2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Öncelikle hayırli olsun ama yaşınız tutuyormus neden 2 embriyo istemedin iz illa ikiz olcak diye degil sansınız artmis olurdu ?
Çok teşekkür ederim canım istedim hemde çok ama doktorum tek emriyo verelim embriyon çook kaliteli düşük riski ve erken doğum riskş ile uğraşmayalım dedi bu sefer beni dinle dedi bende tamam dedim geride iki emriyom var genetikten temiz gelen ama geri kalanlar biraz daha kalite olarak düşük düşük 4.cü denemede 2 tane koyduracam kesinlikle inşallah onlara şuan için gerek kalmaz bebişim tutarsa onları kardeş olarak yaparım sağlık açısında daha deneyemicem zaten ruhen pisikolojikmen ve sağlık açısınsan gücüm yok artık eşimle öyle karar aldık herşey nasip kısmet sen ne durumdasın tedavi durumun nedir cnm

Tebrikler , ❤️darısı bizim başımıza. Test yaptırmadan önce herhangi bir belirtin olmuşmuydu?

Cnm progestan igne cok agri yapti bende. Bir belirtim yoktu. Ara sira giren agrilar ilaclarin yan etkileri zaten. Gebelikte 6.haftadan once belirti olmuyormus. O yüzden kendini dinleme, icini ferah tut. Ins pozitif sonuc alirsin

Çok teşekkür ederim canım istedim hemde çok ama doktorum tek emriyo verelim embriyon çook kaliteli düşük riski ve erken doğum riskş ile uğraşmayalım dedi bu sefer beni dinle dedi bende tamam dedim geride iki emriyom var genetikten temiz gelen ama geri kalanlar biraz daha kalite olarak düşük düşük 4.cü denemede 2 tane koyduracam kesinlikle inşallah onlara şuan için gerek kalmaz bebişim tutarsa onları kardeş olarak yaparım sağlık açısında daha deneyemicem zaten ruhen pisikolojikmen ve sağlık açısınsan gücüm yok artık eşimle öyle karar aldık herşey nasip kısmet sen ne durumdasın tedavi durumun nedir cnm
Canim benim mayısta olmuştu negstif haberi aldığımda tedavi olduğum klinikte ydim ve oradan ağlayarak çıkmak okadar zor ki insanların sana gerçeken
Ilk tedavim negatif olduktan sonra birkaç nedenini araştırma testleri yaptıktan sonra herseyin yolunda olduğunu gördük çok şükür simdi ikinci transfere hazırım çarşamba günü 2 adet 5.gün embriyo su transfer olucak Allah hayrlisini nasıp etsin hepimize inşallah

Merhaba arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim
sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı sonra tekrar sana yazarım gelişmeleri

Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Sende durumlar nasıl

Sevindim canım inş bütün yumoşların sağlıklı olur . Benimde bugün 6. Günüm hormonlar dengemi alt üst etti biraz gerginim nedense .. arada karın ağrım ve bign başlayan akıntım oldu. İnş herşey normaldir ve güzel olur

Kızlar merhaba . Aslında çok rahat bir süreç geçirdiğimı düşünürken 2 gündür uyku düzenim bozuldu . İki gündür uykumdan iğne saatini kaçırdığımı zannederek uyanıyorum . Ya iğne saatini kaçırıyorum uykuda ya da opu da eşimin yanımda olmadigini onu aradığımizi görüyorum . Bu süreç bir geçse bitse inşallah hayırlısı ile ...

Kızlar merhaba . Aslında çok rahat bir süreç geçirdiğimı düşünürken 2 gündür uyku düzenim bozuldu . İki gündür uykumdan iğne saatini kaçırdığımı zannederek uyanıyorum . Ya iğne saatini kaçırıyorum uykuda ya da opu da eşimin yanımda olmadigini onu aradığımizi görüyorum . Bu süreç bir geçse bitse inşallah hayırlısı ile ...
Canim benim opu bu yolun daha başı ileride daha çok şeyler cikicak karşına embriyo sayısı ve gelişim günleri bunların sağlıklı devam etme günleri transfer günü transferden sonra en heyecanlı bekleyiş günler sonra pozitif mutluluğu olur inşallah deger guzel articak mi kese görülücek mi kalbi duyulacak mi sağlıklı buyuyecekmi derken birsürü heyecanin ve güzel bekleyişin olucak o yüzden daha opu olmadan kendini bukadar yorma çok rahat ol ve güzel şeyler düşünerek uyu iğne saatini de eşin de düşünsün birlikte hareket edin..

