• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kesem görünmedi. Doktor çok yeni ondan olabilir rahmin baya kalınlaşmış kese oluşma aşamasında dedi. Tekrar hcg istedi. Sanırım tüp doktorum haklıymış 10 gün sonrasına gün vermekle
Canim transferin kaçıncı gününde gittin kese görmeye? Ve kaçıncı gün embriyo suydu?

S sewils88 benim 5.gün embriyosu 14.gün de kese görmeye gittim çok küçük görünüyor muhtemelen bugün oluştu haftaya yine bakalım dedi. Yani senin de erken olabilir canım haftaya tekrar gidersin ..

Cok güzel 9. Gün icin cnm :halay::KK49:

evet hastaneden de beğendiler değeri . hayırlısı olsun inşallah. çok heyecanlıyım yaaa .. nasıl geçecek o günler :confused:
keseyi görecek miyim? kalp atışını duyacak mıyım? vay 2 li 3 lü 4 lü tarama larrr :-)
bir de 2. ci bu ama işte her biri başka heyecan neticede

Yengem derki (ebe hemşiredir kendisi ) sürekli uyku bastırıyorsa kanda hcgnin yükseldiğinin göstergesidir, miden de bulanırsa artık bebeğinin kalbi atmaya başladı demektir.
Var mı midesi bulanmaya başlayan:kusmuk:

R rune bu sonuna koyduğun imoji hamile olmadığım halde benim bile midemi bulandırdı :))

Evet arkadaşlar benimde transferin bur saat önce yapildi evdeyim simdi. Test gunum 17 ekim .insalh güzel haberler alurim. Gayet rahat geçti transfer.sıkışık olmak biraz zorladı ama geçti. Herkesin hayırlı haberler alması dilegiyle

Hadi geçmiş olsun simdi sira en heyecanlı bekleyiste:)
Tranfer sonrasi nelere dikkat etmelisin dediler?

Back