- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
- Konu Sahibi floransa17
Bende yoldayım rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasınGünaydın arkadaşlar ben opu ya gidiyorum benim gibi bugün opu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum umarım her şey yolunda gider ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yoldayım rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasınGünaydın arkadaşlar ben opu ya gidiyorum benim gibi bugün opu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum umarım her şey yolunda gider ...
Canım kabızlığı gidermek için günde 2-3 kere bir tatlı kaşığı saf zeytinyağı içip üzerine bir iki bardak su içince bağırsaklar çalışabiliyor banada doktorum önermiştiKizlar duphalaca ragmen feci kabizim napicam ben ya iki gun sonra transfer var
Kizlar sonuc pozitif.
Kizlar clmara fort karina yapistirilan bantlardan kullanan var mi
Dun yapistirdim bugun dalga dalga icinde hava kabrciklari var
Duş alinca da bayabi açıldı
4 günde bir yenileyin yaziyor
Sizce yenileyeyimmi acildigi icin( 2. Gundeyim)
Bende opu ya geldim
Kizlar duphalaca ragmen feci kabizim napicam ben ya iki gun sonra transfer var
kizlar bende tedaviye basladim 6 denemem olcak ngs yapildi embriyolara simdi transferi bekliyorum
Merhaba kizlar 38 yasindayim 4 yillik evliyim. Antalya tup bebekte tedavi goruyorum. Igne asamasindayim. bu ilk denemem. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Bende yoldayım rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinGünaydın arkadaşlar ben opu ya gidiyorum benim gibi bugün opu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum umarım her şey yolunda gider ...
Sevindim canım inş bütün yumoşların sağlıklı olur . Benimde bugün 6. Günüm hormonlar dengemi alt üst etti biraz gerginim nedense .. arada karın ağrım ve bign başlayan akıntım oldu. İnş herşey normaldir ve güzel olur
Günaydın arkadaşlar ben opu ya gidiyorum benim gibi bugün opu olacak arkadaşlarada kolaylıklar diliyorum umarım her şey yolunda gider ...
Bende yoldayım rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın
Bende opu ya geldim
Kızlar çıktım opudan üzgünüm biraz sadece 2 yumurta toplandı hiç umudum yok ağlamak çok istiyorum ama ağlayamıyorum takdir böyleymiş
Canım üzülme kaç yumurta toplandığının hiç önemi yok sadece güzel bölünmeleri için dua et bu 2 yumurtan sağlıklıysa ve güzel bölünürse 20 yumurta toplanandan daha şanslısın inan, yarın seni arayıp bilgi verirler dualarım seninle yumurta sayısı az olan bizlerin en büyük stresi toplanan yumurta sayısı, tek yumurta toplanıp onunla hamile kalan çok, netice de gerekli olan sağlıklı tek yumurta.Kızlar çıktım opudan üzgünüm biraz sadece 2 yumurta toplandı hiç umudum yok ağlamak çok istiyorum ama ağlayamıyorum takdir böyleymiş