2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar clmara fort karina yapistirilan bantlardan kullanan var mi
Dun yapistirdim bugun dalga dalga icinde hava kabrciklari var
Duş alinca da bayabi açıldı
4 günde bir yenileyin yaziyor
Sizce yenileyeyimmi acildigi icin( 2. Gundeyim)

merhaba canım, ben 2 kutu kullandım
yapıştırırken ger derini havasız yapıştır çok hızlıca
yapıştırmalı eczanelerde sargı bandı var ondan aldım üstüne onu yapıştırdım 3 gün hiç kalkmadan kullandım 1 tanesini çünkü 1 hafta 1 bandın vucudunda kalması lazım dr bana kol sırt bölgene yapıştır demişti.

Merhaba kizlar 38 yasindayim 4 yillik evliyim. Antalya tup bebekte tedavi goruyorum. Igne asamasindayim. bu ilk denemem. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun

canım hayırlı olsun bende 40 yaşındayım sizin gibi iğne aşamasındayım perşembe kontrolüm var
ikinci evladım için bu süreçteyim siz iğnenin kaçıncı günündesiniz

11/09 da iğnelere başladım ilişki yok demişti dr.. unuttum son gittiğimde sormayı ilişki yok mu tekrar ?
o haftası cuma günü kontrole çağırdılar yumurta henüz olmamış salı günü yani yarın tekrar kontrole gidicem işallah olmuştur yumurta...
sormak istediğim şimdi nasıl ilerlicek herşey...
yumurta olduğu zaman hemen o gün mü alacaklar yoksa gün mü verecekler

inşallah arkadaşım inşallah bende de gerginlik yaptı canım yaa birde çok terliyorum öyle böyle değil
hayırlı sonuclar alırız inşallah

sende durumlar nasıl dr kontrolün kaç günde bire düştü senin iğnelerin adı ne doz olarak ne kadar vuruyorsun

Kızlar çıktım opudan üzgünüm biraz sadece 2 yumurta toplandı hiç umudum yok ağlamak çok istiyorum ama ağlayamıyorum takdir böyleymiş

İçini ferah tut lütfen.
belli mi olur hemen ümitsizliğe kapılma canım
belki denk gelecek nerden biliyorsun
üzülme lütfen

Kızlar çıktım opudan üzgünüm biraz sadece 2 yumurta toplandı hiç umudum yok ağlamak çok istiyorum ama ağlayamıyorum takdir böyleymiş
Canım üzülme kaç yumurta toplandığının hiç önemi yok sadece güzel bölünmeleri için dua et bu 2 yumurtan sağlıklıysa ve güzel bölünürse 20 yumurta toplanandan daha şanslısın inan, yarın seni arayıp bilgi verirler dualarım seninle yumurta sayısı az olan bizlerin en büyük stresi toplanan yumurta sayısı, tek yumurta toplanıp onunla hamile kalan çok, netice de gerekli olan sağlıklı tek yumurta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…