- 22 Aralık 2015
- 136
- 190
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.861
Merhaba ben de geçen yıl gonal f 225 ile hamile kalmışım bu yıl 300 kullanıyorum bakalım nasil olacak. Siz de kilolumusunuz acaba bana kilolu olduğum için yüksek kullanıldığı soylenilmisti de .Normal canım ben ganol f 225 kullandim
Canım 174 boy 80 kgyim baliketliyimMerhaba ben de geçen yıl gonal f 225 ile hamile kalmışım bu yıl 300 kullanıyorum bakalım nasil olacak. Siz de kilolumusunuz acaba bana kilolu olduğum için yüksek kullanıldığı soylenilmisti de .
Amin darısı isteyen herkese herkeseGözün aydın Allahım tamamına erdirsin inşallah.
Ona da özlem hemşireye de msj attım 2 gün sonra kan ver dediler tekrarOlmuş artık canım ya maşallah , gogsen hocanın haberi var mi
Teşekkür ederim cnm insallah bu kez kucağımıza boş kalmaz Allah hepimize yardimci olsun.Canım 174 boy 80 kgyim baliketliyim
Hayırlı olsun tedaviniz
Yarın 12.30 14.00 arası ararlar canım. Bilgi verirler . Ve hersey yolunda ise 3. Güne randevu verecekler transfer için.Evet canımı çok acittii zaten ayik olmak inş ilk ve son olur ya ne diyeyim artık, verdikleri doz bana az geliyor , söyledim ama standart dediler, yarın ararlar sanırım beni neler olmuş döllenme kaç tane ,inş iyi haberler gelir
İnş herşey yolundadırYarın 12.30 14.00 arası ararlar canım. Bilgi verirler . Ve hersey yolunda ise 3. Güne randevu verecekler transfer için.
Ananas iyi değil ama kabak çekirdeğini araştırdım hep kalinlastiriyor diye yazılmış
Benim opudan sonra başlandı. Ama vardır bir bildikleriHerkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?
Hep 3.gun mu transfer yapiliyor.5.gunu yapmıyorlardı.dondurma yapiliyormi peki bizim hastanedeYarın 12.30 14.00 arası ararlar canım. Bilgi verirler . Ve hersey yolunda ise 3. Güne randevu verecekler transfer için.
Benim hiç ddondurulmadi ...Hep 3.gun mu transfer yapiliyor.5.gunu yapmıyorlardı.dondurma yapiliyormi peki bizim hastanede
canım bahçeci tüp bebek merkezi doktorum mustafa bahçeci orda düşünmüyorum şuan güvensizim oraya karşı artık bilmiyorum kafam karışık doktor araştırıcam ama biraz ara vermek zorundayım ilaçsız derken canım zaten normal yolla kalmıyoruz ki nasıl oluyor hiç bilmgim yok
Yolundadir içini ferah tut. 8 tane idi değil mjİnş herşey yolundadır
canım benim güven konusunda kafam karışmadı.
yogun bir hastane ama fiyatları diğer yerlere göre uygun
Evet canim yarin buyuk gun bakalim hakkimizdan hayirlisi olsun. Sen nasilsinMaşallah onlara canım yarın mı 5. Günleri dimi
Ay evet yaaa ozellikle bu konuda tsk edicem onlara. Hergun hem ariyor hem whatsap bilgisi atiyorlar. Bide resimleri hastalarin kullandigi bir uygulama var oraya atiyorlar.4deneme yaptım bu kadar ayrıntılı embriyo bilgisi görmedim
Haber alınca beni etiketleEvet canim yarin buyuk gun bakalim hakkimizdan hayirlisi olsun. Sen nasilsin
Herkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?
Tamam canim yazarim. Adetin gelecek diye gergin keyifsizsindir. Dr a ne zaman gideceksin simdi. miyommuydu sende ne yapacaklar once. Ve ne zaman yapacaklatHaber alınca beni etiketle
Adet olmayı bekliyorum sabırsızlıkla
Birde gerginlik var keyifsizlik var
Sen nasılsın
Peki ağrı olduğunu opudan sonra mi farkettin yoksa gonal f kullanırken mi? Ben 42 kiloyum. Daha önce klomrnle iki yumurtam oluşuyordu hiç böyle gerginlik olmamstiMerhaba ben gonal f ile tedavi oldum ve evet zayıf olduğum için 47 kilo yumurtalıklarım su topladığı için dondurulmuş embriyo transfer oldum 2 ay sonra yani 2 adet dönemi sonra yapıldı transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?