu özü bide hacdan gelen dom meyvesini kaynattım içmeye başladım inşallah bunlar yumurtalara etki eder
Ahaaaa erken test yapmak için yer arayan bir arkadaş gelmişşş :)))))
Hayirli olsun canim tedavin. Aramiza hosgeldin. Ayy beni cok guldurdun. Yanlislikla 5 gun olacak ipneler yazmissin. Allah allah bu konusma boyle devam etmezdi ama oldum :)Merhabalar,
Bende bugün tüp bebek tedavisine başladım. İstanbulda Ferhat Uysal hocada başladık. Yaşım 36. Eşimde morfoloji %1 ml de sperm sayısı 6.8 milyon hareketlilik %70. Tabi iş böyle olunca tüp bebeğe karar verdik doktorumuzla birlikte. Bugün adetimin 2. Günü gonal f 300 iğnemi oldum 5 gün olacak ipneler ondan sonra ilk kontrol perşembe. Hakkımızda hayırlısı :)
Kızlar sonucum negatif malesef
Canım daha önce bahsi geçen Bi site vardı ordan ampul şeklinde getirttim onu içiyorum inciri iki ay önce ölü doğumdan dolayı prolaktini yükseltir diye yiyemedimAri sütü bal polen propolis karisimli bal bulabildin mi
Taze incirin son gunleri bol bol ye
5-6 güne geçerKızlar, yumurta toplama işleminden 2 gün önce 2 adet ovitrelle vurmuştuk. 1 Ekim tarihinde. Sizce etkisi kaç günde geçer?
Ben 1tane vurdum 10 gün sürdü etkisiKızlar, yumurta toplama işleminden 2 gün önce 2 adet ovitrelle vurmuştuk. 1 Ekim tarihinde. Sizce etkisi kaç günde geçer?
Seni senii erken test yapacan demiii:)) bende erken yapcam kız ilk hedefim cuma günü:))Kızlar, yumurta toplama işleminden 2 gün önce 2 adet ovitrelle vurmuştuk. 1 Ekim tarihinde. Sizce etkisi kaç günde geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?