2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Almnyadayim Ben burda denedim,malesef öyle annem bile yeri geldimi lafi vuruyor, o yüzden hic bir yere gitmem sadece görüstügüm bir arkadasim vardir,beni görünce aciyarayarak bakmalardan yada benim yanimda birden bire evlatlarini sevmelerini,hatta esimin ailesi durumu bildiklerini halde cok acimasiz,birgün kayinvalideme bi tanidigin ikizi olcakmis dedigimde kayinbabam iyi birini size versinler diye dalga bile gecti düsünün,kayinbabam cok varlikli bize destek olacagina dalga gecti.

çok ayıp kybabanın yaptığı ruhsuz adam

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için. Gönderdiğin linke şimdi bakıyorum. Peki bu yazdıklarına reglimle birlikte mi başlayım, şimdi mi?Geç kalmadım değil mi?Bahsettiğin arı sütü her yerde var mı? Arı sütü mü dicez alırken? Tarif ederim tabi hani 21 ampul var diye ama isim olarak o şekilde mi bakmamız lazım? Tekrar çok çok teşekkür ederim..

Tamam canım şimdi gönderdiğin linkte de var.

Malesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam

canım merkezin tecrübeliyse en doğru kararı verir. 5. güne giden daha iyidirki onu verirler genelde
5 embriyo çok iyi neden moralini bozuyosunki
umarız hepsi 5. günü görür

Aynen cnm heleki göbeğin biraz büyüsün ve hareketlerini görmeye basla bak o zaman uykudan uyanıp uyanıp izleyeceksin :) rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten eşsiz bir duygu tarifi yok .hamile olanlara da sağlık la kucaklamayi nasıp etsin. Sen ne zaman kese için gidecektin cnm ?

günaydın kızlar
sabah gazetesi gibi sayfamız.. işe gelince ilk neler olmuş diye okuyorum önce :)

yeni trasnferi olanlar test günlerini söylesinler ekleyeyim ilk sayfaya ..
Günaydın cnm nasılsın ? Doktorunla görüştün mü ? Hemen bu ay histeroskopi yaptıracak mısın?

CANIM senin transferin ilk günleri ağrın oldu mu ? Bugün çok bel ağrım var transfer gününü saymazsak ikinci günüm

Normal diyorlar siyah bile olabilir bazen.ağrım baya var sende ilk günler ağrı oldumu canım
İyi canım sevindim hadi grçmiş olsun. Ben de hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar o yüzden korktum birden.
Kasıklarımda ağrı oluyor. Gaz sorunu felaket; bi de gazım geldiğinde hemen çıkarmazsam karnıma kramplar giriyor, büyük rezillik
Bir deee adet olacağımız zaman hani bağırsaklara bi baskı olur ya hani; tuvaletin gelmiş gibi ama değil, tuvaletini yapsan rahatlayacakmışsın gibi ama alakası yok. Heh öyle şeyler oluyor. Rahimdeki değişikliklere yoruyorum. Başka ağrım yok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…