Merhaba herkese dün benim yumurtalarim toplandi bugun bilgi vereceklerdi dollenme hakkinda 15 tane toplanmis. Insallah cok kaliteli olurlar. Bu arada cok fazla ilac iciyorum sizde oyle mi ? Antibiyotik gunde 2 , kortizon 3, folik asit 1, estrofem 3, progesteron vaginal yoldan 3 kez. Siz neler kullaniyorsunuz? Transfere kadar nelere dikkat etmeliyim ilk denememiz nolur tevrubelerinize ohtoyavim var

Merhaba herkese dün benim yumurtalarim toplandi bugun bilgi vereceklerdi dollenme hakkinda 15 tane toplanmis. Insallah cok kaliteli olurlar. Bu arada cok fazla ilac iciyorum sizde oyle mi ? Antibiyotik gunde 2 , kortizon 3, folik asit 1, estrofem 3, progesteron vaginal yoldan 3 kez. Siz neler kullaniyorsunuz? Transfere kadar nelere dikkat etmeliyim ilk denememiz nolur tevrubelerinize ohtoyavim var
Evet cnm bende okadar ilaç kullaniyorim estrofem 2sabah 2akşam adet antibiyotik sabah akşam 1. Kortizon 1 coraspin 1 folik asit 1 vitamin B12 1 devit birde vejinal jel sabah akşam 1 . Benimde bu şekilde hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah

Transfere kadar birşeye dikkat etmene gerek yok kötü alışkanlık kullanma yeterli normal beslenmene devam et transferden sonrasi daha önemli onuda anlatırlar nelere dikkat etmen gerektiğini . Insallah cok güzel embriyolar olur ve 5.güne devam ederler .

Kizlar ben yazilanlari takipteyim yalniz kullandiginiz terimleri pek anlayamadim hic tecrubem olmadigi icin opu nedir bi de bastan sona nasil bi surecten geciyo rica etsem anlatir misiniz :110:o_O:olamaz::KK17:

Kizlar ben yazilanlari takipteyim yalniz kullandiginiz terimleri pek anlayamadim hic tecrubem olmadigi icin opu nedir bi de bastan sona nasil bi surecten geciyo rica etsem anlatir misiniz :110:o_O:olamaz::KK17:
Opu yumruta toplama işlemi. Sonra yumurta gelişimi embriyo oluşması transfer sonra güzel bekleyiş . Böyle dün detaylara şimdi girme yawas yawas zAten işin içinde olucaksın ani geldiginde yaşa daha güzel böylesi Çok çok okuyup kafayı doldurmak ya iyi değil çünkü inşallah hayrlisi olur hakkında ..

İgneler benim de uykumu çok etkilemisti, surekli kabus görüp duruyorum, akinti ve diger belirtiler de normal
Doktora sormuştum hormon aliyorsun normal demişti
Korkulcak birsey yok yani :)
Transfer yapilacak kalitede bir yumurtam olacakmi onun meraki icindeyim ben de bu hafta belli olacak
Dualarinizi bekliyorum

Evet cnm bende okadar ilaç kullaniyorim estrofem 2sabah 2akşam adet antibiyotik sabah akşam 1. Kortizon 1 coraspin 1 folik asit 1 vitamin B12 1 devit birde vejinal jel sabah akşam 1 . Benimde bu şekilde hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Farkli olarak vajinal jel var sanirim adi ne senin kulllandiginin birde nerde tedavi gkruyorsun insallah tatlis saglikli bebislerimiz olur

X