- 7 Kasım 2012
- 513
- 407
- Konu Sahibi floransa17
Seninledirler tatlım merak ..Transfer sonrası yatmanın yada hemen kalkmanın kanıtlanmış olarak birbirlerinden bir üstünlükleri yok bunun için birsürü klinik çalışma yapılmış rahat ol....özellikle Avrupa'da klinikler transfer sonrası anında kaldırıyor bazıları 10 dakıka dinlenmeyi yeterli buluyor o da hasta psikolojisi için..Yani böyle klinikte 2 saat yatmak vs o biraz hasta memnuniyeti vs için .. ..kanıtlanmış klinik bir başarısı yok , Transfer sonrası sürekli yatmanın kan dolaşımını olumsuz etkilediğinden dolayı başarısızlık getirdiği kanıtlanmış günlerce yatan kadınlar var mesela ..sen içini rahat tut..Mesela ben hemen kalktım su an hamileyim pozitifi gördüm ha ilerleyen süreçlerde beni neyin bekleyeceğini bilmiyorum ama bebişim tutunmuş..insallah senimde bebilin san aşıksınız tutunur..Herkese merhaba beni yasim28 bursa bi
Jinemed tüp bebek merkezinde 2 transferim yapıldı bugün 5.günüm günler geçtikçe içinde değişik duygular oluyor bir umutlanıyor bir acaba olmucak mi diyorum..birde içimi saran korku ben o gün çok aşırı sıkışıktım toplam neredeyse10 dk yatabildim wc ye gidebilesin dediler çünkü hicbir şekilde duramıyordum sordum hiçbirşey olmaz merak etme dediler fakat içimi acayip kemiriyor bu durum aklıma geldikçe umutsuzlasiyorum daha sonra 15 dk yatıp eve geldim inşallah bebişlerim benimledir..