- 12 Nisan 2016
- 57
- 110
- 93
- 39
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.801
Canım tekrar maşallah inşallah katlanarak artsın değerlerin hep:)kaçıncı gün embriyosuydu seninki
Hanımlarrrrr 9. gün sonucum 97İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum.
gözün aydın canım hayırlı olsun insallah
Sorununuz neydi acaba? Belirtiniz var miydi bi de ?5. gün embriyosuydu. 1 aya yakın donduruldu işlem 1 ay sonra yapıldı. tek embriyom kalmıştı toplananlardan. mucize gibi oldu valla. çok kaptıramıyorum da kendimi korkuyorum. geçen sene bu zamanlar kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum. aysonuna kadar diken üstündeyim artık
Sorununuz neydi acaba? Belirtiniz var miydi bi de ?
Kızlar Merhaba ben eylül de değil ama Ekimdeki adetim ile başlıyorum tedaviye . Doktor estrofem verdi kullanmam için adetim 3 4 güne gelecek. Ama acayip karın ağrım var 2 gündür. Bu ilaç yüzünden mi acaba sizde de oldu mu hiç böyle birşey
Sağol canım cevapladigin için anlamadım neden böyle oldu. 2 ay önce histereskopi olmuştum odada bu ilacı yazmıştı şişkinlik de yapiyorbende karın ağrısı olmadı da ok şiddetli baş dönmem oldu hala da oluyor
Allah yardım etsin canım ne olduğunu nasıl geçtiğini Paylaş olur mu ben biraz korkuyorum bu işlemlerden .Merhabalar bende ok dk ya transfere gideceğim ikinci denemem. Allah yardim etsin inşallah
Sağol canım cevapladigin için anlamadım neden böyle oldu. 2 ay önce histereskopi olmuştum odada bu ilacı yazmıştı şişkinlik de yapiyor
Merhabalar bende ok dk ya transfere gideceğim ikinci denemem. Allah yardim etsin inşallah
Ben suan sadece bunu kullanıyorum canım. Adetim gelince gitcem. İnşallah güzel geçer bakalimevet o şişkinliği bana da yaptı . bana en çok karın ağrısını vajinal jel kullanıyorum progesteron etkili. o çok feci yapıyor.
Tebrikleeer :))Hanımlarrrrr 9. gün sonucum 97İnşallah kalp atışını da duyarsam daha rahatlıcam ama şimdilik bu değer bile yeterli tabi. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Tebrikleeer :))
Nerde yaptırdınız tedavinizi ve yaşınız kacti :)
Gebe kalamama içinDüşük için mi soruyorsunuz? Gebe kalamamayı mı soruyorsunuz?
Sadece yumurta problem mi vardı canım sizdeteşekkürler
antalya tüp bebek merkezi- kemal özgür - 32 yaşındayım . yumurta rezervlerim sıkıntılı idi. sağllıklı çok az yumurtam vardı
teşekkürler
antalya tüp bebek merkezi- kemal özgür - 32 yaşındayım . yumurta rezervlerim sıkıntılı idi. sağllıklı çok az yumurtam vardı
Sadece yumurta problem mi vardı canım sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?