- 29 Haziran 2015
- 605
- 837
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.161
Allah izin verirse bende cuma günü gidicem bebislerimi almayaR rune canım hala acı yok olmaz artık demi nerdeyse 2 saat oldu çok korkuttun beni sen:)) aynen kaliteli olmasa işleme almazlar diye düşündüm ben de. Eşimin kafasına takılmış o bana sorunca ben de sana sordum:)
Sana bişey daha sorucam canım. Sana kaç embriyo transfer edildi? 2 idi yanliş hatırlamıyorsam değil mi? Doktorun görüşü nedir bu konuda merak ettim.
Yaa bi hamile daha mı çıkmış çok sevindim umudum çok benim de böyle sizleri duydukça yaa. inşallah pozitifi görenler kervanına katılırım ben de bekleyen herkesle beraber:)
Ucurtma avcisi 86 canım R rune ile aynı merkezde tedavi görüyoruz ona 3. Gün transfer edilmiş bana da öyle olur büyük ihtimal. Cuma günü olur.
İnşallahhhh canım inşallah beraber bekliceZ demek ki ben de sevindim:)))Allah izin verirse bende cuma günü gidicem bebislerimi almaya
Benimle birlikte Sonuç bekleyen olacak mı diye sordum sevindim :) hadi inşallah bi terslik olmaz sorunsuz transfer geçirir sonra da pes peşe yazariz hamileyim diye inşallah
Saolasin kuzum 2 aydir keciboynuzu pekmezi iciyor ve doktorun verdigi proxeed plus iciyor zaten tup bebege basladik cuma opu olcak nasipse ins faydasi olmustur
Korkmayın ya iyi düşün iyi olsun benim annem kötüyü çağırıp durma başına geliyor diye kızar hepAmin canim biz talesemi tasiyiciyiz %25 bebegin hasta olma ihtimali vardi ya riske girceksiniz yada pgt dediler 1 sene riske girdik olmadi sonra esimde de az sperm olunca doktor normal yolla %10 bile sansiniz yok biran once tup bebek dedi acele edin yoksa hic kalmazsa oda olmaz dedi ya hersey bize tup bebege itti bizde basladik tedaviye hayirlisi buymus en azindan tup bebek sansimiz vardiyoruz iste doktorumuz cuma bulunmaz tese yaparsak hem varikoselide aradan cikaralim ilerde sorun olmasin ilerlemesin bida narkoz yeme dedi tamam dedik esim korkuyo biraz bakalim ne olacak
Ay çok heyecanlı :))) cumartesi gününden beri gelmiyor şu cumaİnşallahhhh canım inşallah beraber bekliceZ demek ki ben de sevindim:)))
Herkeste farklı belirtiler gösteriyor kendini dinleme belirti de arama bence sıkılırsınIyi akşamlar arkadaşlar transferimin 5. Günü adetim 16 sinda günü ama adet ağrısı gibi ağrım var bu normalmi yoksa erken adet mi göreceğim
Iyi akşamlar arkadaşlar transferimin 5. Günü adetim 16 sinda günü ama adet ağrısı gibi ağrım var bu normalmi yoksa erken adet mi göreceğim
Tahmini 8 kasim topik annem. :)Transfer ne zamana olcak :)Yonca___
Amin canim benim insallah bakalim hayirlisi ise sperm bulunurda mikroteseye gerekkalmazİnsallah hersey güzel gelişir :) bu cuma
Aynen kuzum her zaman hayirlisi olsun hakkimizda iste esim endiseleniyo doktor eger yeterli cikmazsa teseden de garanti degil cikmayabilir o zaman tedavi iptal edilir dedi ben inaniyorum cikacagina hep dua ediyorum hic umutsuzluk icimde yok ama esim cok sitres yapti bugun dua ediverin bize insallah hersey yolunda giderKorkmayın ya iyi düşün iyi olsun benim annem kötüyü çağırıp durma başına geliyor diye kızar hep
Doktor ne diyorsa öyle devam edin bakalım hayırlısı allahtan başımıza geldi çekiyoruz işte bizim imtihanimizda bu
