- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.281
Günaydın canımmmmgünaydın kızlar
sabah gazetesi gibi sayfamız.. işe gelince ilk neler olmuş diye okuyorum önce :)
yeni trasnferi olanlar test günlerini söylesinler ekleyeyim ilk sayfaya ..
CANIM benim bugün belim çok ağrıyor adet öncesi ağrılar gibi karnımın alt kısmı da ağrıyor jel pembe idi açık pembe ama peçeteye silince leke falan gelmedi .İyi canım sevindim hadi grçmiş olsun. Ben de hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar o yüzden korktum birden.
Kasıklarımda ağrı oluyor. Gaz sorunu felaket; bi de gazım geldiğinde hemen çıkarmazsam karnıma kramplar giriyor, büyük rezillik
Bir deee adet olacağımız zaman hani bağırsaklara bi baskı olur ya hani; tuvaletin gelmiş gibi ama değil, tuvaletini yapsan rahatlayacakmışsın gibi ama alakası yok. Heh öyle şeyler oluyor. Rahimdeki değişikliklere yoruyorum. Başka ağrım yok şükür.
Bak böyle yazınca hatırladım. Aynen belim çok ağrıyordu başlarda. Şimdi arada tutuyor. Ve alt karnımda da ağrı oluyordu. Hapşururken tutmazsam birşeyler kopacakmış gibi hissediyordum.CANIM benim bugün belim çok ağrıyor adet öncesi ağrılar gibi karnımın alt kısmı da ağrıyor jel pembe idi açık pembe ama peçeteye silince leke falan gelmedi .
Ay sağol canım inşallah bebeğimin yerleşme çabasıdır bu ağrılar :) bende iki kere hapsirdim kasiklarim ağrıdıBak böyle yazınca hatırladım. Aynen belim çok ağrıyordu başlarda. Şimdi arada tutuyor. Ve alt karnımda da ağrı oluyordu. Hapşururken tutmazsam birşeyler kopacakmış gibi hissediyordum.
Günaydın cnm nasılsın ? Doktorunla görüştün mü ? Hemen bu ay histeroskopi yaptıracak mısın?
senin eşinin ailesinin ayarı yok vallahi allah ıslah etsinAynen canim esimde farkinda pek görüsmüyor artik,görümcem hamile bana hamileligini karninin fotografini cekerek haber verdi cok kirildim üzüldüm,hamileyim dese yeterki nispet yapar gibi yapti
inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder canımgünaydın sezen cim :) iyiyim çok şükür..sizinle burda toplanmak da bana moral oluyor..
doktorum biraz dinlen dedi..Ben de hazır hissetmiyorum kendimi..
Kasım da histeroskopi yaptırayım diyorum.Çizdirme işlemini de istiycem. Doktorun işine karışmak doğrumu bilemiyorum ama :)
sonraki ay da tekrar denerim diye düşündüm Aralık son haftası gibi oluyor.
İnşallah bu sefer tutar..
elmayı bende sevmem bir yiyişim ne mutlu ne mutlu anlatamamBenim elmayla pek aram yok ama deneyeyim dun olan lekenin stresindenmidir bilemedim kasiklarimda sizi migde bulantisi iki gundur yordu beni
canım benim oğlumda 5-7 haftalar arasında lekelenmelerim oldu dr kırmızıya dönmezse korkma demişti canım.Kızlar kahverengi kanamam oldu kalktıgımda pedimde baya vardı korktum hemen aradım hemen yatıyorsun ve bol bol su iciyorsun yarim saat takib ediyorsun dediler kahverengiden korkma dedi ama insan harbiden stres oluyormuş inşallah birşey olmaz.geçmezse iğne vericez korkma dedi ama hayırlısı rabbimden.bu kanamada sırayla geziyor mu bilmem hergun birimizde dun de sezenle yazışırken aklıma gelmedi değil Allahım korusun hepimizi
canım benim transferi bekliyor derseniz sevinirimgünaydın kızlar
sabah gazetesi gibi sayfamız.. işe gelince ilk neler olmuş diye okuyorum önce :)
yeni trasnferi olanlar test günlerini söylesinler ekleyeyim ilk sayfaya ..
canım benim oğlumda 5-7 haftalar arasında lekelenmelerim oldu dr kırmızıya dönmezse korkma demişti canım.
Ahahaha sen cok yasa emiHihi canım evet saçmalamışım:)Allah sonumuzu hayretsin huni takip gezmeyiz insallah yolun sonunda:)
Iyiyim kuzum sen nasilsin regl oldum. Bugun ignem var yuvarlaniyorumoooyy topik annem ne güzel olmuş :)
nasılsın tatlım
Önceliklee insalalh korkulacak Birsey olmaz canım Çok çok dikkat et lütfen kızlar en başında da yazdım transfer olduğumuz zamanlar da da yazdım benim doktorumla aramda abi kardes muhabbeti olduğu için cok ayrıntılı ilgineniyor benimle .. çok yazdım yine yanıyorum suuuuuu için bolbol günde 3 tl tl için birsey olmaz suan embriyo yemek ile beslenmediği için ihtiyacı olan şey su ve pıhti olmayan kan. Sadece bu ikisine ihtiyacı var zaten kan sulandırıci kullanıyoruz geriye su içmek kalıyo bu topik sayfasına girdiğimiz kadar su içsek yeter zaten. Bukadar yolu aşmişken ihmal yüzünden kimse üzülmek istemez canım benim lütfen kendine dikkat et inşallah Kamanan durur bende korkuyorum kanama dan 15.günüm benimde Allah hayırlısını versin hepimiz için .Kızlar kahverengi kanamam oldu kalktıgımda pedimde baya vardı korktum hemen aradım hemen yatıyorsun ve bol bol su iciyorsun yarim saat takib ediyorsun dediler kahverengiden korkma dedi ama insan harbiden stres oluyormuş inşallah birşey olmaz.geçmezse iğne vericez korkma dedi ama hayırlısı rabbimden.bu kanamada sırayla geziyor mu bilmem hergun birimizde dun de sezenle yazışırken aklıma gelmedi değil Allahım korusun hepimizi
Amin canim cok benciller en basta onlarla mesafeliyim anca özel günlerde görüsürüzsenin eşinin ailesinin ayarı yok vallahi allah ıslah etsin
canım aynısı bende de olmuştu bır kaç gün sonra geçtiKızlar bugün transferimin 2.günü transfer gününü saymazsak jel pembe geldi korktum bunun anlamı var mı ağrım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?