- 14 Mayıs 2015
- 642
- 292
- 34
-
- Konu Sahibi floransa17
Transferden sonra taksiyle hava limanina ordan ucakla 2 saat yolculuk ordan tekrar taksi ve arabayla da 2 saat yolumuz var sizce kac gun dinlenip yola cikmaliyimTransfere kadar birşeye dikkat etmene gerek yok kötü alışkanlık kullanma yeterli normal beslenmene devam et transferden sonrasi daha önemli onuda anlatırlar nelere dikkat etmen gerektiğini . Insallah cok güzel embriyolar olur ve 5.güne devam ederler .
Vajinal jel transfere yakın veriliyor Çarşamba transfer olucak benim. Senin de transfere yakin olucaktir muhtemelen. Istanbul dayım ben bahçeci umut saglik merkezinde yim sen ?Farkli olarak vajinal jel var sanirim adi ne senin kulllandiginin birde nerde tedavi gkruyorsun insallah tatlis saglikli bebislerimiz olur
Transferden sonra taksiyle hava limanina ordan ucakla 2 saat yolculuk ordan tekrar taksi ve arabayla da 2 saat yolumuz var sizce kac gun dinlenip yola cikmaliyim
Transfer günü en fazla 2 saat yolculuk tavsiye ediyolar 2gün dinen ve öyle yolculuk yap bence .. yinede doktorunla konuşman da büyük fayda varTransferden sonra taksiyle hava limanina ordan ucakla 2 saat yolculuk ordan tekrar taksi ve arabayla da 2 saat yolumuz var sizce kac gun dinlenip yola cikmaliyim
Merhabalar herkese,
Ben de tedaviye bu ay başladım. Eşimde Oat sendromu var.
Yaşım 35 ve Almanya'da yaşıyorum. Tüp bebek doktorumuz Bilefeld şehrinde Prof Joachim Volz
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet Bilefeld güzel bir şehir.Bielefeld sessiz sakin güzel bir yer gelmiştim yillar önce
Ordan sonra istanbul a geliyorsaniz baya karmaşık geliyordur size buralar
Bende progestan kullaniyorun vajenden sanirim ayni etki icin. Bende bruksel tup bebek merkezindeyimVajinal jel transfere yakın veriliyor Çarşamba transfer olucak benim. Senin de transfere yakin olucaktir muhtemelen. Istanbul dayım ben bahçeci umut saglik merkezinde yim sen ?
Kızlar merhaba . Aslında çok rahat bir süreç geçirdiğimı düşünürken 2 gündür uyku düzenim bozuldu . İki gündür uykumdan iğne saatini kaçırdığımı zannederek uyanıyorum . Ya iğne saatini kaçırıyorum uykuda ya da opu da eşimin yanımda olmadigini onu aradığımizi görüyorum . Bu süreç bir geçse bitse inşallah hayırlısı ile ...
Transfer sonrası hemşire 2-3 saat lik yolculuk yapabilirsiniz daha fazlası için bir gün dinlenip ertesi gün çıkabilirsiniz denildi bence bir gece dinlen öyçe çıkmalısın yolaTransferden sonra taksiyle hava limanina ordan ucakla 2 saat yolculuk ordan tekrar taksi ve arabayla da 2 saat yolumuz var sizce kac gun dinlenip yola cikmaliyim
Almanya'da yaptırmaya karar vermeden önce Antalya'da bir tüpbebek merkeziyle görüşmüştük aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişlerdi. Almanya'da sigortamız çoğu masrafı karşılıyor ve daha uygun geldi bize. 26 Ekim'de regl oldum ve üçüncü gün testler yapıldı.Bielefeld sessiz sakin güzel bir yer gelmiştim yillar önce
Ordan sonra istanbul a geliyorsaniz baya karmaşık geliyordur size buralar
Tüp bebek surecinde almanyayla aramizda farkliliklar var mi acaba merak ediyorum
Almanya'da yaptırmaya karar vermeden önce Antalya'da bir tüpbebek merkeziyle görüşmüştük aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişlerdi. Almanya'da sigortamız çoğu masrafı karşılıyor ve daha uygun geldi bize. 26 Ekim'de regl oldum ve üçüncü gün testler yapıldı.
Ona göre reçete yazdı doktorum. Dün göbekten Decapeptyl N iğne yaptım ve 10 gün sonra regl başlayınca ultrasan için gitmeliyim. Sonra da hergün iğneler var.
Gonal F ve Ovitrelle iğne yazmış ve bir de progeston hap var.
Herşey yolunda giderse 2 veya 3 emriyo transfer edebiliriz diye söyledi doktorum.
Burda da özel hastahane ler yaş a bakmadan koyabiliyorlar.Yaşa gore sinirlama yok mu orda burda sanirim 35 yasa 1 tane transfer yapiliyo
Sanırım burda sınırlama yok nüfus artış hızı düşük olduğu içinYaşa gore sinirlama yok mu orda burda sanirim 35 yasa 1 tane transfer yapiliyo
Kızlar benım transferım yarın olucak beyaz akıntım var çok sıZdede varmı
Yok cnm hap olarak alıyorum Protestanı çok fena gelıyo anlamadımVajinal fitil kullandirttilarmi
Sanirim bende o yüzden geliyor
Bende progestan kullaniyorun vajenden sanirim ayni etki icin. Bende bruksel tup bebek merkezindeyim