Valla kuzucun bu hep tartisma konusuymus. Ama bazi merkezler 3 de yapiyo. Bazilari 5 de. Benim merkez 5 de yapiyo. 5 e gelemeyecekler diye oldum dirildim. Hele bu gece insan her yarim saat bir saatte uyanirmi. Oyle huzursuzdum hepsi giderse diye 9 dogurdum. ama bence bunu en iyi rabbim biliyo. Hersey 3 yada 5 e gore degil bir cok etmen bence etkiliyor durumu. 3 de cok hamile arkadasimiz varken 5 de negatif de olobiliyo. Bu isler kader kismet. Rabbim ol derse oluyoMerhaba kızlar 14 yumurtam toplandı bugun,doktor muhtemelen 5. Gunu bekleriz dedi.sizce 3. Gun mu mantıklı 5. Gun mu
Canim benim lütfen kendini üzme dicem ama insan isteristemez üzüyor aynen öyle hayırlısını istemek en güzeli benim ilk negatif den sonra çok ara verdim bir sürü testler yaptım eğer ilk negatif in ise araştırma yapabilirsin histereskopi de düşünebilirsin bende yaptırmıştim. Kan pıhtılaşma testi kromozom testi fln yaptirmistim bunları yaptırabilirsin. Insalalh hayırlısı olur hakkında hepimiz için çok dua ediyorum ..Canım ben sana cevap yazdım sanıyorum ama iş yerindeydim o yuzden göndermemişim sanırım. Evet hatırlıyorum canım konusmustuk, sende su an bi sorun yok degilmi, güzel bi sekilde devam ediyor gebelik? Rabbim kısmet etmedi, önce bi sevindik ama sonuç cıkmadı.. hayırlısını istedik demekki hayırlısı böyle bakalım ne yapıcamo hiç bilmiyorum...
Evet canım 2 embriyo transfer edildi bana ama yaş 35. Sen sanki 20lerindesin .bilmiyorum sana da 2 transfer edilir mi.R rune canım hala acı yok olmaz artık demi nerdeyse 2 saat oldu çok korkuttun beni sen:)) aynen kaliteli olmasa işleme almazlar diye düşündüm ben de. Eşimin kafasına takılmış o bana sorunca ben de sana sordum:)
Sana bişey daha sorucam canım. Sana kaç embriyo transfer edildi? 2 idi yanliş hatırlamıyorsam değil mi? Doktorun görüşü nedir bu konuda merak ettim.
Yaa bi hamile daha mı çıkmış çok sevindim umudum çok benim de böyle sizleri duydukça yaa. inşallah pozitifi görenler kervanına katılırım ben de bekleyen herkesle beraber:)
Ucurtma avcisi 86 canım R rune ile aynı merkezde tedavi görüyoruz ona 3. Gün transfer edilmiş bana da öyle olur büyük ihtimal. Cuma günü olur.
Bazi merkezlerde 2 tane de transfer ediyolar cnm yas kriterine bakmadan isteğe göreEvet canım 2 embriyo transfer edildi bana ama yaş 35. Sen sanki 20lerindesin .bilmiyorum sana da 2 transfer edilir mi.
Valla kuzucun bu hep tartisma konusuymus. Ama bazi merkezler 3 de yapiyo. Bazilari 5 de. Benim merkez 5 de yapiyo. 5 e gelemeyecekler diye oldum dirildim. Hele bu gece insan her yarim saat bir saatte uyanirmi. Oyle huzursuzdum hepsi giderse diye 9 dogurdum. ama bence bunu en iyi rabbim biliyo. Hersey 3 yada 5 e gore degil bir cok etmen bence etkiliyor durumu. 3 de cok hamile arkadasimiz varken 5 de negatif de olobiliyo. Bu isler kader kismet. Rabbim ol derse oluyo
Bazi merkezlerde 2 tane de transfer ediyolar cnm yas kriterine bakmadan isteğe göre
Bana da 25 yaşımda 4aynen bana 3 bile transfer edeceklerdi o an kabul etseydim yas 28
Canim benim Kıyamam bende inanıyorum hersey güzel geçecekAynen kuzum her zaman hayirlisi olsun hakkimizda iste esim endiseleniyo doktor eger yeterli cikmazsa teseden de garanti degil cikmayabilir o zaman tedavi iptal edilir dedi ben inaniyorum cikacagina hep dua ediyorum hic umutsuzluk icimde yok ama esim cok sitres yapti bugun dua ediverin bize insallah hersey yolunda gider
Bana da 25 yaşımda 4
28 yaşımda 3 tane transfer edilecekti
Korkudan iki iyidir hocam ya demiştim:)) şimdi oldu yaş 30 yine 2 tane alcam
Allah nasib ederse inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?