- 19 Nisan 2011
- 173
- 226
- 303
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.241
Doktora katılıyorum çok hakli yalniz biz zor gebelik elde ediyoruz denedigimiz her tüp bebekte vücudumuza ne kadar zarar veriyoruz.O açıdan da bakmak lazım. Oluşabilecek kistler ilerde kansere sebebiyet bile verebilir.Risk her iki taraflı. Bana iki embriyo transfer edildi birisi tuttu.Tek koyulsa ve tutmasa ben kac kez daha tüp bebek deneyecektim. Amaç çocuk sahibi olmak olunca kendimize verdiğimiz zararı goremiyoruz .Bence yaş kriteri dusurulmeli ve riskler her yönlü anlatilip anne adayının istedigine bırakılmalı.Ama ikiden fazla embriyo transferine bende karşıyım.ayyy keşke azıcık üçkağıt şişli memoril de olsaydı özel olmasına rağmen semra hanım hep tek embriyodan yana ... mümkünatı yok çift embriyo koyduramyorsun... bana çok mantıklı açıklama yapmıştı kadın rahmi sadece tek bebek taşımak üzere yaratıldı çoğul gebelik anormal bir durum... bizim amacımız eve en kısa zamanda sağlıklı tek bebek götürmenız... çogul gebelıklerde rahım ağzına bağlı erken dogum, bebeklerde gelıısm gerılıgı , anne ölümü daha sık rastlanır sırf şansı %5 artırmak için bu kadar ciddi riskleri almanıza değmez dedi ... vallahi benı utandırdı :)) eşimde birdaha çift embriyo istemeyeceksın dedı :)) gözü korkttu adamın :))
Oyyyy maşallah güzel anne
Hamile olan arkadaşlar sonucu öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadınız adet sancısı gibi sancılarınız oldu mu ?[/QUOTE. Önceki pozitif denememde adet ağrısı benzeri hafif ağrı olmuştu bir oglum oldu.İlk denemem kimyasal gebelikti.Aşırı ağrı vardı ben acemiydim anlamadim.
İlk denemem kimyasal gebelikti cok agrim oldu acemiydim anlamadım.pozitif olan gebeligimde adet ağrısı benzeri hafif agrim vardı ve bir oğlum oldu.Normal bence inşallah hamilesindirHamile olan arkadaşlar sonucu öğrenmeden önce nasıl belirtiler yaşadınız adet sancısı gibi sancılarınız oldu mu ?
Catlatma igneni yaptın mı? Belli olmuyor son zamanda cabuk buyuyorlar.İgneni yapmadiysan sorun değil iki gün daha bekleticek seni.kızlar naturel transfer yapanlar,
11. gün kontrolümde yumurta 14 çıktı rahimde 10.3
bu değerler nasıl normal mi? çatlama testi bu sabah da yaptım olmadı. cuma kontrolüm var. doktor en az 18 olması lazım yumurtanın demişti. 2 günde o kadar büyümezki. çok moralim bozuk yine.
Natural transfer kısmını kacirmisim.İyi düşün iyi olsunkızlar naturel transfer yapanlar,
bu değerler nasıl normal mi? çatlama testi bu sabah da yaptım olmadı. cuma kontrolüm var. doktor en az 18 olması lazım yumurtanın demişti. 2 günde o kadar büyümezki. çok moralim bozuk yine.
Peki senin son durumun nedir canım. Beklemedemisin
KiLar bugun 9. Gunum ve idrar testi yaptm sizce bozitifmi bakarmisiniz? 1 saat oldu yapali ama ilk 5 dkkada cikdi 2. Cizgi ilk cok silikdi giderek netlesti
kızlar naturel transfer yapanlar,
hayırlı olsun tatlım
Malesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam
Hadi hayırlı olsunnnn. Hamilesib kız :))
Tahmini 8 kasim topik annem. :)
Bana da 25 yaşımda 4
28 yaşımda 3 tane transfer edilecekti
Korkudan iki iyidir hocam ya demiştim:)) şimdi oldu yaş 30 yine 2 tane alcam
Allah nasib ederse inşallah
canım benimde 12 yumurtadan 8i döllendi bana sorulmadı arayıp 3. ve 5. günde bilgi verildi
3ü 3. gün donduruldu dendi. kalanlar 5. güne gidecek dendi ama gidemediler elimde 3 tane 3. gün embriyosu kaldı
embriyolog gelişimlerine göre kendileri karar veriyor benim gördügüm dr ile
İnşallah kolay halledilecek bir sıkıntıdır dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberler alırızArkadaşlar genetik sonuçlarımız geldi paı-1 4g/5g diye Bi sonuçta problem var dua edin lütfen yarın genetik hocası değerlendirecek
İnşaallah öyledir canım adet olucam diye korkuyorumİlk denemem kimyasal gebelikti cok agrim oldu acemiydim anlamadım.pozitif olan gebeligimde adet ağrısı benzeri hafif agrim vardı ve bir oğlum oldu.Normal bence inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?