Merhaba kızlar Allah hamile olanlara sağ salim kucağına almayi,diğer arkadaşlarımıza da en yakin zamanda hamile kalmayi nasip etsin inşallah.Üç tedavi gördüm.İlkinde ekstra bitkisel bişey kullanmadım. 11 yumurtadan 8i olgun çıktı, 6si döllendi,5.güne 3 tane kaldi.İkinci tedavide bal propolis karışımı aldım. Sanırım reglimden birkaç gün önce başladım ve bir ay teatrio qenzim10 kullandım.15 yumurtadan 9u olgun çıktı, 5 i döllendi,5.güne 3 tane kaldı. O da olumsuz sonuçlandı. 3.tedavimden 4 ay kadar önce teatrio qenzim10 kullandım,reglimle birlikte bal,tarçın,çörekotu karışımı eşimle birlikte tükettim.32 yumurta toplandı, 14ü olgun 6si döllendi.Embriyoların ikinci günü birinin gelişimi durdu kaldı beş embriyo.5.gün tek embriyo iyi giderken 6.günü beklediler.2 embriyo iyi göründü. Bu arada embriyolarım pgtye giriyor.Embriyo sayısı az olunca havuz sistemi uygulamaya karar verdik.Reglimle birlikte tekrar yumurta takibi yapılacak. İnşallah bu defa fazla embriyom olursa genetige gidecek.Şimdi anlamadigim daha çok özen gösterdiğim tedavide neden böyle oldu?Hani tamam sayı çoğaldı ama elde var iki embriyo.Diğerlerinde 3 tane kalmıştı.Bu defa uygulamam gereken bişey var mı? Önerisi olan varsa çok sevinirim.