2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

CANIM benim bugün belim çok ağrıyor adet öncesi ağrılar gibi karnımın alt kısmı da ağrıyor jel pembe idi açık pembe ama peçeteye silince leke falan gelmedi .

CANIM benim bugün belim çok ağrıyor adet öncesi ağrılar gibi karnımın alt kısmı da ağrıyor jel pembe idi açık pembe ama peçeteye silince leke falan gelmedi .
Bak böyle yazınca hatırladım. Aynen belim çok ağrıyordu başlarda. Şimdi arada tutuyor. Ve alt karnımda da ağrı oluyordu. Hapşururken tutmazsam birşeyler kopacakmış gibi hissediyordum.

Bak böyle yazınca hatırladım. Aynen belim çok ağrıyordu başlarda. Şimdi arada tutuyor. Ve alt karnımda da ağrı oluyordu. Hapşururken tutmazsam birşeyler kopacakmış gibi hissediyordum.
Ay sağol canım inşallah bebeğimin yerleşme çabasıdır bu ağrılar :) bende iki kere hapsirdim kasiklarim ağrıdı

Günaydın cnm nasılsın ? Doktorunla görüştün mü ? Hemen bu ay histeroskopi yaptıracak mısın?

günaydın sezen cim :) iyiyim çok şükür..sizinle burda toplanmak da bana moral oluyor..
doktorum biraz dinlen dedi..Ben de hazır hissetmiyorum kendimi..
Kasım da histeroskopi yaptırayım diyorum.Çizdirme işlemini de istiycem. Doktorun işine karışmak doğrumu bilemiyorum ama :)
sonraki ay da tekrar denerim diye düşündüm Aralık son haftası gibi oluyor.
İnşallah bu sefer tutar..

Kızlar kahverengi kanamam oldu kalktıgımda pedimde baya vardı korktum hemen aradım hemen yatıyorsun ve bol bol su iciyorsun yarim saat takib ediyorsun dediler kahverengiden korkma dedi ama insan harbiden stres oluyormuş inşallah birşey olmaz.geçmezse iğne vericez korkma dedi ama hayırlısı rabbimden.bu kanamada sırayla geziyor mu bilmem hergun birimizde dun de sezenle yazışırken aklıma gelmedi değil Allahım korusun hepimizi

Aynen canim esimde farkinda pek görüsmüyor artik,görümcem hamile bana hamileligini karninin fotografini cekerek haber verdi cok kirildim üzüldüm,hamileyim dese yeterki nispet yapar gibi yapti
senin eşinin ailesinin ayarı yok vallahi allah ıslah etsin

inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder canım

canım benim oğlumda 5-7 haftalar arasında lekelenmelerim oldu dr kırmızıya dönmezse korkma demişti canım.

Önceliklee insalalh korkulacak Birsey olmaz canım Çok çok dikkat et lütfen kızlar en başında da yazdım transfer olduğumuz zamanlar da da yazdım benim doktorumla aramda abi kardes muhabbeti olduğu için cok ayrıntılı ilgineniyor benimle .. çok yazdım yine yanıyorum suuuuuu için bolbol günde 3 tl tl için birsey olmaz suan embriyo yemek ile beslenmediği için ihtiyacı olan şey su ve pıhti olmayan kan. Sadece bu ikisine ihtiyacı var zaten kan sulandırıci kullanıyoruz geriye su içmek kalıyo bu topik sayfasına girdiğimiz kadar su içsek yeter zaten. Bukadar yolu aşmişken ihmal yüzünden kimse üzülmek istemez canım benim lütfen kendine dikkat et inşallah Kamanan durur bende korkuyorum kanama dan 15.günüm benimde Allah hayırlısını versin hepimiz için .

Zeyneptanemm korkma kuzum kahverengi leke sıkıntı değil kırmızı sıkıntı
Senin bebis yaramaz olcak demekki istirahat et is guc yapma ayakta fazla kalma bol bol dinlen allahın izniyle hiç bişey olmaz
Bebise selam söyle benden uslu uslu dursun orda korkutmasin annesini Şakacı şey seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…