2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhabalar,
Bende bugün tüp bebek tedavisine başladım. İstanbulda Ferhat Uysal hocada başladık. Yaşım 36. Eşimde morfoloji %1 ml de sperm sayısı 6.8 milyon hareketlilik %70. Tabi iş böyle olunca tüp bebeğe karar verdik doktorumuzla birlikte. Bugün adetimin 2. Günü gonal f 300 iğnemi oldum 5 gün olacak ipneler ondan sonra ilk kontrol perşembe. Hakkımızda hayırlısı :)

Kızlar, yumurta toplama işleminden 2 gün önce 2 adet ovitrelle vurmuştuk. 1 Ekim tarihinde. Sizce etkisi kaç günde geçer?

Canım kusura bakmayın bu hafta hep misafir vardı hiç bakamadım.benim transfer 2 kasımda.14 unde ilaçlar başlıo heyecan yapıorum biraz Siz ne yaptınız?
Canim yaaa ben opu oldum 5. Gun 5 embriyom oldu. Genetige gondermedik. Benimde 15 inde ilaclarim basliyo. Ama bana 8 kasim gibi dediler tahmini. 2 kasimda muayenem var. Karsilasiriz belki. Bu arada 3_4 seferdir ara kontrollerimi hep murat bey yapti. Hakkimizdan hayirlisi olsun. Bak bizim hastaneden bir hamile haberi daha aldik. Insallah darisi bize olsun

Tedavi öncesi son adetim başladı şükür arısütü ampulü keçiboynuzu özü bide hacdan gelen dom meyvesini kaynattım içmeye başladım inşallah bunlar yumurtalara etki eder

Tedavi öncesi son adetim başladı şükür arısütü ampulü keçiboynuzu özü bide hacdan gelen dom meyvesini kaynattım içmeye başladım inşallah bunlar yumurtalara etki eder

Ari sütü bal polen propolis karisimli bal bulabildin mi
Taze incirin son gunleri bol bol ye

Hayirli olsun canim tedavin. Aramiza hosgeldin. Ayy beni cok guldurdun. Yanlislikla 5 gun olacak ipneler yazmissin. Allah allah bu konusma boyle devam etmezdi ama oldum :)

Kızlar sonucum negatif malesef

Canim dondurulmuşum vardi saniyorum.
Onunla gelecek insallah istedigin sana

Seninle sürecimiz hep paralel gitti
Opu sonrasi taze transfer olmasi
Adet ağrıları diyordun bende de hep vardi
Jel dışarı akıyor diyordun ben de baya uğraştım o jelle
Bir sonrakinde dondurulmuş olup rahmimizin dinlenmiş olmasi şansımızı artiracak inanıyorum
Belki jele takviye baska birsey verirler

Yalniz kalmamaya çalış bu günlerde
Yaşın 30.. bebeğinin insallah gelecegi gün burda sevinicez birlikte

Kızlar merhaba dondurulmuş embriyo transferi olanlar vardır aramızda mutlaka bişey sormak istiyordum sizlere . Benim önümüzdeki ay transfer doktor cinsel ilişki serbest dedi. Ama korunun falan demedi. Korunmaya gerek var mı sizce ?

Benim perşembe günüm testim 361 bugünkü testim 567 çıktı iyimi sizce transferin 10 günü catlama ignesi vurdum

Elimde bi dünya test var 50 li almıştım şeytan dürtecek yapacam biliyorum en geç. 1 hafta sonra:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…