2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Herkese merhaba beni yasim28 bursa bi
Jinemed tüp bebek merkezinde 2 transferim yapıldı bugün 5.günüm günler geçtikçe içinde değişik duygular oluyor bir umutlanıyor bir acaba olmucak mi diyorum..birde içimi saran korku ben o gün çok aşırı sıkışıktım toplam neredeyse10 dk yatabildim wc ye gidebilesin dediler çünkü hicbir şekilde duramıyordum sordum hiçbirşey olmaz merak etme dediler fakat içimi acayip kemiriyor bu durum aklıma geldikçe umutsuzlasiyorum daha sonra 15 dk yatıp eve geldim inşallah bebişlerim benimledir..
Seninledirler tatlım merak ..Transfer sonrası yatmanın yada hemen kalkmanın kanıtlanmış olarak birbirlerinden bir üstünlükleri yok bunun için birsürü klinik çalışma yapılmış rahat ol....özellikle Avrupa'da klinikler transfer sonrası anında kaldırıyor bazıları 10 dakıka dinlenmeyi yeterli buluyor o da hasta psikolojisi için..Yani böyle klinikte 2 saat yatmak vs o biraz hasta memnuniyeti vs için .. ..kanıtlanmış klinik bir başarısı yok , Transfer sonrası sürekli yatmanın kan dolaşımını olumsuz etkilediğinden dolayı başarısızlık getirdiği kanıtlanmış günlerce yatan kadınlar var mesela ..sen içini rahat tut..Mesela ben hemen kalktım su an hamileyim pozitifi gördüm ha ilerleyen süreçlerde beni neyin bekleyeceğini bilmiyorum ama bebişim tutunmuş..insallah senimde bebilin san aşıksınız tutunur..:emir_bebek::nazar:

Seninledirler tatlım merak ..Transfer sonrası yatmanın yada hemen kalkmanın kanıtlanmış olarak birbirlerinden bir üstünlükleri yok bunun için birsürü klinik çalışma yapılmış rahat ol....özellikle Avrupa'da klinikler transfer sonrası anında kaldırıyor bazıları 10 dakıka dinlenmeyi yeterli buluyor o da hasta psikolojisi için..Yani böyle klinikte 2 saat yatmak vs o biraz hasta memnuniyeti vs için .. ..kanıtlanmış klinik bir başarısı yok , Transfer sonrası sürekli yatmanın kan dolaşımını olumsuz etkilediğinden dolayı başarısızlık getirdiği kanıtlanmış günlerce yatan kadınlar var mesela ..sen içini rahat tut..Mesela ben hemen kalktım su an hamileyim pozitifi gördüm ha ilerleyen süreçlerde beni neyin bekleyeceğini bilmiyorum ama bebişim tutunmuş..insallah senimde bebilin san aşıksınız tutunur..:emir_bebek::nazar:
çok tesekkur ederim insan boyle konuşunca rahatlıyor..rabbim hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasib etsin.darısı bizim gibi isteyenlere inşallah.çok sağol

tebrikler:))) bak kendi derdimize düşüp senin sonucu sormayı unutmuştuk
çok sevindik. :) darısı burdaki herkesin başına inşallah

10 dakika sonra tuvalete gidebilirsin demeleri ilginç demeki her klinik faklı bana sürgü verdiler 1 saaten fazla yatırdılar bende aynı durumdayım canım bende 14 eylülde saat 18 de bel ağrım ve kasık ağrım var adet olacak mışım gibi ağrıyor bunlar bir yandan çok ama çok umutlandırıyor bir yandanda korkuyorum ya tutunamaz sa diye beklemek zor benim 3 denemem ama diğerlerinde belim bu kadar ağrıdığı hatırlamıyorum inşallah bebeğim tutunur dua edin kızlar ne olur rabim isteyen herkese versin[/QUOTE aynen canım herkes farklı uygulama yapiyor.hayırlısı ile olsunda tek istediğim bu canım.benimde biraz kasık ve bel ağrım var.rabbim inşallah güzel sonuçlar almanı nasib eder canim

Herkese merhaba beni yasim28 bursa bi
Jinemed tüp bebek merkezinde 2 transferim yapıldı bugün 5.günüm günler geçtikçe içinde değişik duygular oluyor bir umutlanıyor bir acaba olmucak mi diyorum..birde içimi saran korku ben o gün çok aşırı sıkışıktım toplam neredeyse10 dk yatabildim wc ye gidebilesin dediler çünkü hicbir şekilde duramıyordum sordum hiçbirşey olmaz merak etme dediler fakat içimi acayip kemiriyor bu durum aklıma geldikçe umutsuzlasiyorum daha sonra 15 dk yatıp eve geldim inşallah bebişlerim benimledir..

rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile nasip etsin güzel haberlerini alalım inşallah

Kizlar duphalaca ragmen feci kabizim napicam ben ya iki gun sonra transfer var

Akşamdan kayısıyı suya koy,
sabah suyunu içip kayısıyı ye,
arkasından yarım çay bardağı kadar ılık suya bir yemek kaşığı zeytinyağı ekle ve onu da iç..
3 saate kadar kabızlık diye bir şeyin kalmaması lazım
bi dene bakalım

arkadaşlar bişey tanışmak istiyorum size...
dr bana kilo vermemi söylemişti.
zorluyorum fakat gözle görülür giden bi kilo kaybım yok.
1,62 boy - kilom, 72

bide yumurtaları kaliteleştirmek için ne yiyip içmeliyim :olamaz:

memnun oldum canım çok hakkımızda hayırlısı olsun işallah, işten izin aldım.. yarın sabah 8 de çıkıcam ben haberleşelim tabi ki , nerdesin hangi şehir? hastane de tedavi görüyorsun..
bende yeni evliyim diye herkes bekle dedi. zamana bırakacak gücüm yoktu.
sonuçta 1 senede 3-4 kez relg gördüm..

ilaçların yanında kullanmadığım ovitrelle ve orgalutron var.. henüz kullandırmadı dr yarın yumurta çıkarsa işallah çıkar.
duruma göre büyütüyse çatlamayı önleyeci iğne yaptıracakmış.

ben istanbuldayım canım memorialda tedaviye başladım zaten dış gebelik sürecinde ameliyatımı falanda şimdiki tüp bebek doktorum yapmıştı.benimde yarın sabahtan randevum. inş.. yumurtaların büyümüştür canım benim sonrasında orgalutrana başlatıcak seni de bnm öle oldu. sen hangi hastanede tedavi görüyorsun?

canım bana 5 gün boyunca Ganol F 225 doz ile mineoral 75 doz iki iğne vuruluyorum canım
bakalım 6. gün kontrol bakalım ne diyecek canım

yumurta toplama için tarih verdimi canım

yok canım daha tarih vermedi . yarın gidicem, puregon iğnelerim de bitiyor bence bi aksilik çıkmazsa yarın opu. için gün verir gibi

Kızlar opu den sonra sperm ve yumurtalar dollenmek üzere bırakılıyor değil mi . Peki opu günü 1. Gun olarak mı sayılıyor döllenmis olanlar için ?

transfer süreci şöyle işler:
opu ( yumurta toplama ) sıfır kabul edilir
ertesi gün 1. gün : döllenen yumurta sayısı belirleniyor( yaklaşık opudan 24 saat sonra )
3. gün emriyo bölünmeye devam ederse sağlıklı kabul edilir
herşey yolunda giderse genelde tranfer 5 . gün yapılır
transferden 12 gün sonra da kan tahlilinde gebelik varsa çıkar. Burada okuduklarımdan erken yaptıranlarda da çıkıyor sanırım. Ama garanti olması için sanırım doktorlar 12 gün der..

hepimize Allah böyle bir süreç nasip etsin.

ben istanbuldayım canım memorialda tedaviye başladım zaten dış gebelik sürecinde ameliyatımı falanda şimdiki tüp bebek doktorum yapmıştı.benimde yarın sabahtan randevum. inş.. yumurtaların büyümüştür canım benim sonrasında orgalutrana başlatıcak seni de bnm öle oldu. sen hangi hastanede tedavi görüyorsun?

aynı dr olması iyi yüreğin rahatlar en azında...
süleymaniye hast. devlette görüyorum canım, walla hiç bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum :KK47:

transfer süreci şöyle işler:
opu ( yumurta toplama ) sıfır kabul edilir
ertesi gün 1. gün : döllenen yumurta sayısı belirleniyor( yaklaşık opudan 24 saat sonra )
3. gün emriyo bölünmeye devam ederse sağlıklı kabul edilir
herşey yolunda giderse genelde tranfer 5 . gün yapılır
transferden 12 gün sonra da kan tahlilinde gebelik varsa çıkar. Burada okuduklarımdan erken yaptıranlarda da çıkıyor sanırım. Ama garanti olması için sanırım doktorlar 12 gün der..

hepimize Allah böyle bir süreç nasip etsin.

aminnnn:KK200::KK200::KK200:

X