- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
Saatler yaklaştıkça heyecan stres basıyo
Cnm progestan igne cok agri yapti bende. Bir belirtim yoktu. Ara sira giren agrilar ilaclarin yan etkileri zaten. Gebelikte 6.haftadan once belirti olmuyormus. O yüzden kendini dinleme, icini ferah tut. Ins pozitif sonuc alirsin
Kızlar transferimin 3 günü özelikle ayağa kalkıp yürüdüğümde bel ağrım daha fazla oluyor bide hani adet olurken ağrı olurya kasıklarda ve akıntı olurya regli öncesi öylryim şuan normal mi sizce adet olmam inşallah bebişim tutunur inşallah
Kızlar benım transferım yarın olucak beyaz akıntım var çok sıZdede varmı
Evet cnm haklısın no stres :) 7 yaşında oğlum varStres yok
Güzel heyacan var :)
Hayirlisi olur
Bak vücudun hamileliği taniyor hem
çocuğun var demistin saniyorum
İnş canım aminProgestan fitil akıntı yapıyor canım, sen güzel şeyler düşün, transfer anı ve sonrasında rahat olmak çok önemli, hayırlı haberi alırız inşallah
inşallah canım Çarşamba günü test yaptıracağım bende kan testinde değerin ne çıktı bu arada?
Karar verdik transferden sonra sadeve 1 saatlik yola gitcez 4 5 gun sonra ucakla yolculuk yapcaz. Birde bu progestan vajenden akip gidiyor ya sanci var hafiften birde normal mi ?Transfer sonrası hemşire 2-3 saat lik yolculuk yapabilirsiniz daha fazlası için bir gün dinlenip ertesi gün çıkabilirsiniz denildi bence bir gece dinlen öyçe çıkmalısın yola
Hayırlı haberler alıcaz inşinşallah canım Çarşamba günü test yaptıracağım bende.
Karar verdik transferden sonra sadeve 1 saatlik yola gitcez 4 5 gun sonra ucakla yolculuk yapcaz. Birde bu progestan vajenden akip gidiyor ya sanci var hafiften birde normal mi ?
Kizlar embriyoyu buyuk ihtimalle 5. Gunde transfer edeceklermis embriyo kac gunde tutunur rahme ?
Hayırlı haberler alıcaz inş
Cnm cok tsk ederim cvp icin haklisin ani yasayaak ogrenmek gerekecek bu hafta danismaya gidecez bakalim neler anlatacaklar bi konusup ogrenelim iyiceOpu yumruta toplama işlemi. Sonra yumurta gelişimi embriyo oluşması transfer sonra güzel bekleyiş . Böyle dün detaylara şimdi girme yawas yawas zAten işin içinde olucaksın ani geldiginde yaşa daha güzel böylesi Çok çok okuyup kafayı doldurmak ya iyi değil çünkü inşallah hayrlisi olur hakkında ..
Çok teşeklür canım ben iğne yaptırıyorum ve baya can yakıyor progestan ampul 1x2 inşallah geçer bana 15.ci gün test yaptır dediler 29 eylülde sonuç çıkacak bakalım inşallah pozitifdirKasıklara kramp gibi ağrılar, fitil kullandığımızdan dolayı da akıntı olabiliyormuş,
Kendini yormamaya bak, önünde daha 9 gün var, inşallah güzel ve rahat bir şekilde geçirirsin bugünleri