- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.341
Aynen canim ya benimle basladi sira sira ilerliyor Allahim esirgesin insallah benimki bi kere oldu kesildi senin ki nasil kesildimi sikinti yapma diyecem ama onu bende beceremiyorum insanin icine kurt dusuyor iste Rabbim bize bagislasin bebeklerimizi insallah
Ayy insanlarla nasıl oynuyorlar iyi yapmışsın vazgeçmekle insanın aklına hersey geliyor tabi mesela bende o merkezin tüp bebeği ticarete dönüşturdugunu düşündüm şu anMerhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. 2017 eylül ayında antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat: 10:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.
Kızlar dün verdiğim 14.gün 3.testim çıkmış mail olarak istemiştim geldi şükür. 5974.00 çıkmış değerim yüksek çıktığı için dün doktor erken oldugu halde küçük olsa kese gördü ama 1 tane gördü nasıl hayrli olacaksa Allah onu nasip etsin insalalh hepimiz için dua ediyorum. Yüksek değer görüp sağlıklı tek gebelik yaşayan varmı kızlar aranızda ??
Amin insallah canım benim seninde tamamına erdirsin inşallahoy maşallah çok güzel yükselmiş.rabbim tamamını erdirsin inşallah canim
Benim değerim bugün 361 cikti 12 günüm nasıl sizce dua edin katlansin
Amin insallah canım benim seninde tamamına erdirsin inşallah
Aynı ben :))) valla bende çok Tiryakiydim 5lik çivi gibi iğneleri karnimdan vurdurunca cok zoruma gitti sigarayla vedalastim bırakmam çok zordu inan canım çok istiyordu yinede icmedimSavaşıyorum ama günde 2 tane herkesten gizli içiyorum. Ama gerçekten bir savaş benim için bu durum
Canim sen şu an süper bişey söyledin ya..:)) Allah duysun ağzından. .Aktarciya gidip sorayım o zaman.Aynısı mi peki ampul şeklinde mi?Embriyolarin 6.gune gitmiş harika bişey bu maşallah inşallah sanada sıkı sıkı tutunurlar
En dayanıklı Embriyolar genelde kız oluyormuş bakalım hayırlısı :)
Arı sütünü eşim için aktarcidan almıştım bulunduğun şehirde de soruştur araştır bakalım vardır belki
Canim sen şu an süper bişey söyledin ya..:)) Allah duysun ağzından. .Aktarciya gidip sorayım o zaman.Aynısı mi peki ampul şeklinde mi?Embriyolarin 6.gune gitmiş harika bişey bu maşallah inşallah sanada sıkı sıkı tutunurlar
En dayanıklı Embriyolar genelde kız oluyormuş bakalım hayırlısı :)
Arı sütünü eşim için aktarcidan almıştım bulunduğun şehirde de soruştur araştır bakalım vardır belki
bilmeeemmmKız Çin takvimide genelde tutturuyor valla ablamlarinki hep tutturdu
Allahtan hayırlısı bakalım seni de tutturcak mi
canım tek kesede, tek yumurta ikizi de olabilir :)Kızlar dün verdiğim 14.gün 3.testim çıkmış mail olarak istemiştim geldi şükür. 5974.00 çıkmış değerim yüksek çıktığı için dün doktor erken oldugu halde küçük olsa kese gördü ama 1 tane gördü nasıl hayrli olacaksa Allah onu nasip etsin insalalh hepimiz için dua ediyorum. Yüksek değer görüp sağlıklı tek gebelik yaşayan varmı kızlar aranızda ??
AminnnCanim sen şu an süper bişey söyledin ya..:)) Allah duysun ağzından. .Aktarciya gidip sorayım o zaman.Aynısı mi peki ampul şeklinde mi?
