- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.121
Canım ben folic trio kullanıyorum.kızlar
folik asit olarak ne kullanıyorsunuz_?
ve günde kaç tane
vinalacimmunitum kullanan var mı?
Gözünaydın canım sağlıkla devam diliyirumKızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Şimdi kese bekleyişi başladı. Haydi Bismillah
Ay bacim ben regl oldum bugun. Dr 5 yada 6. Gun demisti zaten. Bide disim agriyo ya. Dis cektiricem dr a sordurdum onay vermis. Karman corman oldum vallaaynen öyle ben de normalde bu ayki regliyle başlıcaktım transfere nasip değilmiş diğer aya kaldı ama , sen iyi düşün iyi olsun
Sağol canımm. Darısı en kısa zamanda sana inşallahGözünaydın canım sağlıkla devam diliyirum
Cok guzel canim. hayirli olsun insallah dollenip buyusun kuzularin.Merhaba kızlar 14 yumurtam toplandı bugun,doktor muhtemelen 5. Gunu bekleriz dedi.sizce 3. Gun mu mantıklı 5. Gun mu
Benimde ilk denemem negatif kasımda 2. Basliyorum inşİlk denememdi canım aynen birsey gelmiyor elden, cok sagol
Teşekkür ederim canim,günler çabuk geçsin hayırlı haberler alalım insallah hepimizCok guzel canim. hayirli olsun insallah dollenip buyusun kuzularin.
ne verdiZeyneptanemm tam ismini yazabilir misin
sonraki tedavimde crinone jel yerine onu isterim
ben de memnun kalmadım jelden
ne verdiZeyneptanemm tam ismini yazabilir misin
sonraki tedavimde crinone jel yerine onu isterim
ben de memnun kalmadım jelden
Ewet çok heycanlıi asıl kese görmek için gitmemiştim ama yarın sonuç çıkacak beklemeyin diyince gelmişken muayene olayım dedim zaten yeni oluşmuş kese küçük büyümesini beklicez haftaya yine gel vee sakin bir iş yapma uzun yürüyüş yapma sadece istirahat et dedi ..
Canım dun hemşireyı aradım devam edelim teste kadar dedi. Ama bugun is cikisi doktoru arayacagim. 3 gündür oldum resmen.
Aynen aslında haftaya çarşamba kese günüm du erken baktigim iyi oldu daha çok istirahat etmem gerektiğini öğrendim eğer gitmeseydim artık yawas yawas rutin ev işi hayatıma baslicak tim. Kese görmeye gidecek olanlar dikkat edin sizde bolbol dinlenin biraz sabredelim insalalh mutlu sona ulaşırsın hepimiz bütün grup için çok dua ediyorum ..çok güzel ya.rabbim bizede nasib etsin inşallah.sende dinlen madem annesi bak bebisinin yorulmaması lazimmis çocuk isci calistirma
Aynen aslında haftaya çarşamba kese günüm du erken baktigim iyi oldu daha çok istirahat etmem gerektiğini öğrendim eğer gitmeseydim artık yawas yawas rutin ev işi hayatıma baslicak tim. Kese görmeye gidecek olanlar dikkat edin sizde bolbol dinlenin biraz sabredelim insalalh mutlu sona ulaşırsın hepimiz bütün grup için çok dua ediyorum ..
Tam buraya yazıyordum ben de:)sell-in canım seni hastaneden aradılar mı?
Şekerim yaparken acımıyor ki sonrası fena :)))) ben de illa korkutacağım :)))Tam buraya yazıyordum ben de:)
Aradılar canım bu öğlen.
8 yumurta toplanmıştı 6sı güzel ilerliyor dedi. Yarın tekrar bilgilendiririm dedi . Ama kalitelerini söylemedi ya:/ sana kaliteleri söylenmiş miydi? Çok heyecanlandım. Yarın olsun diye bekliyorum:))
Az önce de progestan iğnemi vurdurdum çok acımadı çok şükür sevindim ona da. Hastaneye ağlamaklı gitmiştim korkudan:))
Canım gözünaydın çok sevindim.dinlen bol bol inşallah mucizeni görmeye cok az kaldı rabbim tamamına erdirsinAynen aslında haftaya çarşamba kese günüm du erken baktigim iyi oldu daha çok istirahat etmem gerektiğini öğrendim eğer gitmeseydim artık yawas yawas rutin ev işi hayatıma baslicak tim. Kese görmeye gidecek olanlar dikkat edin sizde bolbol dinlenin biraz sabredelim insalalh mutlu sona ulaşırsın hepimiz bütün grup için çok dua ediyorum ..
Allah kısmet ettiyse her türlü olur, o inanç içimizde olmasa giç dayanamayız, cok agladım bütün gün artık başım gözlerim cok agrıyo.. ancak sakinleştim yapacak hiç birsey yok.. cok sagol destegin için canım..canım Allah büyük inşallah yükselir sen duanı eksik etme rabbim ol dedikten sonra bir bakmışsın değerin coşmuş olur.benim arkadaşım normal yoldan kaldı ama hamileliğini düşük yapıyorsun acil yatış dediler kiz sok oldu ne ara kaldım falan derken değerleri düşüktü allahtan yatış yapmadı bir kav doktora gitti tabi hic umudu yokken değer yükseldi simdi kizi1.5 yaşında eğer o an yatış yapsaydı gidiyordu bebeği.rabbime güçlük olmaz hayırlısını nasib etsin inşallah gölündeki nasib etsin
Umarım bu sefer olur canım ..Benimde ilk denemem negatif kasımda 2. Basliyorum inş
İnsallah canım doktorum 225 mm çıkardı iğneyi birde erken çatlaması önleyen bir iğne vardı onuda yap dedi şimdi yaptım.benimde öyle idi canım 12 yumurta toplandı bende hayırlı olur inşallah arkadan gelenlerde yetişir sağlıkla inşallah opuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?