2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Allah izin verirse bende cuma günü gidicem bebislerimi almaya
Benimle birlikte Sonuç bekleyen olacak mı diye sordum sevindim :) hadi inşallah bi terslik olmaz sorunsuz transfer geçirir sonra da pes peşe yazariz hamileyim diye inşallah

İnşallahhhh canım inşallah beraber bekliceZ demek ki ben de sevindim:)))

Korkmayın ya iyi düşün iyi olsun benim annem kötüyü çağırıp durma başına geliyor diye kızar hep
Doktor ne diyorsa öyle devam edin bakalım hayırlısı allahtan başımıza geldi çekiyoruz işte bizim imtihanimizda bu

Iyi akşamlar arkadaşlar transferimin 5. Günü adetim 16 sinda günü ama adet ağrısı gibi ağrım var bu normalmi yoksa erken adet mi göreceğim

Iyi akşamlar arkadaşlar transferimin 5. Günü adetim 16 sinda günü ama adet ağrısı gibi ağrım var bu normalmi yoksa erken adet mi göreceğim
Herkeste farklı belirtiler gösteriyor kendini dinleme belirti de arama bence sıkılırsın

Ben bi kere hamile kaldım mesela bendeki reaksiyonu belirtileri biliyorum benimde kasık ağrım oluyor göğüslerim hassaslasiyor akıntım duru beyaz geliyor cok uykum geliyordu ve hep açım diyorum

Bunların tam tersini yaşayıp hamile olan da var tabi herkeste farklı belirtiler oluyor

Ben her gece ve gündüz ara ara adet agrisi cektim ve sonunda da oldu
Hamile arkadaslara soralim onlarda da oldu mu ? Diye

Aynen kuzum her zaman hayirlisi olsun hakkimizda iste esim endiseleniyo doktor eger yeterli cikmazsa teseden de garanti degil cikmayabilir o zaman tedavi iptal edilir dedi ben inaniyorum cikacagina hep dua ediyorum hic umutsuzluk icimde yok ama esim cok sitres yapti bugun dua ediverin bize insallah hersey yolunda gider

Merhaba kızlar 14 yumurtam toplandı bugun,doktor muhtemelen 5. Gunu bekleriz dedi.sizce 3. Gun mu mantıklı 5. Gun mu
Valla kuzucun bu hep tartisma konusuymus. Ama bazi merkezler 3 de yapiyo. Bazilari 5 de. Benim merkez 5 de yapiyo. 5 e gelemeyecekler diye oldum dirildim. Hele bu gece insan her yarim saat bir saatte uyanirmi. Oyle huzursuzdum hepsi giderse diye 9 dogurdum. ama bence bunu en iyi rabbim biliyo. Hersey 3 yada 5 e gore degil bir cok etmen bence etkiliyor durumu. 3 de cok hamile arkadasimiz varken 5 de negatif de olobiliyo. Bu isler kader kismet. Rabbim ol derse oluyo

Canim benim lütfen kendini üzme dicem ama insan isteristemez üzüyor aynen öyle hayırlısını istemek en güzeli benim ilk negatif den sonra çok ara verdim bir sürü testler yaptım eğer ilk negatif in ise araştırma yapabilirsin histereskopi de düşünebilirsin bende yaptırmıştim. Kan pıhtılaşma testi kromozom testi fln yaptirmistim bunları yaptırabilirsin. Insalalh hayırlısı olur hakkında hepimiz için çok dua ediyorum ..

Evet canım 2 embriyo transfer edildi bana ama yaş 35. Sen sanki 20lerindesin .bilmiyorum sana da 2 transfer edilir mi.

Canim ya Ben de o narkozlu halime doktora bunu sordum,5. Gunu bekleriz deyince içime korku düştü ya 5 e ulaşmazlarsa dedim,o zaman zaten kaliteli değilmiş deriz dedi güldü:)espiri mi yaptı ciddi mi bilemedim..zaten 5 tane sigora içecem diye uyanmisim

Canim benim Kıyamam bende inanıyorum hersey güzel geçecek
Hergün 41 fatiha okuyoruz eşimle söz senin içinde dua edicem
Allah gönlüne göre versin canimm

Bana da 25 yaşımda 4
28 yaşımda 3 tane transfer edilecekti
Korkudan iki iyidir hocam ya demiştim:)) şimdi oldu yaş 30 yine 2 tane alcam
Allah nasib ederse inşallah

İnşallah canım rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah.bende 3 ile kafayı yerim 2 de zor ama raziyim yani demiştim.tek mi çift mi bakalım görücez kismetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…