- Konu Sahibi floransa17
- #5.841
Demekki daha yolun var :) en son kaç çıktı senin hcg?Evet uy
Evet uyku bastırıyor ama bulanti yooookkk
Ama daha kese de görünmüyor benim :) ₩
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki daha yolun var :) en son kaç çıktı senin hcg?Evet uy
Evet uyku bastırıyor ama bulanti yooookkk
Ama daha kese de görünmüyor benim :) ₩
Bugün transfer sonrası 13. Gün. 3. Gün embriyoşu 299 cnmDemekki daha yolun var :) en son kaç çıktı senin hcg?
E çok acele etmişsin ama. Benim bugün transferin 20. Günü. Doktor Salı günü kese görülebilir dedi. Acele etme kız :))Bugün transfer sonrası 13. Gün. 3. Gün embriyoşu 299 cnm
Ehehe doktor hafta perşembe gel dedi. Canım :) muayeneyeE çok acele etmişsin ama. Benim bugün transferin 20. Günü. Doktor Salı günü kese görülebilir dedi. Acele etme kız :))
Cok güzel 9. Gün icin cnmHanımlarrrrr 9. gün sonucum 97 İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Genelde üst kısım sıcak basması oluyor ama ayaklarım üşüyor canımKızlar hamile olanlar hepiniz de vücut sıcaklığı artışı oldu mu yoksa usuyenler de var mı
Canim transferin kaçıncı gününde gittin kese görmeye? Ve kaçıncı gün embriyo suydu?Kesem görünmedi. Doktor çok yeni ondan olabilir rahmin baya kalınlaşmış kese oluşma aşamasında dedi. Tekrar hcg istedi. Sanırım tüp doktorum haklıymış 10 gün sonrasına gün vermekle
Ciddi misin ne güzel.sen testini tekrarladın mı canım.kaç çıktı.ben bugün yeniden baktırıcam.anaaaa
ikimizinde 15.06.2018
:)
Insallah saglikli bir sekilde kucaginada alirsin canim. Sende kromozom bozuklugu varmiydi da pgt yaptirdin.kesinlikle ... ben de epi topu 7 yumurta vardı 3 tanesi sağlıklı çıktı döllendi. 2 tanesinde kromozom bozukluğu çıktı. elde kaldı 1 ... o da Allah ım nasip ederse benimle şimdilik
Cok güzel 9. Gün icin cnm
Insallah saglikli bir sekilde kucaginada alirsin canim. Sende kromozom bozuklugu varmiydi da pgt yaptirdin.
Sen ne zaman tekratlayacaksin testi xanimGenelde üst kısım sıcak basması oluyor ama ayaklarım üşüyor canım
Kızlar bugün trasferimin 9. günü dayanamayıp kan testi verdim 2 saat sonra çıkacak sonuç çok heyecanlıyım inşallah bebeğim benimledir
Ptesi canım vericem kan tekrardanSen ne zaman tekratlayacaksin testi xanim
Evet arkadaşlar benimde transferin bur saat önce yapildi evdeyim simdi. Test gunum 17 ekim .insalh güzel haberler alurim. Gayet rahat geçti transfer.sıkışık olmak biraz zorladı ama geçti. Herkesin hayırlı haberler alması dilegiyle