boşver canım takılma hassas dönemdeyiz hepimiz bazen bir kırılacagımıza bin kırılıyoruz... hiç Türkiyede tedVİ OLDUNUZUZMU?Amin canim,öle olanin bin derdi olmayanin bir derdi var derler,rabbim herseyin hayirlisini versin,esimin azosperm oldugunu ögrendigimizde dert etmeyin maddi manevi biz variz her yolu deneriz dediler ama is icrate gelince yok oldular bide dalga gectiler
CANIM BENDE İSTANBUL MEMORİLDE TEDAVİ GÖRÜYORUM gerçekten çok memmunum ama ilk denemem negatif ve hiç düşünmüyorum değiştirmeyi... bazen dediğin gibi hersey kader kısmet doktorlarda biryere kadarMerhaba, bende bu tür forumlarda yorumları okuyarak doktor seçimi yapanlardanım ve oyüzden sizleri bilgilendirmek istiyorum. 2017 eylül ayında antalya memorial hastanesi dr.mehmet öztürkmen'de tüp bebek tedavisi gördüm.çokta memnunum doktorumdan, diyorsunuz ki bu başlık altında memorial ne alaka. şöle anlatayım....
tedavim olumsuz sonuçlandı ve bebek sahibi olamadık tabi bu şans işi. herşeyi yaparsınız gerisini allaha bırakırsınız ben buna inanıyorum herşey kader kısmet. doktorum 1-2 ay dinlen sonra tekrar tedaviye bakalım neleri eksik yaptık bi değerlendirelim dedi. ben tabi dinlemedim. olumsuz cevabından 4 gün sonra vitale hastanesi ali fuat şengörden randevu aldım. tahlil sonuçlarımı birde o görsün istedim çünkü yorumlarda etrafta okadar çok önerildiki bu isim bizde mahrum kalmayalım dedik. neyse randevu veren kız bana saat 10:00 da randevu verdi ama dediki 1-2 saat bekleyebilirsiniz çok dolu oluyor dedi. tamam dedim bekleyelim. c.tesi saat: 10:00 da hastanedeydik eşimle birlikte. kaydolduk beklemeye başladık. saat 10:30 oldu doktor yeni geldi. madem doktor 10:30 da gelecek ona göre deyin bizi neden saat 10 a verdiniz diye düşünürken bi baktım kapıdaki herkese saat 10'u vermişler. ya sabır deyip 11:30 ettik. eşim sinirlendi hemşireye sordu. eşim kaçıncı sırada söylermisiniz dedi 15 kişi sonra sizi alabiliriz yani öğleden sonra 2-3 gibi dedi hemşirede. dedik lanet olsun paramızla rezil olacaz aldık paramızı geri ve hastaneden çıktık. VİTALE HASTANESİNİN DEVLET HASTANESİNDEN BİR FARKI KALMAMIŞ ONU GÖRDÜM.TEMİZDE DEĞİLDİ HASTANE VE DÜŞÜNDÜM AÇIKCASI, BEN BURADA TÜP BEBEK YAPTIRSAM YUMURTALARIM KESİN KARIŞIR MI DİYE .
size tavsiyem memorial hastanesinde adam yerine koyuluyorsunuz.doktorumu değiştirmeyi artık düşünmüyorum kötüyü gördükten sonra... bilin istedim.
Hayir olmadik esim burda microtese olmusduboşver canım takılma hassas dönemdeyiz hepimiz bazen bir kırılacagımıza bin kırılıyoruz... hiç Türkiyede tedVİ OLDUNUZUZMU?
Canim doktor tek kese tek bebek var ikiside görünüyo şimdilik dedi Rabbim e şükürler olsun darısı hepimizin başına inslalah .. Rabbim hepimiz için hayrlisini nasip etsincanım tek kesede, tek yumurta ikizi de olabilir :)
Dikkat et canim yorma kendini dinlen bol bol su donemleri gecene kadar idare edecez mecbur Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirlisiylaAmin inşallah canım.resmini istediler yolladim kahverengi korkma dedi tedbir amaçlı iğne verdi onu vurdurduk. 3 gün takip et eğer bitmezse yarim olarak yine vurdur geçerse hafta da bir vurdurucaksin dediler.simdi dinleniyorum canım az geliyor allahtan
Tamam canım çok teşekkür ederimm..İnşallah hepimiz sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşalim..Anne olmayi hakeden herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın innnşallah..Aminnn
Evet canım küçük tuplerde oluyor lucrin ignesinin ampulu gibi 6li 10lu 12li
Bi bak bakalim inşallah vardır internetle falan ugrasmazsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?