• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar bebeklerle ilgili belgesel izliyorum ilginç seyler anlatiyor

Dogdugunda bebek , annesinin sesini 9 aydir dinledigi icin hemen tanıyormuş annesini sesinden..

Bebek agladiginda anne kalbinin uzerine bebegi yatirirsa bebek sakinlesiyormus, karnindayken de o kalp atışını tanidigi icin huzur buluyormuş bebek

0-3 yas arasi hayatinin hicbir doneminde bu kadar alicilari acik olup öğrenmeye ac bir donemi olmiycakmis bir daha. Yani ne verirsen aliyor o dönemde

Kizlar bebeklerle ilgili belgesel izliyorum ilginç seyler anlatiyor

Dogdugunda bebek , annesinin sesini 9 aydir dinledigi icin hemen tanıyormuş annesini sesinden..

Bebek agladiginda anne kalbinin uzerine bebegi yatirirsa bebek sakinlesiyormus, karnindayken de o kalp atışını tanidigi icin huzur buluyormuş bebek

ben de geçen gün bebeklerin annelerinin kokularını tanıdıklarını, annelerinin kokularıyla huzurlu olduklarını ve rahat uykuya daldıklarını okumuştum. sonra araştırdım bi ingiliz markasının uyku arkadaşı adında ürünleri varmış. anne 3-4 gün gece tişörtünün içinde yatıyormuş bununla. sonra bebeğin yatağına koyuyorlarmış. hatta küveze girmesi gereken bebekler için de kullanılıyormuş. daha transfer bile olmadım ama dayanamadım aldım :)

ben de geçen gün bebeklerin annelerinin kokularını tanıdıklarını, annelerinin kokularıyla huzurlu olduklarını ve rahat uykuya daldıklarını okumuştum. sonra araştırdım bi ingiliz markasının uyku arkadaşı adında ürünleri varmış. anne 3-4 gün gece tişörtünün içinde yatıyormuş bununla. sonra bebeğin yatağına koyuyorlarmış. hatta küveze girmesi gereken bebekler için de kullanılıyormuş. daha transfer bile olmadım ama dayanamadım aldım :)
Deliii

canım adi ne belki bizde alırız merak ettim

Canım benim çok doğru bir şey yaptın ben inanıyorum ki çok kısa sürede onu kullanman gerekecek :KK200::anneadayı:

Canım benim çok doğru bir şey yaptın ben inanıyorum ki çok kısa sürede onu kullanman gerekecek :KK200::anneadayı:

aminnn inşallah tatlım, benim yüzümde gülümse oluşturdun hep gül seni de allah güldürsün inşallah :)

İnşallah canım rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah.bende 3 ile kafayı yerim 2 de zor ama raziyim yani demiştim.:-):-)tek mi çift mi bakalım görücez kismetse
:))) aynen bende yerim valla
Ama ikisiyle baş edebilirim allah sağlık versinde büyür giderler ya inşallah tutar da boyle konuşması bile çok güzel
Sen transfer oldun mu yoksa hamilemiydin topik o kadar aktif ki karistiriyorum

Canim benim Kıyamam bende inanıyorum hersey güzel geçecek
Hergün 41 fatiha okuyoruz eşimle söz senin içinde dua edicem
Allah gönlüne göre versin canimm
Ay Allah bin kere razi olsun kuzum cok duygulandirdin beni cok... seni tanisaydim sarilip aglardim emin ol..tanidiklarimdan bile iyi geliyorsunuz bana rabbim sanada ve buradaki isteyenlere saglikli sekilde evlat nasip etsin herkese insallah..

Canım hayırlı olsun tedaviniz bende mersinliyiim
Bir hafta önce bende yumurta toplama oldu bir ağrım olmadı kasiklarim arada sanciyor o kadar
Sağol canımmm ben seni daha önce aşılama konularından da tanıyorum:)
Benim de ağrım olmadı çok şükür biraz öksürürken falan ağrıyordu o da bugün geçti . Hafif lekelenmeler oldu normalmiş sanırım.
Ben Adanalıyım Urfa’da çalışıyorum ailem Mersin’de gidip geliyorum tedavi için doktorumu bırakmadım yaklaşık 1 yıldır.
İnşallah hepimiz için hayırlı sonuçlara vesile olur bu uğraşlarımız. :dua::KK200:

29 benim yaşım da ucundan kıyısından tutturdun:)))) yaa inşallah olur da bana da 2sini koyar
Keşke önceden bi konuşsan. Belki de kabul edilir. Ama transfer günü sanki benim 2 embriyo hazır bekletiliyodu. Hani önceden konuşup ikna etsen hazır ederler belki. Gerçi ben ihtimal vermiyorum açıkçası. Özel hastanelerde yapılan bariz usulsüzlük :)) yani devlette yapmazlar gibime geliyor

Canim ya Ben de o narkozlu halime doktora bunu sordum,5. Gunu bekleriz deyince içime korku düştü ya 5 e ulaşmazlarsa dedim,o zaman zaten kaliteli değilmiş deriz dedi güldü:)espiri mi yaptı ciddi mi bilemedim..zaten 5 tane sigora içecem diye uyanmisim:oha:
Nasil anlamadim 5 tane sigara icicem diyerekmi uyandin narkozdan :) guldurme beni

:))) aynen bende yerim valla
Ama ikisiyle baş edebilirim allah sağlık versinde büyür giderler ya inşallah tutar da boyle konuşması bile çok güzel
Sen transfer oldun mu yoksa hamilemiydin topik o kadar aktif ki karistiriyorum

hamiş im canim:-):-)aynen bazen karıştırıyor bile kim neydi diye hele sabah bir giriyorum oku oku bitmiyor gündemi kaçırmayayım diye:-):-)

Ay Allah bin kere razi olsun kuzum cok duygulandirdin beni cok... seni tanisaydim sarilip aglardim emin ol..tanidiklarimdan bile iyi geliyorsunuz bana rabbim sanada ve buradaki isteyenlere saglikli sekilde evlat nasip etsin herkese insallah..
Sarılmış kadar olduk zaten canım benim allah senden de razi olsun
Yer Gök dua doktorlar aracı önce allahtan isteyeceğiz
Elbet bi vakti zamanı var nasipte varsa zaten olacaktır şükür etmek önemli olan inşallah allah isteyen herkesin kucağına bi bebek versin bizde anne olalım önce herseyin hayırlısı unutma iyi düşün iyi olsun öpüyorum seni :dua:

Malesef toplanan 13 yumurtadan 10u olgun çıktı ama sadece 5i döllendi. Cuma günü kaçının kaldıgıyla ilgili arayacaklar, pazar blast olmasını beklemesem mi acaba? yani 3 gun yerine 5 gunde mi dondurtsam

Back