2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kesinlikle usulsüzlük :)) yasalar 35 yaş altına 1 embriyodan fazlasına yasak diyor ve ben eminim bize 2 koyduklarinda kayda 1 geçiyor eger ikiz gebelik olduğunda da çoğul gebelik bilmem ne deyip kilifina uyduruyorlar tabi devlet hastahaneleri bu konuda daha hassastır ama benim doktorum GATA da da tüp bebek yapıyor 2 tane koyduğunu duymuştum :)

usulsüzluge karşıyız ama bazende sanırım isimize gelmiyor değil doğruya doğru sekil A

Malesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam
Canim yumurta rezervin çok şükür gayet güzel yani 5 tanesi dollendi ise Sperm de de sıkıntı olabilir
Bence 3. 5. Gün kararını embriyolog kimse ona bırak gelişimine göre onlar karar versin
Hayırlı olsun tedavi inşallah olumlu devam eder

usulsüzluge karşıyız ama bazende sanırım isimize gelmiyor değil doğruya doğru sekil A
Ay ben iki embriyo transferi için doktorun başını yedim valla tabiki işime geliyor yani :)) benim embriyolar ngs testinden geçti ikisi de tutabilir bak tasiyamazsan napcan hayir diyordu zorla ısrarla inat ettim ben razıyım ikisini de istiyorum dedim başıma hafifçe vurdu tamam ikisini de vercem dedi biktirdim ama adamı

Resmen doktorla Sanki bebeği tek başına yaptın mücadelesi veriyorum
Bebeklerimizde 3. Söz hakkı gibi bişey
Hanimm Hanimm bu Bebeği tek başına mi yaptın benimde söz hakkım var diyomus amma olur haa

Esim azospermli biz donasyon denedik bende 4 yumurta toplandi ama biri döllendi onuda 2.gün transfer ettiler,cok zor bi sürec,ben alisdim ama insanlar cok acimasiz nerden yaralayacaklarini biliyorlar bu cok zor

:)) üçkağıt heryerde :)) ya şansı arttırmak için 2 embriyoyu çaktırmadan hastalara söylemeden bile transfer ediyor olabilirler, ha bakın biz çok başarılıyız demek için.
Amma velakin 2 çocuğa bakabilecek olan vaaar bakamayacak olan var... ne bileyim karışık konu :))

anammm neler geliyor aklinagece gece güldürdün beni ama hakli olabilirsin bebegim

Kizlar mide bulantisiyla araniz nasil benim dunden beri aksam yemek yedikten sonra ozellikle beni cok yoruyor kusmamak icin zor tutuyorum kendimi anormal mi sizde basladimi

Kizlar mide bulantisiyla araniz nasil benim dunden beri aksam yemek yedikten sonra ozellikle beni cok yoruyor kusmamak icin zor tutuyorum kendimi anormal mi sizde basladimi

geçenler de benimde oldu ama geçti bugün yine bulantim oldu elma mide yanmasına ve bulantısı iyi geliyormuş diye duydum bugün denedim gerçektende ise yaradı eğer devam ederse denicem bakalım.sende dene istersen canim

İste kimsem yok canim mecbur hersey bana bakiyor dun degil ondan onceki gun cok yoruldum bir gun sonra gecesine boyle oldu asla bidaha ew pislik icinde kalsada yormam kendimi
Aman cnm özellikle ilk 10 hafta çok tehlikeli hiç bir şey yapma bırak pis kalsın. Benimde çok az kahverengi leke geldi . Doktorum kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi.kirmizi olursa prulotn depot vurucaz dedi simdi ayaklarımı diktim yatıyorum bende

Canım evet değere göre umutsuz olabilirsin ama benim eltimin de hcg değeri hep 1 buçuk katı katlamıştı doktorlar sağlıksız vücudun atacak dedi. Ama canavar gibi bir kızı oldu simdi 3 yaşında:)ins seninde oyle olur

sezeniko nerdesin canım kese bugün gitmicekmiydin.dikkat et canım dinlen bol bol yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…