• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım tekrar maşallah inşallah katlanarak artsın değerlerin hep:)kaçıncı gün embriyosuydu seninki

5. gün embriyosuydu. 1 aya yakın donduruldu işlem 1 ay sonra yapıldı. tek embriyom kalmıştı toplananlardan. mucize gibi oldu valla. çok kaptıramıyorum da kendimi korkuyorum. geçen sene bu zamanlar kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. aysonuna kadar diken üstündeyim artık

Hanımlarrrrr 9. gün sonucum 97 :KK28: İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum. :dua:

gözün aydın canım hayırlı olsun insallah

5. gün embriyosuydu. 1 aya yakın donduruldu işlem 1 ay sonra yapıldı. tek embriyom kalmıştı toplananlardan. mucize gibi oldu valla. çok kaptıramıyorum da kendimi korkuyorum. geçen sene bu zamanlar kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. aysonuna kadar diken üstündeyim artık
Sorununuz neydi acaba? Belirtiniz var miydi bi de ?

Kızlar Merhaba ben eylül de değil ama Ekimdeki adetim ile başlıyorum tedaviye . Doktor estrofem verdi kullanmam için adetim 3 4 güne gelecek. Ama acayip karın ağrım var 2 gündür. Bu ilaç yüzünden mi acaba sizde de oldu mu hiç böyle birşey

Kızlar Merhaba ben eylül de değil ama Ekimdeki adetim ile başlıyorum tedaviye . Doktor estrofem verdi kullanmam için adetim 3 4 güne gelecek. Ama acayip karın ağrım var 2 gündür. Bu ilaç yüzünden mi acaba sizde de oldu mu hiç böyle birşey

bende karın ağrısı olmadı da ok şiddetli baş dönmem oldu hala da oluyor

Sağol canım cevapladigin için anlamadım neden böyle oldu. 2 ay önce histereskopi olmuştum odada bu ilacı yazmıştı şişkinlik de yapiyor

evet o şişkinliği bana da yaptı . bana en çok karın ağrısını vajinal jel kullanıyorum progesteron etkili. o çok feci yapıyor.

teşekkürler
antalya tüp bebek merkezi- kemal özgür - 32 yaşındayım . yumurta rezervlerim sıkıntılı idi. sağllıklı çok az yumurtam vardı

Cok güzel haber :)
Ya ben de mi antalyaya gelsem
Ordan herkes hamile kaldi son 2 haftada :))
Bu sefer Hersey güzel olcak insallah
Tebrikler tekrar oznurugurluoglu oznurugurluoglu

Back