• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Peki ağrı olduğunu opudan sonra mi farkettin yoksa gonal f kullanırken mi? Ben 42 kiloyum. Daha önce klomrnle iki yumurtam oluşuyordu hiç böyle gerginlik olmamsti
Ben farketmedim ama muayene esnasında doktorum iletiyordu bana benim 15 yumurta toplandı 5 i kalite denildi ama 3. Gün sonunda 2 tanesi donduruldu biri a kalite diğeri normal ve sadece 1 tane transfer edildi canım ağrım tabi ki oldu hatta Benim lekelenme tarzında kanamam oldu hep günlük pedin yetmediği zamanlar oldu ama çok şükür geçti dinlendim kendimi yormadım normal dedi doktorum ekstra ilaç yazmadı 9-10 gün sonra geçmişti herşey

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim bende de aynısı oldu adım attikca kasiklarim aciyordu çok mu yumurtlama oldu acaba
Neyse olsun biraz daha dayan opu dan sonra rahatlayacaksin
Ben de çok yumurtlamadan supheleniyorum. Klomenle iki yumurta oluşuyordu hemen büyüyordu. Hiç böyle gerginlik hissetmemistim. Aslında bence çok olussun sevinirim ama ohss olmak istemiyorum. Sende de çok yumurta mı olmusti

Ben farketmedim ama muayene esnasında doktorum iletiyordu bana benim 15 yumurta toplandı 5 i kalite denildi ama 3. Gün sonunda 2 tanesi donduruldu biri a kalite diğeri normal ve sadece 1 tane transfer edildi canım ağrım tabi ki oldu hatta Benim lekelenme tarzında kanamam oldu hep günlük pedin yetmediği zamanlar oldu ama çok şükür geçti dinlendim kendimi yormadım normal dedi doktorum ekstra ilaç yazmadı 9-10 gün sonra geçmişti herşey

kızlar aranızda hiç yok mu benim gibi dondurulmuşla ilaçsız transfer bekleyen ya da olan?
Slm canm ben bu ay dondrulmusla tedaviye basladim. Adetimn 5.gunu gittim kontrolmü oldum rahom flmi istedi şişli lde ocomar var orda agrsiz cektrdim gotrdum bide bayagi kan tahlili istedi hormon fanlan tahlillerimi yaptim dun aksam tekrr kontrole gittim.simdi estofem verdi dekort folbiol ve kor aspirinle basldim tedaviye canm hakkimizdan hayrlisi Rabbim hic birinizin emeklerini boşa cikarmasin. Bu arada nerde otruyosun tedavi nerde oluyosun.

Ben de çok yumurtlamadan supheleniyorum. Klomenle iki yumurta oluşuyordu hemen büyüyordu. Hiç böyle gerginlik hissetmemistim. Aslında bence çok olussun sevinirim ama ohss olmak istemiyorum. Sende de çok yumurta mı olmusti
Canim benim hiç korkma ohss olacağını hiç sanmıyorum
Benim gonalf kullanırken gunde 150cc de aynı ağrı olmuştu 26 yumurta toplandı
2.tup bebekte de Gonal f kullandım 75cc 18 tane yumurta toplandı
3. De Purgulaton kullanırken de gunde 125 cc vurdum aynı ağrım oldu 25 yumurta toplanmıştı
Bence senin 2 den fazla yumurtan olcak inşallah
Gonal f en etkili olanı diye duymuştum zaten en pahalı yumurta uyarıcı ilaç

Arkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi

Tabi canim normal
Hatta akinti kasinti garip şeyler olacak
Ben sabahin 8 inde doktora koşmuştum bana biseyler oluyo diye
Gayet normal demisti

Slm canm ben bu ay dondrulmusla tedaviye basladim. Adetimn 5.gunu gittim kontrolmü oldum rahom flmi istedi şişli lde ocomar var orda agrsiz cektrdim gotrdum bide bayagi kan tahlili istedi hormon fanlan tahlillerimi yaptim dun aksam tekrr kontrole gittim.simdi estofem verdi dekort folbiol ve kor aspirinle basldim tedaviye canm hakkimizdan hayrlisi Rabbim hic birinizin emeklerini boşa cikarmasin. Bu arada nerde otruyosun tedavi nerde oluyosun.

amin canım amin hayırlısı olsun inşallah allah önce pozitifi görmeyi sonra bebişi kucağına almayı nasip etsin.
ben istanbuldayım şişli memorial'a gidiyorum. ben de 2.5 yıl falan önce ilk rahim filmimi orada çektirmiştim. dondurulmuş için gün sayıyorum sanırım ekimin ikinci haftasından sonra allah nasip ederse transfer olacak. dr folik asit verdi sadece ama multi vitamin kullandığımı onun içinde de yeterli miktarda folik asit olduğunu söyledim tamam o zaman ona devam et dedi. sadece bekliyorum ve sabahları ovulasyon testi yapıyorum.

sen nerde tedavi görüyorsun?

Arkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi

Evet ben kullandım Gonal F, ilk başda ağrı çok hafif oluyor, 6-7 ci günden sonra artık ağırlaşıyorsun.

Arkadaşlar İstanbul kalamışta jinemede giden varmı yada daha önce gitmiş olan ...
Bana iyi yada kötü düşüncelerinizi yazarmısınız?
Eşimin üroloji doktoru ve sadece bir sefer hormon testi gittiğim bir kadındoğumcu jinemedde Ömer Özdemir’i önermişti ...görüşmede yapmıştık fakat klinik genel olarak eski ve küçük gibi gelmişti
Onun için tedaviyi başka yerde kendi kadındopumcumun önerdiği yeri tercih ederek başladık ...

Zeyneptanemm Zeyneptanemm jinemed ama Şubesi̇ varsa hangisinde bilmiyorum ona soralim istersen

Herkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?

Kan sulandirici baska bir hap yada igne varmi? Listende

Merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yine buradayım. Benim daha önceden bir aşılama bir tüp bebek negatif ikinci tüp bebek pozitif deneyimim oldu ancak Bebeğimi malesef 17 haftada subat ayinda kaybettim. Tekrar 3. Tüp bebek tedavisine başladık bugün 5. Gün.gonal f iğne , folik asit ve d vitamini kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar kucaklamayi nasip eylesin inşallah. Gerçekten çok zor bir tedavi zor bir dönem ama Allah sabır versin insallah. Insan öyle bir oluyor ki ne dusunecegini bile bilmiyor. Hem maddi hem manevi yipraniyorus. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Zor günler gecirmissin insallah burasi sanada ugur getirir
Nerede tedavi görüyorsunuz ve yaşınız kacti acaba

Merhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yine buradayım. Benim daha önceden bir aşılama bir tüp bebek negatif ikinci tüp bebek pozitif deneyimim oldu ancak Bebeğimi malesef 17 haftada subat ayinda kaybettim. Tekrar 3. Tüp bebek tedavisine başladık bugün 5. Gün.gonal f iğne , folik asit ve d vitamini kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar kucaklamayi nasip eylesin inşallah. Gerçekten çok zor bir tedavi zor bir dönem ama Allah sabır versin insallah. Insan öyle bir oluyor ki ne dusunecegini bile bilmiyor. Hem maddi hem manevi yipraniyorus. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Geçmiş olsun:( 17 haftalıkken düşük yapmanızın nedeni neymiş acaba?

Merhaba ben de geçen yıl gonal f 225 ile hamile kalmışım bu yıl 300 kullanıyorum bakalım nasil olacak. Siz de kilolumusunuz acaba bana kilolu olduğum için yüksek kullanıldığı soylenilmisti de .

Bende gonalf 300 kullandim ilk tedavimdi.. bende 80 kiloyum..kilom yüzünden verdigini anlamamıştim :)) reservim az ve 2 yumurtam vardi
Belki ondan yuksek doz kullandim

Bende gonalf 300 kullandim ilk tedavimdi.. bende 80 kiloyum..kilom yüzünden verdigini anlamamıştim :)) reservim az ve 2 yumurtam vardi
Belki ondan yuksek doz kullandim
Canim ben kiloyla ilgili oldugunu dusunmuyirum cunki 65 kiloyum. ama bana gonal f 375 verdi

amin canım amin hayırlısı olsun inşallah allah önce pozitifi görmeyi sonra bebişi kucağına almayı nasip etsin.
ben istanbuldayım şişli memorial'a gidiyorum. ben de 2.5 yıl falan önce ilk rahim filmimi orada çektirmiştim. dondurulmuş için gün sayıyorum sanırım ekimin ikinci haftasından sonra allah nasip ederse transfer olacak. dr folik asit verdi sadece ama multi vitamin kullandığımı onun içinde de yeterli miktarda folik asit olduğunu söyledim tamam o zaman ona devam et dedi. sadece bekliyorum ve sabahları ovulasyon testi yapıyorum.

sen nerde tedavi görüyorsun?
Istanbul tup bebekte canm dr aret kamar ilk tedavimi de orda oldum 2 yasinda bir kizim var. Kizima kardes icin tedaviye gidyorm.inşallah hepimiz hayrli sonuc aliriz. Allah kimsenin emeklerini bosa çıkarmasın butun arkdaslrimz guzel sonuclar alalim :KK49:

Adige_ Adige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim

Adige_ Adige_ canım ya estrofem yarından itibaren günde üç tane yazıyor bu listede , ama ilaç yuvarlak ve günlük içilen gün ismi yazan bi ilaç , yanlışlık yok değil mi ya çok garip , günde üçtane içmek tuhafıma gitti , bugün de gece 12 de içecekmişim
Canim benimde var bir listem bazi donemler 3 e cikarmislar. Oyle yani dogrudur o

Back