2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Tebrikler ikraberraol :))
Katlanarak gitmesi icin dua ediyoruz
İnsallah güzel gelisecek hersey
Teşekkürler canım hiç tanışmasakta birbirimizin duasında olmak ne güzel hakkımIzda hayırlısı olsun rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah allahım bekleyişte olanlara sabır ve güzel haberler iletsin

2. Gun embriyosu icin iyi gibi degerin daha cok erken cunku
Doktorun ne dedi
3 gun sonra yaptir ama bu arada sıkıntı yapip moralini bozacak seyler okuma
Hersey güzel olacak diye düşün
Canım doktorla konuşmadım. Hemşireye msj çektim erken bakmışsın ona rağmen değerin iyi dedi. İnşallah güzel artar. Çok sağol canım benim desteğin icin

Ogle kuzum hayirlisi biz talesemi tasiyiciyiz her cocukda hastasi olma ihtimali %25 tabi hersey Allahtan ama ben 1 sene riske girdim olmadi sonra esimde sorun cikti yine tup dediler vardir bundada bi hayir dedik sonra riske girmek istemedim acikcasi bile bile lades demek gibi geldi orda 12 bin tl var diye ya bebek hasta olursa tasiyici hastalari bebekler cok yasamiyo yada cok agir yatalak oluyo zaten 1 senelik hasta bebegin masrafi 30 bin tl civariymis sonra bebek hasta olur anne caresi varmis neden riske girdin demesin dedim canim tabi ne kadar saglikli gelir rabbim bilir ama tedbir bizden gerisi Allahtan artik Allah kimseyi evlatla sinamasin

Iyi akşamlar kızlar birsey sorcam benim transferimin 7 ci günümdü bugün çok belim ağrıdı hala ağrıyor bu normalmi acaba yoksa bi terslik mi var canlar

Tüp sonrasi regli devam eden kizlar
Agri var mi sizde
Benim yumurtaliklarimda iki gündür baya agri var
Sogan suyu icmistim reglimin başında..kist vesaire varsa gitsin diye
Sizde agri yoksa benim agri sogan suyundan oldu sanirim

Tebrik ederim cnm inşallah değerin kat ve kat artar ve sağlıkla kucaklarsın bebisini. Dualarımız seninle

Tebrik ederim cnm inşallah değerin kat ve kat artar ve sağlıkla kucaklarsın bebisini. Dualarımız seninle
Teşekkürler canım inşallah ptesi burda güzel haberleri daha güzel veririm . Canım ya bu hamilelik takvimini nasıl ekledin zahmet olmasa bana da söyler misin

Canım doktorla konuşmadım. Hemşireye msj çektim erken bakmışsın ona rağmen değerin iyi dedi. İnşallah güzel artar. Çok sağol canım benim desteğin icin
Canım inşallah sağlıkla katlanır değerlerin sağlıklada kucağına alırsın
Hemşiren kimdi Ayşen hanım mıydı hamile olan?

Bugün biri kese görecekti. Kim olduğunu hatırlayamadım kızlar siz biliyormusunuz ?

Kizlar normalde adetim hep normal tarihinden bir en fazla iki gün önce olurken bugün kanamam olmuş hafif ve 6 7 güne bekliyordum.Opunun 10. günü bugün. Neden böyle oldu acaba bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…