2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Doktora katılıyorum çok hakli yalniz biz zor gebelik elde ediyoruz denedigimiz her tüp bebekte vücudumuza ne kadar zarar veriyoruz.O açıdan da bakmak lazım. Oluşabilecek kistler ilerde kansere sebebiyet bile verebilir.Risk her iki taraflı. Bana iki embriyo transfer edildi birisi tuttu.Tek koyulsa ve tutmasa ben kac kez daha tüp bebek deneyecektim. Amaç çocuk sahibi olmak olunca kendimize verdiğimiz zararı goremiyoruz .Bence yaş kriteri dusurulmeli ve riskler her yönlü anlatilip anne adayının istedigine bırakılmalı.Ama ikiden fazla embriyo transferine bende karşıyım.

kızlar naturel transfer yapanlar,
11. gün kontrolümde yumurta 14 çıktı rahimde 10.3
bu değerler nasıl normal mi? çatlama testi bu sabah da yaptım olmadı. cuma kontrolüm var. doktor en az 18 olması lazım yumurtanın demişti. 2 günde o kadar büyümezki. çok moralim bozuk yine.

Hamile olan arkadaşlar sonucu öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadınız adet sancısı gibi sancılarınız oldu mu ?
İlk denemem kimyasal gebelikti cok agrim oldu acemiydim anlamadım.pozitif olan gebeligimde adet ağrısı benzeri hafif agrim vardı ve bir oğlum oldu.Normal bence inşallah hamilesindir

Catlatma igneni yaptın mı? Belli olmuyor son zamanda cabuk buyuyorlar.İgneni yapmadiysan sorun değil iki gün daha bekleticek seni.

Natural transfer kısmını kacirmisim.İyi düşün iyi olsun

büyür tatlım endişelenme benim aşılama olurken 1 gğnde 5-6 yumurtam büyümüştü haliyle tedavi iptal oldu

Malesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam

canım benimde 12 yumurtadan 8i döllendi bana sorulmadı arayıp 3. ve 5. günde bilgi verildi
3ü 3. gün donduruldu dendi. kalanlar 5. güne gidecek dendi ama gidemediler elimde 3 tane 3. gün embriyosu kaldı

embriyolog gelişimlerine göre kendileri karar veriyor benim gördügüm dr ile

Bana da 25 yaşımda 4
28 yaşımda 3 tane transfer edilecekti
Korkudan iki iyidir hocam ya demiştim:)) şimdi oldu yaş 30 yine 2 tane alcam
Allah nasib ederse inşallah

Sizin klinik gerçekten bonkormüş

benim merkezde kurallar katı devlet ne dediyse o

Bana sanki elimde çok az olduğu için soracaklar gibi geldi. Ben şu anda 5.güne hiç kalacaklar gibi hissetmiyorum çünkü 1.gün için 5 döllenme zaten yeterince az gibime geliyor. Şayet 5e gelirlerse dondurulacak ve genetik teste gidecekler. Benim ilk denemem, 13 yumurta toplanarak bu kadar azının döllenmiş olması şaşırttı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…