- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- Konu Sahibi floransa17
Rabbim yardımcın olsun . İçini ferah tut güzel düşün . İnşallah ikisi de kaliteli bir şekilde bölünür . Dualarımız seninle .Dua edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcın olsun . İçini ferah tut güzel düşün . İnşallah ikisi de kaliteli bir şekilde bölünür . Dualarımız seninle .Dua edin lütfen
inşallah arkadaşım inşallah bende de gerginlik yaptı canım yaa birde çok terliyorum öyle böyle değil
hayırlı sonuclar alırız inşallah
sende durumlar nasıl dr kontrolün kaç günde bire düştü senin iğnelerin adı ne doz olarak ne kadar vuruyorsun
11/09 da iğnelere başladım ilişki yok demişti dr.. unuttum son gittiğimde sormayı ilişki yok mu tekrar ?
o haftası cuma günü kontrole çağırdılar yumurta henüz olmamış salı günü yani yarın tekrar kontrole gidicem işallah olmuştur yumurta...
sormak istediğim şimdi nasıl ilerlicek herşey...
yumurta olduğu zaman hemen o gün mü alacaklar yoksa gün mü verecekler
Kızlar çıktım opudan üzgünüm biraz sadece 2 yumurta toplandı hiç umudum yok ağlamak çok istiyorum ama ağlayamıyorum takdir böyleymiş
merhaba canım bende protestan kullanıyorum mümkünse biraz daha yatmaya çalış hemen kalkma bence.birde sende göbekten iğne kullaniyormusun.ben hibor kullaniyorum ucu kalın malesef moratti baya inşallah emeklerimiz umurlarımızın karşılığını hepsimiz alırız..Kizlar progestan ni vajinadan uyguladiktan sonra 15 dk yatiyorun ona ragmen akiyor beyaz beyaz acaba emilmiyor mu
ya kızlar birşey sorucam ben bu orgalutron iğneyi kullandığımdan beri akıntım baya çoğaldı. puregon+orgalutron kullanıyorum. sizlerde de oluyor mu akıntı?
yoksa benim yumurtalar erken mi çatlıyor? cevap verirseniz sevinirim doktora da sordum daha dönmedi
aynı gün tedaviye başlamışız ve aynı gün kontrolle gidiyoruz canım. benimde yarın kontrol var. boyutuna göre opu. kararı verilir sanırım ona göre zaten kontrollere çağırıyorlar. daha yumurta çatlatıcı iğne yapıcaz sonra opu. oluyor diyebiliyorum ben..
tedavi başından beri ben de doktora hep sormayı unuttum ilişkiyi. nette baktığım kadarıyla ilişki yasak. yarın haberleşelim canım yine bide sen hangi ilaçları kullanıyorsun. sıkıntı neydi sizin benim cuma gittiğimde yumurta vardı tek tük sende hiç mi göremedi?
10 dakika sonra tuvalete gidebilirsin demeleri ilginç demeki her klinik faklı bana sürgü verdiler 1 saaten fazla yatırdılar bende aynı durumdayım canım bende 14 eylülde saat 18 de bel ağrım ve kasık ağrım var adet olacak mışım gibi ağrıyor bunlar bir yandan çok ama çok umutlandırıyor bir yandanda korkuyorum ya tutunamaz sa diye beklemek zor benim 3 denemem ama diğerlerinde belim bu kadar ağrıdığı hatırlamıyorum inşallah bebeğim tutunur dua edin kızlar ne olur rabim isteyen herkese versinHerkese merhaba beni yasim28 bursa bi
Jinemed tüp bebek merkezinde 2 transferim yapıldı bugün 5.günüm günler geçtikçe içinde değişik duygular oluyor bir umutlanıyor bir acaba olmucak mi diyorum..birde içimi saran korku ben o gün çok aşırı sıkışıktım toplam neredeyse10 dk yatabildim wc ye gidebilesin dediler çünkü hicbir şekilde duramıyordum sordum hiçbirşey olmaz merak etme dediler fakat içimi acayip kemiriyor bu durum aklıma geldikçe umutsuzlasiyorum daha sonra 15 dk yatıp eve geldim inşallah bebişlerim benimledir..
Benimde 4.cü günüm canım bende bel ağrısı kasık ağrısı var ayakta kaldukça daha fazla oluyor bel ağrısı ayy inşallah tutunur bebeklerimizTransferimin 4.günü. hafif ağrı başladı kasıklarımda
Ertesi günden sayılıyor diye okumuştum canım.Kızlar opu den sonra sperm ve yumurtalar dollenmek üzere bırakılıyor değil mi . Peki opu günü 1. Gun olarak mı sayılıyor döllenmis olanlar için ?
anladım canım baya ilacın varmış senin alerjin olması da şansızlık olmuş doktoruna söyleseydin verirdi bir ilaç rahatlardın. bepanthol baby diye bir krem var ben ağda yaptırınca kaşıntı olur onu sürer rahatlarım genelde kullandığın krem o değilse onu tavsiye ederim.
bende 30 yaşındayım 3 sene oldu evleneli bir kimyasal bir de dış gebelik yaşadım malesef.. sonuçlara göre bir sıkıntım yok geçen yaz dış gebelikten laporoskopi oldum tüplerde açık sözde ama 11 aydır olmayınca yaşta geçince artık beklemek istemedik başladım tedaviye.
puregon+orgalutron kullanıyorum şimdilik birde folbiol verdi folik asit. yarında kontrol günü inş. gelişmiştir yumurtalarımız bu kadar sıkıntı stresin karşılığını alırız. hakkımızda hayırlısı olsun yarın mutlaka haberleşilm canm
canım bana 5 gün boyunca Ganol F 225 doz ile mineoral 75 doz iki iğne vuruluyorum canımterleme yok canım bende ağrı ve gerginlik devam.
ben ayın 11 de başladım tedaviye ; puregon 225'lik iğne yapıorum o günden beri .. 15. yani cumada kontrolüm vardı herşey yolunda dedi ve cumartesi orgalutron 0.25 mg.lik iğneye başladım. şimdilik kullandıklarım sadece bunlar yarında kontrolüm var bakalım ne dicek sanırım benim operasyona az kaldı bu hafta sonuna doğru yaparlar diye düşünüyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun canım sen nasıl ilaçların?