2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cok güzel haber :)
Ya ben de mi antalyaya gelsem
Ordan herkes hamile kaldi son 2 haftada :))
Bu sefer Hersey güzel olcak insallah
Tebrikler tekrar oznurugurluoglu

Vallahi öneririm. Kemal Hoca çok başka biri. Para değil başarı odaklı bir doktor. Konuk evleri var hastanenin 1 sk ilerisinde . tedavi sürecinde orada ağırlanıyor il ve yurt dışından gelenler . ekip oldukça profesyonel. bir çok yerde olduğu gibi sizi dolar $ olarak görmüyorlar.

Cok güzel haber :)
Ya ben de mi antalyaya gelsem
Ordan herkes hamile kaldi son 2 haftada :))
Bu sefer Hersey güzel olcak insallah
Tebrikler tekrar oznurugurluoglu

Vallahi öneririm. Kemal Hoca çok başka biri. Para değil başarı odaklı bir doktor. Konuk evleri var hastanenin 1 sk ilerisinde . tedavi sürecinde orada ağırlanıyor il ve yurt dışından gelenler . ekip oldukça profesyonel. bir çok yerde olduğu gibi sizi dolar $ olarak görmüyorlar.

Test günüm 17 ekim inşallah benimledir Allah isteyen herkese versin herkesin evi neşelensin şenlensin inşallahÇok teşekkür ederim yardımlarınız için

içini ferah tut. Bizim yumurta problemimiz ilaçla falan düzelecek gibi olmuyor da erkeklerin ilaca cevap vermesi çok daha kolay oluyor . Benceee
İnşallah canım kismette varsa olacaktır rabbim yardimcimiz olsun hepimizin yıpranma kadın oluyor genelde. Geçen muayenede toplam sağ sol 25 kadar yumurta saydı doktor. Ama sayı değil kalite önemli sanirim

Çok şükür benim ilk denemem olcak yaş 26 . Sperm sayı kalite morfoloji sorunumuz var. Proxedd plus verdi eşim onu kullanıyor bakalim
Meraba canim benimde esimde ayni sorun vardi ayni ilaci kullandi 2 kutu beraberinde kecibiynuzu ozu icti sabah aksam ac karnina 1 kasik ondanda 2 sise bitirdi cok faydasi oldu temmuzda sayi 10.000 di sonra agustosda 2 ye dustu bunlari kullandi den 500.000 e cikti

İnşallah canım kismette varsa olacaktır rabbim yardimcimiz olsun hepimizin yıpranma kadın oluyor genelde. Geçen muayenede toplam sağ sol 25 kadar yumurta saydı doktor. Ama sayı değil kalite önemli sanirim

kesinlikle ... ben de epi topu 7 yumurta vardı 3 tanesi sağlıklı çıktı döllendi. 2 tanesinde kromozom bozukluğu çıktı. elde kaldı 1 ... o da Allah ım nasip ederse benimle şimdilik

Canım keciboynuzu bizde 3 milyondan 4 milyona çıkardı. Doktor dediki bu tür şeyler genelde sayı arttırır önemli olan kalite ve morfoloji dedi bizim için sonuçta 1 tane yeterli dedi. Bilmiyom hiç nasıl olcak bakalım

Canim sen umudunu kaybetme o ilac baya artiriyor canli sayiyida bizim %10 dan %25 cikardi dun opu oldum esimde bulynmasaydi microtese olacakti gerek kalmadi cok sukur bence icir bisey kaybetmesin keciboynuzu pekmezi ayri özü ayri oluyor sen denizlide mi tedavi goruyorsun nerden aldimi soylerim ben denizlideyim doktorum yunus aydin

Bende denizlideyim doktorum yunus aydın canım :)

Bende denizlideyim doktorum yunus aydın canım :)
Ay cok sevindim bak burda hic yoktu denizlili doktorumuz bile ayni tanisalim seninle benimde yas 25 ilk denememiz hem esimde sorun vardi hem talesemi tasiyiciydik yunus bey denizlinin en iyisi bizim genetige gitcek embriyolar o yuzden 1 ay sonra transfer olcak 2 adet beklicem sen ne zaman opu olcan canim basladin mi ignelere saltak caddesinde pekdemirin yaninda cemre aktar var ordan aldik keciboynuzu ozu

Canım bende çok sevindim :) benim adetim gelecek 3 4 güne gideceğim bakalım süreç nasıl olacak bilmiyorum canım nerde oturuyorsun dur özelden yazim sana

Kesem görünmedi. Doktor çok yeni ondan olabilir rahmin baya kalınlaşmış kese oluşma aşamasında dedi. Tekrar hcg istedi. Sanırım tüp doktorum haklıymış 10 gün sonrasına gün vermekle

Kesem görünmedi. Doktor çok yeni ondan olabilir rahmin baya kalınlaşmış kese oluşma aşamasında dedi. Tekrar hcg istedi. Sanırım tüp doktorum haklıymış 10 gün sonrasına gün vermekle
Canim gogsen beye gittim bugün. Keşke için haftaya gel dedi. Cuma gibi. Sana kaçıncı gün gel demişti

Yengem derki (ebe hemşiredir kendisi ) sürekli uyku bastırıyorsa kanda hcgnin yükseldiğinin göstergesidir, miden de bulanırsa artık bebeğinin kalbi atmaya başladı demektir.
Var mı midesi bulanmaya başlayan

Evet uy
Yengem derki (ebe hemşiredir kendisi ) sürekli uyku bastırıyorsa kanda hcgnin yükseldiğinin göstergesidir, miden de bulanırsa artık bebeğinin kalbi atmaya başladı demektir.
Var mı midesi bulanmaya başlayan
Evet uyku bastırıyor ama bulanti yooookkk

Ama daha kese de görünmüyor benim :) ₩

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…