• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım bazen idrarda hemen çıkmayabilir negatif çıkarsa hemen olumsuz düşünme.ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman yaptığimda o kadar silikti ki kandan önce yapsaymışım çıkmayınca üzülecekmişim.2.kat değerinden sonra yapmıştım bide düşün yani.hepiniz için hayırlısı inşallah pozitif haberlerinizi aliriz
Kız benim idrara düşüyor hemen daha önce 6.gun idrarda silik çıkmıştı 7.gun netleşti oldu bu iş diye eşimi arayip gel hemen kan verelim demiştim :))
Allahım inşallah yine tutar da tamamına erdirsin Rabbin isteyen herkese

Kız benim idrara düşüyor hemen daha önce 6.gun idrarda silik çıkmıştı 7.gun netleşti oldu bu iş diye eşimi arayip gel hemen kan verelim demiştim :))
Allahım inşallah yine tutar da tamamına erdirsin Rabbin isteyen herkese

ay o zaman çok güzel inşallah canım ya.Kız ben nedense heyecan oldum birden:-):-)

Basit bir boğaz kuruluğu da olabilir
Alerjik degildir belki
Bol su ic
Bogazin dostu su dur
Kuru birakmamaya çalış
İciyorum canim zaten su icmesem catlarim tek bogaz kurulugu degil ama wucudum kabardi kasiniyor gozlerde yasarma insallah basit bi bogaz kurulugudur gecer kurtulurum yoksa cok zorluyor beni

13. Gün 168 olduğu düşünülürse 14. Gün de 250 civarı olması lazım. Çok da absürd fark yok. Bence canım senin kan verdiğin saatlerle ilgili bir durum bu. Hangi saatlerde kan verdin?
Üçünü de farklı yerde verdim canım, belki ondan da olabilir, umarım öyledir dedi dr, ilk ikisini sabah 8.30da verdim canım. Bugunkunu de sabah yine 9.30 da.. yine düşük kalıyor ama işte bi umut ...

canım bazen idrarda hemen çıkmayabilir negatif çıkarsa hemen olumsuz düşünme.ben hamile olduğumu öğrendiğim zaman yaptığimda o kadar silikti ki kandan önce yapsaymışım çıkmayınca üzülecekmişim.2.kat değerinden sonra yapmıştım bide düşün yani.hepiniz için hayırlısı inşallah pozitif haberlerinizi aliriz
Zeynepçim bende öyleyim dün test sonucum 19'98 ti hadi bakalım idrar testinde bakayım dedim az önce yaptım çok silik ama var baktığında 12.günüm

Üçünü de farklı yerde verdim canım, belki ondan da olabilir, umarım öyledir dedi dr, ilk ikisini sabah 8.30da verdim canım. Bugunkunu de sabah yine 9.30 da.. yine düşük kalıyor ama işte bi umut ...
Farklı yerlerde yaptırdığındandır bence de. Her makinanın kalibrasyonu farklı. Umutlu ol kuzu. Umut embriyonun dostu :))

Kızlar başım ve boynum çok kötü ağrıyor üşütmeden dolayı hafta ici transferim olacak acile gidip iğne vurdursam bisey olur mu acaba dr a ulaşamıyorum

canım doktoruna danıştın mi ilacın biri dokunmuş olmasın çok geçmiş olsun
Sadece progesteron fitil kullaniyorum canim onuda opudan beri kullaniyorum zaten alerjik faranjitim war hormonlarda tetikliyormus bakacam artik ilerleyen gunlerde

Sadece progesteron fitil kullaniyorum canim onuda opudan beri kullaniyorum zaten alerjik faranjitim war hormonlarda tetikliyormus bakacam artik ilerleyen gunlerde
çok geçmiş olsun canım.ben hala bütün ilaçlara devam banti iğnesi estrofemi sen neden sadece onu kullanıyorsun acaba yada herkes mi bıraktı ki

Canlar benim miniğim çabalıyo ama tam da olamıyo :KK43:
9. Gün 60
11.gün84
14.gün 224 çıktı..
doktor bi hafta daha bekleyelim dedi.. bana dua edin ne olur, kafam karma karışık.. bir hafta sonra 1500 olur da kese görünürse saglıklıca büyücek inşallah :dua: yoksa düşecek..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Masallah hep boyle guzel arttislar gorelim guzel dusun guzel olsun canim

Canim yaaa ben opu oldum 5. Gun 5 embriyom oldu. Genetige gondermedik. Benimde 15 inde ilaclarim basliyo. Ama bana 8 kasim gibi dediler tahmini. 2 kasimda muayenem var. Karsilasiriz belki. Bu arada 3_4 seferdir ara kontrollerimi hep murat bey yapti. Hakkimizdan hayirlisi olsun. Bak bizim hastaneden bir hamile haberi daha aldik. Insallah darisi bize olsun

Ya cok sevindim kimin haberi? Ben misafir falan bakamadım hiç İnşallah Allah hayırlısıyla hepimize nasip etsin.

Back