2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar normalde adetim hep normal tarihinden bir en fazla iki gün önce olurken bugün kanamam olmuş hafif ve 6 7 güne bekliyordum.Opunun 10. günü bugün. Neden böyle oldu acaba bilgisi olan var mı?

Kullandigin ilaclardan olabilir, baya bi hormon ve ilac kullaniyoruz
Doktorunla paylasmalisin o daha iyi yönlendirecektir

Merhabalar 26 yaşındayım 2.tüp bebek denemem 2 ekimde oldu 4a kalitesinde embriyo transfer edildi ve ben çok endişeliyim tutunamayacak diye yaptığım her hareket sonucu benden gitmiş gibi hissediyorumÇok korkuyorum tutmayacak diye neleri yapıp neleri yapmamam konusunda Öneri verebilir misiniz ???

YOK CANIM YA 20 ÇOK BEN OPUDAN BİR GÜN SONRA İŞE DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BİZİM ÖZEL SEKTÖR YA SIKINTILI BİRAZ
Cnm her ihtimali düşünerek 15 Gün rapor almalusin en azından. Benim opum 12. Günde oldu ama senin 14, 15. Günde de olabilir

Amin bitanem amin en önemlisi o zaten kaliteli olsun 4 5 olsun. Evet daha çok pkolar çok yumurta üretip ohss oluyolar ve ağrı çekiyolarmış
İşte bende ağrı cekenlerdenim, 3 günde ancak kendime geldim ohss olmadım şükür

İkinizde çok zor şeyler yasamissiniz.Nasıl dayandiniz bilmiyorum.Bu sefer tedbirlisiniz Allahım yardimciniz olsun
Allh hepimizin yardımcısı olsun inşlh çok zor tabi ki dayanmak ama dertini veren rabbim dayanma gücüde veriyor. Umutlarımız tükenmesin yeter ki :)

Amiiinnn canım güzel dileklerin için. Siz hamişlerin duaları çok önemli çok sağolun. :)

Kizlar normalde adetim hep normal tarihinden bir en fazla iki gün önce olurken bugün kanamam olmuş hafif ve 6 7 güne bekliyordum.Opunun 10. günü bugün. Neden böyle oldu acaba bilgisi olan var mı?

endişe etme, benim de hiç günlerim şaşmaz. opu sonrası 9. günde 4 gün önce oluştum ilk adeti. ikinci adeti ise 32. günde oldum. bildiğim kadarıyla ilk adet erken ikinci adet geç oluyor opu sonrası. zaten 3. ayda düzene girmişti.

Merhaba C Cns2340
İlk ve en önemli şey şu:
Kafandaki o endişeyi kaldirmak canim
Sen rahat olmalisin ki embriyon yani bebeğin de rahat olsun ve tutunabilsin.
Sürekli kafanda eğildim ikindim öksürdüm hapsirdim sert oturdum vs bisey oldu mu diye kafanda bu endişeyi yok etmelisin
Bunlarin dışında ağır kaldırmadığın sürece embriyoya hiçbirşey olmaz
Embriyoya zarar veren fiziksel olarak agir kaldirmak, ruhsal olarakda surekli birşey olacak endişesidir
Rahat ol lütfen..
Allah ona can verecekse sen ne yapsan da o gelecek..
Sadece dua et ve sabırla bekle
Test gününü söylersen ilk sayfaya eklerim

Anladım canım çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…