- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.261
Var cnm insallah
Almnyadayim Ben burda denedim,malesef öyle annem bile yeri geldimi lafi vuruyor, o yüzden hic bir yere gitmem sadece görüstügüm bir arkadasim vardir,beni görünce aciyarayarak bakmalardan yada benim yanimda birden bire evlatlarini sevmelerini,hatta esimin ailesi durumu bildiklerini halde cok acimasiz,birgün kayinvalideme bi tanidigin ikizi olcakmis dedigimde kayinbabam iyi birini size versinler diye dalga bile gecti düsünün,kayinbabam cok varlikli bize destek olacagina dalga gecti.canım nerde denediniz kıbrısta mı? sanırım bizim hayatımızı zorlaştıran içimizde bulunduğumuz durum değil insanların acımazsızlıgı ... bazen katı ve sert olmamız lazım... sana iyi gelmeyen insanlardan kım olursa olsun uzak dur ve Allaha sığın hakkında en hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum
çok ayıp kybabanın yaptığı ruhsuz adamAlmnyadayim Ben burda denedim,malesef öyle annem bile yeri geldimi lafi vuruyor, o yüzden hic bir yere gitmem sadece görüstügüm bir arkadasim vardir,beni görünce aciyarayarak bakmalardan yada benim yanimda birden bire evlatlarini sevmelerini,hatta esimin ailesi durumu bildiklerini halde cok acimasiz,birgün kayinvalideme bi tanidigin ikizi olcakmis dedigimde kayinbabam iyi birini size versinler diye dalga bile gecti düsünün,kayinbabam cok varlikli bize destek olacagina dalga gecti.
İnşallah kolay halledilecek bir sıkıntıdır dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberler alırız
İnşallah kolay halledilecek bir sıkıntıdır dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberler alırız
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Gönderdiğin linke şimdi bakıyorum. Peki bu yazdıklarına reglimle birlikte mi başlayım, şimdi mi?Geç kalmadım değil mi?Bahsettiğin arı sütü her yerde var mı? Arı sütü mü dicez alırken? Tarif ederim tabi hani 21 ampul var diye ama isim olarak o şekilde mi bakmamız lazım? Tekrar çok çok teşekkür ederim..canım yumurta toplama öncesi protein ağırlıklı beslen sakat at ürünlerini bol tüket bol su için mümkün olduğu kadar doğal sebze ve meyva tüket bana verilen listede bunlar yazıyor du özelikle kemik suyuna çorba içebiliyorsan işkembe kelepaça yazıyordu ve balık propolis yerine bize organik firması olduğu ve tıp merkezimizle anlaşması vardı arı sütü var canım 21 ampul var içinde iki tarafını kırıp bir bardak suya yada meyva suyuna karıştırıyorsun ayrıca dur ben linklerini atım ikincisi 40 mg olan onu eşine yedirt sperm kalitesinin artırmasına yardımcı oluyor tadı biraz acı ama https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-arisutu-ampulu bu senin https://www.egricayir.com/tr/urun/egricayir-organik-ari-sutu-40gr buda eşinin ben ekstre bunları kullandım bahçeci tüp bebek merkezi mustafa bahçeci hastalarına zaten %20 indirimi vardı hala varmı bilmiyorum ama ben baya faydasını gördüm emriyo kalitesi açısından inşallah sanada şifa olur canum yumurta toplam gününe kadar içiceksin canım
Tamam canım şimdi gönderdiğin linkte de var.Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Gönderdiğin linke şimdi bakıyorum. Peki bu yazdıklarına reglimle birlikte mi başlayım, şimdi mi?Geç kalmadım değil mi?Bahsettiğin arı sütü her yerde var mı? Arı sütü mü dicez alırken? Tarif ederim tabi hani 21 ampul var diye ama isim olarak o şekilde mi bakmamız lazım? Tekrar çok çok teşekkür ederim..
Aynen canim esimde farkinda pek görüsmüyor artik,görümcem hamile bana hamileligini karninin fotografini cekerek haber verdi cok kirildim üzüldüm,hamileyim dese yeterki nispet yapar gibi yaptiçok ayıp kybabanın yaptığı ruhsuz adam
Normal diyorlar siyah bile olabilir bazen.ağrım baya var sende ilk günler ağrı oldumu canımxra221 yeni gördüm mesajını. Doktorunu aradaydın hemen. Aradın mı?
Malesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam
Aynen cnm heleki göbeğin biraz büyüsün ve hareketlerini görmeye basla bak o zaman uykudan uyanıp uyanıp izleyeceksin :) rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten eşsiz bir duygu tarifi yok .hamile olanlara da sağlık la kucaklamayi nasıp etsin. Sen ne zaman kese için gidecektin cnm ?İnsallah canim olsunlarda hayirlisiyla onlar icin dinlenmeyelim insanin gozu gormezse daha zor oluyor bugun esime dedim annelik nasil biseymis icine dustugunu bilir bilmez kendini hic onemsemiyorsun hersey onun icin dun gece 50 kere uyandim en ufak bir sese esim diyor ki resmen bu cocuk senin uykunu aldi oyle hafif degil normalde uykum simdi ruzgarin sesi uyandiriyor beni kafamin icinde surekli bi koruma korku Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah hayirlisiyla tum isteyenlere wersin herkese bu duyguyu yasatsin bizede icimizde canlanan bebislerimizi bagislasin insallah
Günaydın cnm nasılsın ? Doktorunla görüştün mü ? Hemen bu ay histeroskopi yaptıracak mısın?günaydın kızlar
sabah gazetesi gibi sayfamız.. işe gelince ilk neler olmuş diye okuyorum önce :)
yeni trasnferi olanlar test günlerini söylesinler ekleyeyim ilk sayfaya ..
CANIM senin transferin ilk günleri ağrın oldu mu ? Bugün çok bel ağrım var transfer gününü saymazsak ikinci günümAynen cnm heleki göbeğin biraz büyüsün ve hareketlerini görmeye basla bak o zaman uykudan uyanıp uyanıp izleyeceksin :) rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten eşsiz bir duygu tarifi yok .hamile olanlara da sağlık la kucaklamayi nasıp etsin. Sen ne zaman kese için gidecektin cnm ?
14 ekim test günüm canimgünaydın kızlar
sabah gazetesi gibi sayfamız.. işe gelince ilk neler olmuş diye okuyorum önce :)
yeni trasnferi olanlar test günlerini söylesinler ekleyeyim ilk sayfaya ..
İyi canım sevindim hadi grçmiş olsun. Ben de hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar o yüzden korktum birden.Normal diyorlar siyah bile olabilir bazen.ağrım baya var sende ilk günler ağrı oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?