- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- Konu Sahibi floransa17
canım çok üzüldüm ya en çok korktuğum şeylerden biri benimde dış gebelik.rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nesib eder canim
amin canım inş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok üzüldüm ya en çok korktuğum şeylerden biri benimde dış gebelik.rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nesib eder canim
amin canım inş. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar benim yarın 3. Kontrolum olacak yarın büyük ihtimalle opu gününu belirleyecek acaba opu işlemi esnasında eşimızı de içeri alıyorlar mi. ?
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Canım kilo veremiyor olabilirsin zaten stresli bir dönemdesin..ama yediklerine dikkat et öncelikle hekiminin verdiği folikasiti ihmal etme ..karbonhıdrattan fakir beslenmek gerekiyor karbonhidratı nı baklagillerden alabilirsin. Haftada 2 baklagil 4 defa kırmızı-beyaz et (balık tavuk büyük-küçük baş )tüket..sebze,meyve bol havuç,avokado, süt, yoğurt,badem ceviz kabakcekirdeği vs günde 2-3 litre su..Sekerlemelerden tatlılardan cipslerden vs işlenmiş yiyeceklerdende hazır meyvesuları kola vs..uzak dur bunlar yumurtaların düşmanı..zaten cümbür yemezsen ki ne sana ne yumurtalarına faydası var sağlıklı beslenerek kilo bile verirsin..birde iki kişilik yeme ..kahve ve kafeinli içeçekler gerçekten çok zararlı yumoşlar için iSaglıklı beslen insallah güzel bir tedavi süreçi geçirirsin..arkadaşlar bişey tanışmak istiyorum size...
dr bana kilo vermemi söylemişti.
zorluyorum fakat gözle görülür giden bi kilo kaybım yok.
1,62 boy - kilom, 72
bide yumurtaları kaliteleştirmek için ne yiyip içmeliyim
SİZİN ALERJİ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ
BENDE GERGİNLİK VE TERLEME YAPIYOR BİRDE SİZDE DE VARMI BUNLAR
benim iğneler ganol f ve mineoral canımiğne ilk yapıldığında çok acı yakıyor.
sonra aradan 1 - 2 saat sonra vucudum başlıyor dökme kabarmaya kırmızı daha sabaha kadar kaşıntı yapıyor.
belirli zamanlarda baş ağrısı ve ateş yapıyor.
gerginlik ve terleme yapmadı.
aynı iğneden mi kullanıyoruz
benim iğneler ganol f ve Merional canımiğne ilk yapıldığında çok acı yakıyor.
sonra aradan 1 - 2 saat sonra vucudum başlıyor dökme kabarmaya kırmızı daha sabaha kadar kaşıntı yapıyor.
belirli zamanlarda baş ağrısı ve ateş yapıyor.
gerginlik ve terleme yapmadı.
aynı iğneden mi kullanıyoruz
Hayırlı olsun embriyoların sana sıkı sıkı tutunsun inşallah :)Merhaba kızlar ben şuan hastanedeyim transferım gerceklestı rabbim inş hakkımızda hayırlısı verır hayırlı haberler alırız
BENİM GÖBEK ŞİŞTİ EŞİM AMAN NE OLDUN ÖYLE DEDİ BANA
CANIM SIKILDI SANKİ KEYFİMDEN GÖBEK ŞİŞTİ
benim iğneler ganol f ve Merional canım
Canım kilo veremiyor olabilirsin zaten stresli bir dönemdesin..ama yediklerine dikkat et öncelikle hekiminin verdiği folikasiti ihmal etme ..karbonhıdrattan fakir beslenmek gerekiyor karbonhidratı nı baklagillerden alabilirsin. Haftada 2 baklagil 4 defa kırmızı-beyaz et (balık tavuk büyük-küçük baş )tüket..sebze,meyve bol havuç,avokado, süt, yoğurt,badem ceviz kabakcekirdeği vs günde 2-3 litre su..Sekerlemelerden tatlılardan cipslerden vs işlenmiş yiyeceklerdende hazır meyvesuları kola vs..uzak dur bunlar yumurtaların düşmanı..zaten cümbür yemezsen ki ne sana ne yumurtalarına faydası var sağlıklı beslenerek kilo bile verirsin..birde iki kişilik yeme ..kahve ve kafeinli içeçekler gerçekten çok zararlı yumoşlar için iSaglıklı beslen insallah güzel bir tedavi süreçi geçirirsin..
benim dondurulacak canım benim iğneler devam ediyor maşallah sağlıkla transfer olur ve tutunur inşallahMerhaba kızlar benimde cumartesi 14 tane yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi ve 6 tanesi hücreleri bölünmüş. Perşembe kadar beklicez. Siz embriyoları donduracakmisiniz yoksa hemen transfer yapılacak mi?
Masaallah ins tutunurlar bisey sormak istiyorum ozel deilse cvplayin neden tup bebek yaptirma karari aldibiz acaba sundan soruyorum masaallah guzel yumurta toplanmis ve dollenmis masaallahMerhaba kızlar benimde cumartesi 14 tane yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi ve 6 tanesi hücreleri bölünmüş. Perşembe kadar beklicez. Siz embriyoları donduracakmisiniz yoksa hemen transfer yapılacak mi?
İğne yaparken enjektörün havasını al bende bilmiyordum bendede ilk tedavide morarmıştı canım hava almaya dikkat etBENİM GÖBEKTE MORARMA OLDU BİLE ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Masaallah ins tutunurlar bisey sormak istiyorum ozel deilse cvplayin neden tup bebek yaptirma karari aldibiz acaba sundan soruyorum masaallah guzel yumurta toplanmis ve dollenmis masaallah
benim dondurulacak canım benim iğneler devam ediyor maşallah sağlıkla transfer olur ve tutunur inşallah
Antalya tup bebek canim. bakalim yarin ne diyecek eger yumurtani az bulursak birakiriz dedi. Diger aya. Insallah cogalmis buyumustur yaaAYNI GİDİYOR SÜREÇ ARKADAŞIM BEN İL DIŞINDA OLDUĞUMDAN 6. GÜNÜ ÇAĞIRDI
NERDE TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ
Bizde de ayni sorun var yani morfoloji bozukluk var sadece peki size mikrocip ya da bu tu bi islem uygulandi mi cnm cok soru soruyorum kusura bakma kafamda cok soru var cunku3 yıllık evliyim hiç korunmadim. Bende kan pıhtılaşması var. Eşimin sperminde baş anomalisi var. Yani Sperm yumurtayı basiyla içine girer dollermis eşimin Sperm başları hasarlı olduğu için bu işlemi yapamiyormus aynı zamanda benim kan pihtilasmasi engel oldu hiç hamile kalmadım.. Bu sebeple tüp bebeğe karar verdik.