- 18 Nisan 2017
- 518
- 631
- 23
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #5.101
Canim bende 3.testimi verdim bugün ama yarın sonucu cikicak dedi her hastane farklı heralde nese bende madem öyle gelmiş ken doktora cikttim ultrason a girdim küçük bir kere gördükKızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Şimdi kese bekleyişi başladı. Haydi Bismillah
Canim bende bugün 3.testimi vermeye gittim sonuç yarın çıkar dedi heralde her hastane farklı calisiyo dedim. Nese bende gelmişken doktora çıktım ultrasona girim dedim küçük bir kese gördükkk çok şükür daha yeni oluşmuş yinede haftaya gel yine bakalım dediKızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Kızlarrr yeni sonucum 1031. Doktorun ağzından ilk kez iyi birşey duyabildim. Süper salı günü ultrasona gel dedi.
Canim bende 3.testimi verdim bugün ama yarın sonucu cikicak dedi her hastane farklı heralde nese bende madem öyle gelmiş ken doktora cikttim ultrason a girdim küçük bir kere gördük
Canim bende bugün 3.testimi vermeye gittim sonuç yarın çıkar dedi heralde her hastane farklı calisiyo dedim. Nese bende gelmişken doktora çıktım ultrasona girim dedim küçük bir kese gördükkk çok şükür daha yeni oluşmuş yinede haftaya gel yine bakalım dedi
Kızlar acil cevap bekliyorum sizden. Benim inanılmaz sarı akıntı var. Neden böyle yaa sanki fosforlu sarı gibi. Mantar enfeksiyinu mu oldum yaa. Benim gibi olan var mi
ban da doktor mesaj atmış folbiol kullan diye.
günde 1 tanedir heralde 5mg
Benimkini de değiştirdi bu arada doktor. 400mglik kullanacaksın diğerleri çok yüksek dedi. Folic1 aldımban da doktor mesaj atmış folbiol kullan diye.
günde 1 tanedir heralde 5mg
Maşallah kuzum yaaaa. Şükürler olsun görüyoruz bu günleri. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımıza.Canim bende 3.testimi verdim bugün ama yarın sonucu cikicak dedi her hastane farklı heralde nese bende madem öyle gelmiş ken doktora cikttim ultrason a girdim küçük bir kere gördük
Canim bende bugün 3.testimi vermeye gittim sonuç yarın çıkar dedi heralde her hastane farklı calisiyo dedim. Nese bende gelmişken doktora çıktım ultrasona girim dedim küçük bir kese gördükkk çok şükür daha yeni oluşmuş yinede haftaya gel yine bakalım dedi
canım bana tum vitamınlerin içinde oldugu içinde folık asıt de onlan vinemunitum diye değişik bi ilaç vermişti. şimdi folbıol kullan diyor.tatlım daha şimdi mi söylüyor doktorun çok şaşırdım. benim bildiğim tedaviye başlar başlamaz kullanılması gerekiyor.
bana folidoce 400 mcg verdi. zaten daha fazla miktarda kullanmamak gerekiyormuş. 5 mg çok fazla. yine doktoruna sor istersen ama ben çok araştırmıştım bunu.
fazlası allah korusun allah esirgesin bebeğe yarar yerine zarar verirmiş.
çok sevindim cnmCanim bende 3.testimi verdim bugün ama yarın sonucu cikicak dedi her hastane farklı heralde nese bende madem öyle gelmiş ken doktora cikttim ultrason a girdim küçük bir kere gördük
Sağol canım hemşomm. Darısı bekleyen herkese inşallahHEMŞOM SENİN ADINA NASIL MUTLUYUM ANLATAMAM DARISI KESEYE VE SONRASINDA KALP ATIŞLARINA MAŞALLAH
Kızlar acil cevap bekliyorum sizden. Benim inanılmaz sarı akıntı var. Neden böyle yaa sanki fosforlu sarı gibi. Mantar enfeksiyinu mu oldum yaa. Benim gibi olan var mi
benden önce tedavı görüp hamile olan aynı doktorun hastası ile konustum . o bana da ilk 3 ay kullandırmıştı. dedi. 3. aydan sonra başka birşey vermiş.tatlım daha şimdi mi söylüyor doktorun çok şaşırdım. benim bildiğim tedaviye başlar başlamaz kullanılması gerekiyor.
bana folidoce 400 mcg verdi. zaten daha fazla miktarda kullanmamak gerekiyormuş. 5 mg çok fazla. yine doktoruna sor istersen ama ben çok araştırmıştım bunu.
fazlası allah korusun allah esirgesin bebeğe yarar yerine zarar verirmiş.
Evet jel canım mahvetti beni dün akşam ve bugün kullanmadım o yüzden. Ne yapacağımı bilemedimjel mi kullanıyorsun protestan fitil mi canım.jel kullananlarda o şikayetler oluyormuş jel kullanıyorsan belki o yapiyordur
Evet jel canım mahvetti beni dün akşam ve bugün kullanmadım o yüzden. Ne yapacağımı bilemedim
doktoruna danıştın mi canim mesela bana doktor jel çok artik yaptığı için protestan verdi iyikide verdi sanada onu verir belki
doktoruna danıştın mi canim mesela bana doktor jel çok artik yaptığı için protestan verdi iyikide verdi sanada onu verir belki
Ewet çok heycanlıi asıl kese görmek için gitmemiştim ama yarın sonuç çıkacak beklemeyin diyince gelmişken muayene olayım dedim zaten yeni oluşmuş kese küçük büyümesini beklicez haftaya yine gel vee sakin bir iş yapma uzun yürüyüş yapma sadece istirahat et dedi ..gözün aydın canım rabbim tamamını erdirsin inşallah.vallahi sizden önce öğrendim hamileliği ama ben son görücem galibabenim 9 ekim. Ne hissettin keseyi görünce çok heyecanlıdır değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?