2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

aynı dr olması iyi yüreğin rahatlar en azında...
süleymaniye hast. devlette görüyorum canım, walla hiç bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum :KK47:

ayy doğru süleymaniye diye demiştin niye sorduysam o kadar çok şey okuyup kafayı karıştırıorum ki unutuyorum bazen:)) hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım benim güzel düşünelim ki güzellikler bizi bulsun

ayy doğru süleymaniye diye demiştin niye sorduysam o kadar çok şey okuyup kafayı karıştırıorum ki unutuyorum bazen:)) hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun canım benim güzel düşünelim ki güzellikler bizi bulsun

Banada oluyor merak etme :KK48:
Aminnnn amin canım benim o kadar çok düşünüyorum ki nasıl olacak diye kan aldırmadan bile korkan birisiyim.
şimdi kalçalarım mosmor bide bunun tahlil aşamaları vardı biliyorsun ayılıp bayılıyordum o_O
iaşllah rabbimin izni ile herşeye değer yavrularımıza kavuşuruz.. :nazar:

Banada oluyor merak etme :KK48:
Aminnnn amin canım benim o kadar çok düşünüyorum ki nasıl olacak diye kan aldırmadan bile korkan birisiyim.
şimdi kalçalarım mosmor bide bunun tahlil aşamaları vardı biliyorsun ayılıp bayılıyordum o_O
iaşllah rabbimin izni ile herşeye değer yavrularımıza kavuşuruz.. :nazar:
BENİM GÖBEKTE MORARMA OLDU BİLE ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Morarmalar bi yandandan alerjik kırmızılıklarım kabarmalarımda var..
sorma canım, " Amaca giden her yol mübahtır .." diyorum başından beri :emir_bebek:
SİZİN ALERJİ OLMASI KÖTÜ OLMUŞ
BENDE GERGİNLİK VE TERLEME YAPIYOR BİRDE SİZDE DE VARMI BUNLAR

anladım canım baya ilacın varmış senin alerjin olması da şansızlık olmuş doktoruna söyleseydin verirdi bir ilaç rahatlardın. bepanthol baby diye bir krem var ben ağda yaptırınca kaşıntı olur onu sürer rahatlarım genelde kullandığın krem o değilse onu tavsiye ederim.

bende 30 yaşındayım 3 sene oldu evleneli bir kimyasal bir de dış gebelik yaşadım malesef.. sonuçlara göre bir sıkıntım yok geçen yaz dış gebelikten laporoskopi oldum tüplerde açık sözde ama 11 aydır olmayınca yaşta geçince artık beklemek istemedik başladım tedaviye.

puregon+orgalutron kullanıyorum şimdilik birde folbiol verdi folik asit. yarında kontrol günü inş. gelişmiştir yumurtalarımız bu kadar sıkıntı stresin karşılığını alırız. hakkımızda hayırlısı olsun yarın mutlaka haberleşilm canm

OYY KIYAMAM SENDE DE Mİ DIŞ GEBELİK OLDU RABBİM DÜŞMANIMA VERMESİN NE KADAR ZOR BİR SÜREÇTİ O ZAMANLAR BENDE GEÇİRDİM DIŞ GEBELİK

Yarın son kontrolüm.opu gününe karar verilecek sanırım.yumurta sayısı az olan arkadaşlar üzülmeyin bi çoğumuz aynı durumdayız.zaten önemli olan sayı değil kalite.bu arada ben balon gibi şiştim kızlar.sizde de bu sorun var mı.bir haftada 2, 3 kilo almış gibiyim.
BENİM GÖBEK ŞİŞTİ EŞİM AMAN NE OLDUN ÖYLE DEDİ BANA
CANIM SIKILDI SANKİ KEYFİMDEN GÖBEK ŞİŞTİ :KK43:

ARKADAŞLAR GENETİK YAPTIRAN VEYA YAPTIRMAYI DÜŞÜNENLER DRLARINIZ NE DEDİ BU KONUDA

OYY KIYAMAM SENDE DE Mİ DIŞ GEBELİK OLDU RABBİM DÜŞMANIMA VERMESİN NE KADAR ZOR BİR SÜREÇTİ O ZAMANLAR BENDE GEÇİRDİM DIŞ GEBELİK

hemde ne zor, Rabbim kimseye yaşatmasın. tam sevinmişken 4. tahlilden sonra sorun olduğu ortaya çıktı benim dünyam başıma yıkıldı tabi. iki günde bir git kan ver , kasık ağrısı zaten en kötüsü , en son gece ağrıdan duramadım eşimi ağlarken görmek beni bitirmişti. sonrası ameliyat, korunma, rahim filmi derken bir sene geçti bile..

arkadaşlar merhaba
aranızda deneme transferi yaptıranlar varmı?ben devlet hastanesinde tedaviye başladım,ekim ayında deneme transferi istediler,daha önce hiç duymamıştım.

hemde ne zor, Rabbim kimseye yaşatmasın. tam sevinmişken 4. tahlilden sonra sorun olduğu ortaya çıktı benim dünyam başıma yıkıldı tabi. iki günde bir git kan ver , kasık ağrısı zaten en kötüsü , en son gece ağrıdan duramadım eşimi ağlarken görmek beni bitirmişti. sonrası ameliyat, korunma, rahim filmi derken bir sene geçti bile..

canım çok üzüldüm ya en çok korktuğum şeylerden biri benimde dış gebelik.rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nesib eder canim

X