2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Amin inşallah canım.resmini istediler yolladim kahverengi korkma dedi tedbir amaçlı iğne verdi onu vurdurduk. 3 gün takip et eğer bitmezse yarim olarak yine vurdur geçerse hafta da bir vurdurucaksin dediler.simdi dinleniyorum canım az geliyor allahtan

Kızlar dün verdiğim 14.gün 3.testim çıkmış mail olarak istemiştim geldi şükür. 5974.00 çıkmış değerim yüksek çıktığı için dün doktor erken oldugu halde küçük olsa kese gördü ama 1 tane gördü nasıl hayrli olacaksa Allah onu nasip etsin insalalh hepimiz için dua ediyorum. Yüksek değer görüp sağlıklı tek gebelik yaşayan varmı kızlar aranızda ??

Ayy insanlarla nasıl oynuyorlar iyi yapmışsın vazgeçmekle insanın aklına hersey geliyor tabi mesela bende o merkezin tüp bebeği ticarete dönüşturdugunu düşündüm şu an
Yazık insanlar zaten şifa arıyor anne olmak için orda resmen madur ediliyor
Öyle bi merkez de hiç duymamistim öğrendik

oy maşallah çok güzel yükselmiş.rabbim tamamını erdirsin inşallah canim

Savaşıyorum ama günde 2 tane herkesten gizli içiyorum. Ama gerçekten bir savaş benim için bu durum
Aynı ben :))) valla bende çok Tiryakiydim 5lik çivi gibi iğneleri karnimdan vurdurunca cok zoruma gitti sigarayla vedalastim bırakmam çok zordu inan canım çok istiyordu yinede icmedim
Ben biraktiysam sende bırakabilirsin birazcık iradeni kontrol et içme şunu yaw

Canim sen şu an süper bişey söyledin ya..:)) Allah duysun ağzından. .Aktarciya gidip sorayım o zaman.Aynısı mi peki ampul şeklinde mi?

Canim sen şu an süper bişey söyledin ya..:)) Allah duysun ağzından. .Aktarciya gidip sorayım o zaman.Aynısı mi peki ampul şeklinde mi?

canım tek kesede, tek yumurta ikizi de olabilir :)

boşver canım takılma hassas dönemdeyiz hepimiz bazen bir kırılacagımıza bin kırılıyoruz... hiç Türkiyede tedVİ OLDUNUZUZMU?

CANIM BENDE İSTANBUL MEMORİLDE TEDAVİ GÖRÜYORUM gerçekten çok memmunum ama ilk denemem negatif ve hiç düşünmüyorum değiştirmeyi... bazen dediğin gibi hersey kader kısmet doktorlarda biryere kadar

M melissa78 benim esiminde azosperm sorunu var ben buna razi gelmişken kaynanam bir türlü kabul etmemisti oğlum git özelde test ver dedi yine aynısı çıktı o yine kabul etmedi sıfır nasıl olur olmaz öyle şey dedi dedi acibademdeki başarısız tüp bebekten sonra Ankara gen arta gittik eşimi muayene eden doktor ne dese beğen senin doğuştan damarin yok hatta böbregin de olmayabilir eskisehire gidince bi baktır dedi biz şok neyse gelince de baktirdik adam 33 yaşında böbreğinin birinin olmadığını öğrendi bu sefer de kaynanam şok :)) 5 tane evleri var kayinpederin bankada dolar hesabı var bütün bunlara rağmen bize maddi destekte bulunmadilar ihtiyaciniz var mi diye sormuyorlar bile allah da muhtaç etmesin zaten bende çalışıyorum çok şükür yetiyoruz kendimize
Matematik öğretmeni gorumcem var okumuş cahil bütün maddi destek ona gidiyor iki tane çocuğu var çünkü torunları var bizde yok ya
Ama allah büyük elbet birgün bana da söz sırası gelecek bende ona sen kızına çok baktın diyecem şu an çok mesafeliyim resmi takılıyorum
En çok da canımı sıkan sanki benim çocuğum olmuyor gibi muamele görmem halbuki doktor eşimin yüzüne dediki sigarayı bırak 1 tane bile canlı Sperm çıksa bu kadın hemen hamile kalacak dedi benim herseyim temiz çıkıyor
Amaan allaha havale et herseyi gösteriyor inan hiç beddua etmem ilenmem allahım sen buyuksun derim sabrederim herseyi önüme getiriyor şükürler olsun allahın adaleti işliyor

Dikkat et canim yorma kendini dinlen bol bol su donemleri gecene kadar idare edecez mecbur Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirlisiyla

Aminnn
Evet canım küçük tuplerde oluyor lucrin ignesinin ampulu gibi 6li 10lu 12li
Bi bak bakalim inşallah vardır internetle falan ugrasmazsin
Tamam canım çok teşekkür ederimm..İnşallah hepimiz sağ salim sağlıklı hayırlı evlatlarımıza kavuşalim..Anne olmayi hakeden herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın innnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…