- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 32
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.821
Sanırım alerji cnm iki kolumunda aynı yerlerinde var sadece . inş bebeğe zarar veren bişey değildirCANIM iğne izi gibi gözüküyor. Iğne vurunmamissin oralardan anladığım kadarıyla. Alerji olabilir vücudunun diğer yerlerinde de varsa eğer yoksa seni de benim gibi ufak sinek isirmistir :)
İnşallah cnm sağol . hadi bakalım heyecanlı geri sayım başladı :)Iyi yaa sevindim canim insallah boyle devam etsin. Transfer 8 kasim hayirlisi bakalim
Bayilmadin o zaman .. o kötü olur ama tuhKendim hazırlandım tabi ama opu anında çok ağladım rahat geçmedi Benim ki maalesef
Uzanmak çok sıkıcı ya uzanır vaziyette oturuyorum namaz vc ve yemek için kalkıyorum.canım hiç şu istemiyor bi buçuk litre zor içtim yeter mi ya havuç yiyorum suyunu sıkamiyorum çünkü :)Hayırlı olsun canım. Dinlen bugün. Zaten oteldesin uzanmak dışında birşey yapamıyor insan otelde :) ne zaman eve geçeceksiniz? 2- 3 gün havuç suyu iç bakalım. Ben bana faydası olduğuna inanıyorum.
Kivi Yemiştim ben canımUzanmak çok sıkıcı ya uzanır vaziyette oturuyorum namaz vc ve yemek için kalkıyorum.canım hiç şu istemiyor bi buçuk litre zor içtim yeter mi ya havuç yiyorum suyunu sıkamiyorum çünkü :)
Yaptın cnm 5 tl ye aldım testiHerkes tebrik etmiş yaptın mı test
Canım sen moralini Yüksek tut ben iki uygulamamıda kendisine yaptırdım kendisi kötüdür diyemem elektriğim gayret tutmuştu ama 2tedavimin tüm detaylarını düşündüğümde kafamı bulandıran içime sinmeyen detaylar var ama kesin kanaatim şudur diyememCanım öneren doktorun kim. Bana da bi doktor önerdi. Aslında Kenan beyin bana garip gelen bi uygulamsi olmadı açıkçası. Ama böyle şeyler duyunca benim de kafamda soru işaretleri oluştu. Pazartesi günü sonuç günüm muhakkak seni haberdar ederim canım. Dua et inşallah hayırlısıyla pozitif haberi veririm
Canım benim çok mutlu oldum. Gözün aydın.allah tamamina erdirsinKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Amin amin canım isteyen herkes inşallahCanım benim çok mutlu oldum. Gözün aydın.allah tamamina erdirsin
Kendini korkutma canım bence kötü değil ama doktora sor istersenSanırım alerji cnm iki kolumunda aynı yerlerinde var sadece . inş bebeğe zarar veren bişey değildir
Canım sen yemek yapma ya kaçıncı günde basladinKivi Yemiştim ben canım
Ama birseyi yemeyi çok abartma
Topu topu 6 7 tane kivi yemisimdir
Bir adetten ananas yedim 3 günde bitmişti 1 ananas
Nane maydanoz yemë ya da az ye
Tamam cnm çok sağolKendini korkutma canım bence kötü değil ama doktora sor istersen
Canım yaa sıkıcı biraz evet. Valla ben özellikle 2. Günden sonra çok harekrtliydim yüeüyerek sağlıkocağına gittim iğnemi yaptırdım. 3. Gün kursum vardı. Binanın 4. Katı ve asansör yok. Çıktım indim. Zaten hareket iyidir rahme kam gider demişti hemşire. Çok abartmadan hareket et devam et hayatına. Yatıp sıkılıp strese girmek daha kötü. Havuç yemek de iyidir herhalde onu bilemedim :)))Uzanmak çok sıkıcı ya uzanır vaziyette oturuyorum namaz vc ve yemek için kalkıyorum.canım hiç şu istemiyor bi buçuk litre zor içtim yeter mi ya havuç yiyorum suyunu sıkamiyorum çünkü :)
Transfer gününü de sayiyormusun ?2günü hareketlendim dedin yaCanım yaa sıkıcı biraz evet. Valla ben özellikle 2. Günden sonra çok harekrtliydim yüeüyerek sağlıkocağına gittim iğnemi yaptırdım. 3. Gün kursum vardı. Binanın 4. Katı ve asansör yok. Çıktım indim. Zaten hareket iyidir rahme kam gider demişti hemşire. Çok abartmadan hareket et devam et hayatına. Yatıp sıkılıp strese girmek daha kötü. Havuç yemek de iyidir herhalde onu bilemedim :)))
İlk gün eşim getirdi tepsi ile .Canım sen yemek yapma ya kaçıncı günde basladin
Anladım canım çok şey atlatmissin ve cok güzel sabretmissin Rabbim bu sefer seni sonuna kadar ulaştırsın inşallah ..İlk 3 tanesi kimyasal oldu cnm yani hcg değerim katlamadı ve adetle atıldı.4. Sünde 6 haftalıktım kanama ile gittim bebek yerine et parçası gibi bişey oluştu kürtaj oldum.hatta genetik testler falan yapıldı kan pıhtılaşmasına da bakıldı bir şey çıkmadı.kürtaj sonrası 1 buçuk sene tedavi de oldum 1 kez de aşılama oldum ama gebelik oluşmadı bizde beklemek istemedik işte geçen sene aralık ta tüp yaptık .6 embriyom oldu.4 ü donduruldu.2 tanesi koyuldu.koyulan 2 tanesinden biri de bölündü üçüz oldular yani buda 5. Hamileliğimdi.4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim.nisan ayıydı işte doğum olduğunda şimdi 5 ay geçti dondurulmuşlarımla transfer oldum .buda 6. Hamileliğim olmuş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?