- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 38
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.761
Teşekkürler canım hiç tanışmasakta birbirimizin duasında olmak ne güzel hakkımIzda hayırlısı olsun rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah allahım bekleyişte olanlara sabır ve güzel haberler iletsin
Merhaba bişey rica edicem bu gebelik etiketini sayfanıza nasıl eklediniz acabaAdige_ hcg kaç çıktı canım 2. Ölçümünde
Canim sen içini ferah tut. Sağlıklı ve hayırlısı ile inşallah bebeğin sende olacak. Dua Et inşallahCanım 19.98 te bir değerdir değil mi inşallah artar ptesi
Tıklayını diyoya alt tarafta. Oraya tıklıyosun tahmini doğum tarihini yazıyosun ve ekliyosun:) kurcala biraz canım bulursunMerhaba bişey rica edicem bu gebelik etiketini sayfanıza nasıl eklediniz acaba
Canım doktorla konuşmadım. Hemşireye msj çektim erken bakmışsın ona rağmen değerin iyi dedi. İnşallah güzel artar. Çok sağol canım benim desteğin icin2. Gun embriyosu icin iyi gibi degerin daha cok erken cunku
Doktorun ne dedi
3 gun sonra yaptir ama bu arada sıkıntı yapip moralini bozacak seyler okuma
Hersey güzel olacak diye düşün
Ogle kuzum hayirlisi biz talesemi tasiyiciyiz her cocukda hastasi olma ihtimali %25 tabi hersey Allahtan ama ben 1 sene riske girdim olmadi sonra esimde sorun cikti yine tup dediler vardir bundada bi hayir dedik sonra riske girmek istemedim acikcasi bile bile lades demek gibi geldi orda 12 bin tl var diye ya bebek hasta olursa tasiyici hastalari bebekler cok yasamiyo yada cok agir yatalak oluyo zaten 1 senelik hasta bebegin masrafi 30 bin tl civariymis sonra bebek hasta olur anne caresi varmis neden riske girdin demesin dedim canim tabi ne kadar saglikli gelir rabbim bilir ama tedbir bizden gerisi Allahtan artik Allah kimseyi evlatla sinamasinCanim bendende embriyo basina 600 dolar istediler 5 embriyom var. kromozomlarimiz temiz cikmisti. Biz yaptirmadik. O parayi olmadi ikincide degerlendiriruz diye dusunduk. Birde kaderci davranmak istedik. Sonucta bunca hamile insan pgt yaptirmiyor. Dr saglikli gelme orani % 40 dedi. Cok dusuk bi oran. Hakkimizdan hayirlisi olsun
Nereyi tıklıyorum bulamadım ki benTıklayını diyoya alt tarafta. Oraya tıklıyosun tahmini doğum tarihini yazıyosun ve ekliyosun:) kurcala biraz canım bulursun
Tebrik ederim cnm inşallah değerin kat ve kat artar ve sağlıkla kucaklarsın bebisini. Dualarımız seninleKızlar herkese merhaba tekrardan sonucumu aldım 19,98 çıktı doktorumu aradım gebelik var ptesi testi tekrarla artması lazım dedi. Duanıza talibim inşallah rabbim beni tek koymaz ve yavrum benimledir bana tutunur sıkı sıkı değerim artar.. Benim 8 gün lekelenmeler olmuştu büyük ihtimal o zaman yerleşti inşallah . 11.gün kan verdim 3. Gün embriyosu dondurulmuş kızlar siz sormadan ileteyim dedim
Teşekkürler canım inşallah ptesi burda güzel haberleri daha güzel veririm . Canım ya bu hamilelik takvimini nasıl ekledin zahmet olmasa bana da söyler misinTebrik ederim cnm inşallah değerin kat ve kat artar ve sağlıkla kucaklarsın bebisini. Dualarımız seninle
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin amin
Canım inşallah sağlıkla katlanır değerlerinCanım doktorla konuşmadım. Hemşireye msj çektim erken bakmışsın ona rağmen değerin iyi dedi. İnşallah güzel artar. Çok sağol canım benim desteğin icin
Cnm simdi gördüm mesajını sen eklemişsin bile :) takvimin hayırı uğurlu olsun inşTeşekkürler canım inşallah ptesi burda güzel haberleri daha güzel veririm . Canım ya bu hamilelik takvimini nasıl ekledin zahmet olmasa bana da söyler misin
Evet canım sonunda başardım kolaymışCnm simdi gördüm mesajını sen eklemişsin bile :) takvimin hayırı uğurlu olsun inş
Ben yarın görmeyi umuyorumBugün biri kese görecekti. Kim olduğunu hatırlayamadım kızlar siz biliyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?