- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.201
Oyy maşallah Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasib etsinnnhamiş im canimaynen bazen karıştırıyor bile kim neydi diye hele sabah bir giriyorum oku oku bitmiyor gündemi kaçırmayayım diye
Kesinlikle usulsüzlük :)) yasalar 35 yaş altına 1 embriyodan fazlasına yasak diyor ve ben eminim bize 2 koyduklarinda kayda 1 geçiyor eger ikiz gebelik olduğunda da çoğul gebelik bilmem ne deyip kilifina uyduruyorlar tabi devlet hastahaneleri bu konuda daha hassastır ama benim doktorum GATA da da tüp bebek yapıyor 2 tane koyduğunu duymuştum :)Keşke önceden bi konuşsan. Belki de kabul edilir. Ama transfer günü sanki benim 2 embriyo hazır bekletiliyodu. Hani önceden konuşup ikna etsen hazır ederler belki. Gerçi ben ihtimal vermiyorum açıkçası. Özel hastanelerde yapılan bariz usulsüzlük :)) yani devlette yapmazlar gibime geliyor
Oyy maşallah Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayi nasib etsinnn
inşallah bize de nasib etsin ya
Peki senin son durumun nedir canım. BeklemedemisinBen hep 225 kullandım çatlama önleyici iğneyi 3 gün vuruldum bende
Kesinlikle usulsüzlük :)) yasalar 35 yaş altına 1 embriyodan fazlasına yasak diyor ve ben eminim bize 2 koyduklarinda kayda 1 geçiyor eger ikiz gebelik olduğunda da çoğul gebelik bilmem ne deyip kilifina uyduruyorlar tabi devlet hastahaneleri bu konuda daha hassastır ama benim doktorum GATA da da tüp bebek yapıyor 2 tane koyduğunu duymuştum :)
Canim yumurta rezervin çok şükür gayet güzel yani 5 tanesi dollendi ise Sperm de de sıkıntı olabilirMalesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam
Ay ben iki embriyo transferi için doktorun başını yedim valla tabiki işime geliyor yani :)) benim embriyolar ngs testinden geçti ikisi de tutabilir bak tasiyamazsan napcan hayir diyordu zorla ısrarla inat ettim ben razıyım ikisini de istiyorum dedim başıma hafifçe vurduusulsüzluge karşıyız ama bazende sanırım isimize gelmiyor değil doğruya doğru sekil A
Nasil anlamadim 5 tane sigara icicem diyerekmi uyandin narkozdan :) guldurme beni
Esim azospermli biz donasyon denedik bende 4 yumurta toplandi ama biri döllendi onuda 2.gün transfer ettiler,cok zor bi sürec,ben alisdim ama insanlar cok acimasiz nerden yaralayacaklarini biliyorlar bu cok zor
:)) üçkağıt heryerde :)) ya şansı arttırmak için 2 embriyoyu çaktırmadan hastalara söylemeden bile transfer ediyor olabilirler, ha bakın biz çok başarılıyız demek için.Kesinlikle usulsüzlük :)) yasalar 35 yaş altına 1 embriyodan fazlasına yasak diyor ve ben eminim bize 2 koyduklarinda kayda 1 geçiyor eger ikiz gebelik olduğunda da çoğul gebelik bilmem ne deyip kilifina uyduruyorlar tabi devlet hastahaneleri bu konuda daha hassastır ama benim doktorum GATA da da tüp bebek yapıyor 2 tane koyduğunu duymuştum :)
Resmen doktorla Sanki bebeği tek başına yaptın mücadelesi veriyorum
Bebeklerimizde 3. Söz hakkı gibi bişey
Hanimm Hanimm bu Bebeği tek başına mi yaptın benimde söz hakkım var diyomus amma olur haa
:)) üçkağıt heryerde :)) ya şansı arttırmak için 2 embriyoyu çaktırmadan hastalara söylemeden bile transfer ediyor olabilirler, ha bakın biz çok başarılıyız demek için.
Amma velakin 2 çocuğa bakabilecek olan vaaar bakamayacak olan var... ne bileyim karışık konu :))
Kizlar mide bulantisiyla araniz nasil benim dunden beri aksam yemek yedikten sonra ozellikle beni cok yoruyor kusmamak icin zor tutuyorum kendimi anormal mi sizde basladimi
Aman cnm özellikle ilk 10 hafta çok tehlikeli hiç bir şey yapma bırak pis kalsın. Benimde çok az kahverengi leke geldi . Doktorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.kirmizi olursa prulotn depot vurucaz dedi simdi ayaklarımı diktim yatıyorum bendeİste kimsem yok canim mecbur hersey bana bakiyor dun degil ondan onceki gun cok yoruldum bir gun sonra gecesine boyle oldu asla bidaha ew pislik icinde kalsada yormam kendimi
Canım evet değere göre umutsuz olabilirsin ama benim eltimin de hcg değeri hep 1 buçuk katı katlamıştı doktorlar sağlıksız vücudun atacak dedi. Ama canavar gibi bir kızı oldu simdi 3 yaşında:)ins seninde oyle olurDoktor cumartesi bakalım ama buyuk ihtimal kimyasal dedi canım, umutsuzdu. Bende umutlanmak istemiyorum.. cok düşük kalmış cunku.. bakalım artık kısmet.. öf ne zormuş en azından 2 gün kendimi hamile sandım o güzelmiş..
Aman cnm özellikle ilk 10 hafta çok tehlikeli hiç bir şey yapma bırak pis kalsın. Benimde çok az kahverengi leke geldi . Doktorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.kirmizi olursa prulotn depot vurucaz dedi simdi ayaklarımı diktim yatıyorum bende
Canım yarın gidiyorum 16:40da randevum kese için kısmetse :) çok heyecanliyim inş herşey yolundadir . Sen neler yapıyorsun?sezeniko nerdesin canım kese bugün gitmicekmiydin.dikkat et canım dinlen bol bol yavrum
Süper cnm maşallah:) o heyecan hiç bilmeyecek dimi :) inş hep güzel şeyler için olsun heyecanlarımız:)Kızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Şimdi kese bekleyişi başladı. Haydi Bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?