2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba geçmiş olsun eşiniz için l arginin ve evitamini desteği denedinizimi ...onarımda ve kalite artırımında çok övgüsünü duydum bu vitaminlerin .biz henüz denemeye başladık sizde denemediyseniz bir araştırın doktora danışın

Allah hakkımızda hayirlisini versin inşallah böyle güzel devam eder
Progestana başladığına göre yarın öbürü gün transferin mi var

Canim eşinde bosalarak mi 10.000 Sperm bulunuyor

Saol canim ilk sayim yaptirdik 10.000 cikti 5 hafta sonra tekrar yapildi 2 adet cikti arastirdik evet duyduk hatta keciboynuzu pekmeziyle birlikte saracoglunun kuru doktora danistik varikosel cok az bizde ameliyat gerekli degilmis ameliyat olsanda bu kurleri yapsan da hadi 5 katina cikmaz ama ciksa normal gebelik cok zor dedi 5 milyonun altinda olunca tup bebek dedi hatta asilamayida gecmis cok az dedi kendi bi toz verdi suyla eritip iciyor

Hatta 5 hafta sonra baska hastanede yaptirdik arttimi diye 2 cikinca Kendi tup bebek doktoruma gittik oda sasirdi 5 haftada mumkun degil bu kadsr az cikmasi yanlis bu sonuc dedi biz burda yapilan sayimi goz onunde bulunduruz opu gunu cikmazsa tese yapariz korkmayin dedi

Evet canim ilk rutin kontrolde sperm sayimi istemisti uroloji o zaman ogle cikti
Benim esimde bosalarak 1 tane bile canlı Sperm çıkmıyor bu yüzden azosperm teşhisi kondu doğuştan damarı yokmuş meğer bütün canlı spermler asagida kaliyormus bunun içinde siringa ile anestezi almadan uyusturmadan testisinden Sperm çekiyorlar milyonlarca Sperm çıkıyor
Fakat bu yöntemin adı tese miydi pesa miydi hatırlayamadım
Hatta bence şanslisin Varikosel ameliyatın dan sonra normal yolla çocuğu olan da çok
Inşallah sorunsuz yolunda gider herşey

Amin canim biz talesemi tasiyiciyiz %25 bebegin hasta olma ihtimali vardi ya riske girceksiniz yada pgt dediler 1 sene riske girdik olmadi sonra esimde de az sperm olunca doktor normal yolla %10 bile sansiniz yok biran once tup bebek dedi acele edin yoksa hic kalmazsa oda olmaz dedi ya hersey bize tup bebege itti bizde basladik tedaviye hayirlisi buymus en azindan tup bebek sansimiz vardiyoruz iste doktorumuz cuma bulunmaz tese yaparsak hem varikoselide aradan cikaralim ilerde sorun olmasin ilerlemesin bida narkoz yeme dedi tamam dedik esim korkuyo biraz bakalim ne olacak

R rune canım hala acı yok olmaz artık demi nerdeyse 2 saat oldu çok korkuttun beni sen:)) aynen kaliteli olmasa işleme almazlar diye düşündüm ben de. Eşimin kafasına takılmış o bana sorunca ben de sana sordum:)
Sana bişey daha sorucam canım. Sana kaç embriyo transfer edildi? 2 idi yanliş hatırlamıyorsam değil mi? Doktorun görüşü nedir bu konuda merak ettim.

Yaa bi hamile daha mı çıkmış çok sevindim umudum çok benim de böyle sizleri duydukça yaa. inşallah pozitifi görenler kervanına katılırım ben de bekleyen herkesle beraber:)
Ucurtma avcisi 86 canım R rune ile aynı merkezde tedavi görüyoruz ona 3. Gün transfer edilmiş bana da öyle olur büyük ihtimal. Cuma günü olur.

ay yavrum ya ağlama diyemiyorum ama kendini de yıpratma bak stres çok önemli bu durumlarda Allah yardımcın olsun

Canım hayırlı olsun tedaviniz bende mersinliyiim
Bir hafta önce bende yumurta toplama oldu bir ağrım olmadı kasiklarim arada sanciyor o kadar

Canım ben sana cevap yazdım sanıyorum ama iş yerindeydim o yuzden göndermemişim sanırım. Evet hatırlıyorum canım konusmustuk, sende su an bi sorun yok degilmi, güzel bi sekilde devam ediyor gebelik? Rabbim kısmet etmedi, önce bi sevindik ama sonuç cıkmadı.. hayırlısını istedik demekki hayırlısı böyle bakalım ne yapıcamo hiç bilmiyorum...

ay yavrum ya ağlama diyemiyorum ama kendini de yıpratma bak stres çok önemli bu durumlarda Allah yardımcın olsun

Transfer aninda kalitesini soylerler genelde

Keçiboynuzu kurunu yapin bence ama en erken 2-3 aya faydasini görürsünüz hemen yarin baslasin mümkünse
Egricayir in ginsengli bal polen propolis li bir karışımı var kirmizi kavanoz olan ondan sabah aksam yemekten sonra 1 tatli kasigi yesin
Yine tüp bebek yaptiracaksaniz bile sperm sayi ve kaliteyi artiriyor faydasi olur
Birde yine egricayirin cam icinde arisutu kirip iciliyor
bi de sabahlari keciboynuzu pekmezi tahin ceviz vs kahvaltida yedirebilirsin

Son düzenleme:
Kizlar bugün hamile haberi veren yok mu
Çok sakinsiniz hayirdir :))

Benim regl ağrısı şiddetlendi baya
Bu gece uzun olacak

Saolasin kuzum 2 aydir keciboynuzu pekmezi iciyor ve doktorun verdigi proxeed plus iciyor zaten tup bebege basladik cuma opu olcak nasipse ins faydasi olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…