2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Şimdi kese bekleyişi başladı. Haydi Bismillah
Gözünaydın canım sağlıkla devam diliyirum

çok güzel ya.rabbim bizede nasib etsin inşallah.sende dinlen madem annesi bak bebisinin yorulmaması lazimmis çocuk isci calistirma

çok güzel ya.rabbim bizede nasib etsin inşallah.sende dinlen madem annesi bak bebisinin yorulmaması lazimmis çocuk isci calistirma
Aynen aslında haftaya çarşamba kese günüm du erken baktigim iyi oldu daha çok istirahat etmem gerektiğini öğrendim eğer gitmeseydim artık yawas yawas rutin ev işi hayatıma baslicak tim. Kese görmeye gidecek olanlar dikkat edin sizde bolbol dinlenin biraz sabredelim insalalh mutlu sona ulaşırsın hepimiz bütün grup için çok dua ediyorum ..

bende ev islerine yavaştan başladım bugün kısliklari falan çıkardım eğil kalk getir götür simdi dinleniyorum.Allah korusun hepimiz Allaha emanet olalım insallah

sell-in canım seni hastaneden aradılar mı?
Tam buraya yazıyordum ben de:)
Aradılar canım bu öğlen.
8 yumurta toplanmıştı 6sı güzel ilerliyor dedi. Yarın tekrar bilgilendiririm dedi . Ama kalitelerini söylemedi ya:/ sana kaliteleri söylenmiş miydi? Çok heyecanlandım. Yarın olsun diye bekliyorum:))
Az önce de progestan iğnemi vurdurdum çok acımadı çok şükür sevindim ona da. Hastaneye ağlamaklı gitmiştim korkudan:))

Şekerim yaparken acımıyor ki sonrası fena :)))) ben de illa korkutacağım :)))
Çok güzel canım. O 6 tanesi hep seninle olur umarım. Kalitesini bana da söylemediler. Bazı arkadaşlar 5aa kalite diyor yok efendim fotoğrafını verdiler diyor. Devlette o kadar detay yok demekki :)))
En kalitelilerini onlar takip ediyor zaten hiç merak etme sen. Bugün gittiğimde bir hamile haberi daha almışlardı. Merkezimiz iyi maşallah içini ferah tut.
Bence cuma günü kesin transferin olur senin

Canım gözünaydın çok sevindim.dinlen bol bol inşallah mucizeni görmeye cok az kaldı rabbim tamamına erdirsin

Allah kısmet ettiyse her türlü olur, o inanç içimizde olmasa giç dayanamayız, cok agladım bütün gün artık başım gözlerim cok agrıyo.. ancak sakinleştim yapacak hiç birsey yok.. cok sagol destegin için canım..

Iyi aksamlar kizlar ben cuma sabah opu olcam esimde morfoloji sorunu vardi bide varikosel de var bizim sperm 10.000 bulunmustu bulunmazsa cuma sabah esim tese ve varikosel ameliyati olcak insallah bulunurda gerek kalmaz bugun esim icin kan filan verdik islemler icin icinizde esi tese olan varmi nasil zor mu oluyor anlatirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…