- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- 103
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.221
Canım yarın gidiyorum 16:40da randevum kese için kısmetse :) çok heyecanliyim inş herşey yolundadir . Sen neler yapıyorsun?
Canım yarın gidiyorum 16:40da randevum kese için kısmetse :) çok heyecanliyim inş herşey yolundadir . Sen neler yapıyorsun?
Yok cnm yarin ama vallahi son gün heyecanı sardı :) .telefonum bozulmustu bugün yeni telefn aldik ta onunla ugrasmaktan giremedim . senin de 9 unda dimi kese için randevun cnm ?ay hadi hayırlısı inşallah bende bugün zannettim hep seni merak ettim.bende ayni pineklemeye devam tatlim
Yok cnm yarin ama vallahi son gün heyecanı sardı :) .telefonum bozulmustu bugün yeni telefn aldik ta onunla ugrasmaktan giremedim . senin de 9 unda dimi kese için randevun cnm ?
Ay aman inş cnm hepsi zamaninda gelsin rahat rahat takınsınlar iste ekmek elden su gölden dursunlar durdukları yerde :)doğrudur yavrum sarmaz mi ya ay çok güzel ya rabbim çok büyük.evet benim9 unda ben hep beklemede testi bekle keseyi bekle normalde benimde 5 i ama.doktorum yokmuş ya o yüzden beklicez.inşallah hamilelikte de boyle bekleriz erken gelmez rahatı yerinde olsunda insallah
Benim elmayla pek aram yok ama deneyeyim dun olan lekenin stresindenmidir bilemedim kasiklarimda sizi migde bulantisi iki gundur yordu benigeçenler de benimde oldu ama geçti bugün yine bulantim oldu elma mide yanmasına ve bulantısı iyi geliyormuş diye duydum bugün denedim gerçektende ise yaradı eğer devam ederse denicem bakalım.sende dene istersen canim
Ay o lekeler gitsin birdaha gelmesin insallah benim dun olandi bidaha olmadi akintim bembeyaz bugun cok sukur ama kasiklarimda adet olacakmisim gibi sizi war galiba stresten korku girdi icime artik yuregimde hep bi sikinti sen yarin keseyi gor banada umut ol insallahAman cnm özellikle ilk 10 hafta çok tehlikeli hiç bir şey yapma bırak pis kalsın. Benimde çok az kahverengi leke geldi . Doktorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.kirmizi olursa prulotn depot vurucaz dedi simdi ayaklarımı diktim yatıyorum bende
Aynen cnm ama çok şükür benimde çok az geldi devamı gelmedi . Ama insan o kadarcıktan bile stres oluyor iste . Benim de hafif ağrı başladı. Sanırım hem bebekler büyüdüğü hemde rahim büyüdüğü için ağrılar oluyor ama yine de önlemimizi alalım cnm dinlenelim bol bol bebisler olunca zaten çok arıycaz bugünleri :)Ay o lekeler gitsin birdaha gelmesin insallah benim dun olandi bidaha olmadi akintim bembeyaz bugun cok sukur ama kasiklarimda adet olacakmisim gibi sizi war galiba stresten korku girdi icime artik yuregimde hep bi sikinti sen yarin keseyi gor banada umut ol insallah
Aynen cnm ama çok şükür benimde çok az geldi devamı gelmedi . Ama insan o kadarcıktan bile stres oluyor iste . Benim de hafif ağrı başladı. Sanırım hem bebekler büyüdüğü hemde rahim büyüdüğü için ağrılar oluyor ama yine de önlemimizi alalım cnm dinlenelim bol bol bebisler olunca zaten çok arıycaz bugünleri :)Ay o lekeler gitsin birdaha gelmesin insallah benim dun olandi bidaha olmadi akintim bembeyaz bugun cok sukur ama kasiklarimda adet olacakmisim gibi sizi war galiba stresten korku girdi icime artik yuregimde hep bi sikinti sen yarin keseyi gor banada umut ol insallah
İnsallah canim olsunlarda hayirlisiyla onlar icin dinlenmeyelim insanin gozu gormezse daha zor oluyor bugun esime dedim annelik nasil biseymis icine dustugunu bilir bilmez kendini hic onemsemiyorsun hersey onun icin dun gece 50 kere uyandim en ufak bir sese esim diyor ki resmen bu cocuk senin uykunu aldi oyle hafif degil normalde uykum simdi ruzgarin sesi uyandiriyor beni kafamin icinde surekli bi koruma korku Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirlisiyla tum isteyenlere wersin herkese bu duyguyu yasatsin bizede icimizde canlanan bebislerimizi bagislasin insallahAynen cnm ama çok şükür benimde çok az geldi devamı gelmedi . Ama insan o kadarcıktan bile stres oluyor iste . Benim de hafif ağrı başladı. Sanırım hem bebekler büyüdüğü hemde rahim büyüdüğü için ağrılar oluyor ama yine de önlemimizi alalım cnm dinlenelim bol bol bebisler olunca zaten çok arıycaz bugünleri :)
Evet canım var
canım nerde denediniz kıbrısta mı? sanırım bizim hayatımızı zorlaştıran içimizde bulunduğumuz durum değil insanların acımazsızlıgı ... bazen katı ve sert olmamız lazım... sana iyi gelmeyen insanlardan kım olursa olsun uzak dur ve Allaha sığın hakkında en hayırlısı neyse onun olmasını diliyorumEsim azospermli biz donasyon denedik bende 4 yumurta toplandi ama biri döllendi onuda 2.gün transfer ettiler,cok zor bi sürec,ben alisdim ama insanlar cok acimasiz nerden yaralayacaklarini biliyorlar bu cok zor
ayyy keşke azıcık üçkağıt şişli memoril de olsaydı özel olmasına rağmen semra hanım hep tek embriyodan yana ... mümkünatı yok çift embriyo koyduramyorsun... bana çok mantıklı açıklama yapmıştı kadın rahmi sadece tek bebek taşımak üzere yaratıldı çoğul gebelik anormal bir durum... bizim amacımız eve en kısa zamanda sağlıklı tek bebek götürmenız... çogul gebelıklerde rahım ağzına bağlı erken dogum, bebeklerde gelıısm gerılıgı , anne ölümü daha sık rastlanır sırf şansı %5 artırmak için bu kadar ciddi riskleri almanıza değmez dedi ... vallahi benı utandırdı :)) eşimde birdaha çift embriyo istemeyeceksın dedı :)) gözü korkttu adamın :)):)) üçkağıt heryerde :)) ya şansı arttırmak için 2 embriyoyu çaktırmadan hastalara söylemeden bile transfer ediyor olabilirler, ha bakın biz çok başarılıyız demek için.
Amma velakin 2 çocuğa bakabilecek olan vaaar bakamayacak olan var... ne bileyim karışık konu :))
hamliesin canım . benim 9. gün bole çıkmıştı
beeennn...Hamişler gece idrar için kalkıyormusunuz?
2 yada 3 kere kalkan varmi?
Bugün benim 12 günüm son 3 gündür sık gidiyorum gece lavaboya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?