2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cnm progestan igne cok agri yapti bende. Bir belirtim yoktu. Ara sira giren agrilar ilaclarin yan etkileri zaten. Gebelikte 6.haftadan once belirti olmuyormus. O yüzden kendini dinleme, icini ferah tut. Ins pozitif sonuc alirsin

inşallah canım Çarşamba günü test yaptıracağım bende kan testinde değerin ne çıktı bu arada?

Kasıklara kramp gibi ağrılar, fitil kullandığımızdan dolayı da akıntı olabiliyormuş,
Kendini yormamaya bak, önünde daha 9 gün var, inşallah güzel ve rahat bir şekilde geçirirsin bugünleri

Transfer sonrası hemşire 2-3 saat lik yolculuk yapabilirsiniz daha fazlası için bir gün dinlenip ertesi gün çıkabilirsiniz denildi bence bir gece dinlen öyçe çıkmalısın yola
Karar verdik transferden sonra sadeve 1 saatlik yola gitcez 4 5 gun sonra ucakla yolculuk yapcaz. Birde bu progestan vajenden akip gidiyor ya sanci var hafiften birde normal mi ?

Karar verdik transferden sonra sadeve 1 saatlik yola gitcez 4 5 gun sonra ucakla yolculuk yapcaz. Birde bu progestan vajenden akip gidiyor ya sanci var hafiften birde normal mi ?

Vajinal krem bende de karinda şişlik ve kasik agrisi yapti sanci gibi evet
Prospektüsünde de yaziyor yapar diye

Cnm cok tsk ederim cvp icin haklisin ani yasayaak ogrenmek gerekecek bu hafta danismaya gidecez bakalim neler anlatacaklar bi konusup ogrenelim iyice

Kasıklara kramp gibi ağrılar, fitil kullandığımızdan dolayı da akıntı olabiliyormuş,
Kendini yormamaya bak, önünde daha 9 gün var, inşallah güzel ve rahat bir şekilde geçirirsin bugünleri
Çok teşeklür canım ben iğne yaptırıyorum ve baya can yakıyor progestan ampul 1x2 inşallah geçer bana 15.ci gün test yaptır dediler 29 eylülde sonuç çıkacak bakalım inşallah pozitifdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…