- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.841
Canim kimi iyi değil dedi kimi iyi dedi.Kızlar bişey soracağım. Transferden sonra ki süreçte 1 ananas alıp 4-5 gün boyunca azar azar yesem tutunmaya faydası olur mu çok farklı görüşler var arada kaldım?
Sağol canım allah razı olsun . amin inş rabbim hepimize sağlıkla kucaklayacağımız hayırlı evlatlar nasip etsin inş ..Anladım canım çok şey atlatmissin ve cok güzel sabretmissin Rabbim bu sefer seni sonuna kadar ulaştırsın inşallah ..
Evet canımı çok acittii zaten ayik olmak inş ilk ve son olur ya ne diyeyim artık, verdikleri doz bana az geliyor , söyledim ama standart dediler, yarın ararlar sanırım beni neler olmuş döllenme kaç tane ,inş iyi haberler gelirBayilmadin o zaman .. o kötü olur ama tuh
Olmuş artık canım ya maşallah , gogsen hocanın haberi var miYaptın cnm 5 tl ye aldım testi
Evet onda da çıktı
Kipkirmizi değil ama silik de diyemem belli yani
Merhaba ben gonal f ile tedavi oldum ve evet zayıf olduğum için 47 kilo yumurtalıklarım su topladığı için dondurulmuş embriyo transfer oldum 2 ay sonra yani 2 adet dönemi sonra yapıldı transferimArkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi
Evet transferden sonraki günü diyorum.Transfer gününü de sayiyormusun ?2günü hareketlendim dedin ya
Ben de 4gündür Gonal f kullanıyorum günde 150 ml. Benim de yumurtalıklarımda hafif kasılmalar var sanıyorum normal, yumurtalıkları uyarıcı bir ilaç. Hatta benim biraz kahverengi akıntımda oldu bugünArkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi
Gözün aydın Allahım tamamına erdirsin inşallah.Tşkler canım isteyen herkese bol pozitife inşallah
Maşallah onlara canım yarın mı 5. Günleri dimiKizlar embriyo resimlerimi yolladi hastane icim bi hos oldu. Insallah tutunur bende kuzularim
Normal canım ben ganol f 225 kullandimArkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi
Canim ananas konusunda iyi diyen de var kötü diyen deKızlar bişey soracağım. Transferden sonra ki süreçte 1 ananas alıp 4-5 gün boyunca azar azar yesem tutunmaya faydası olur mu çok farklı görüşler var arada kaldım?
4deneme yaptım bu kadar ayrıntılı embriyo bilgisi görmedimBugun moruladan cikip embriyoya donusuyorlar yarin besinci gunleri. 7 yumurtam var 3 u gerideler. ama dordu embriyo olma yolundalar. tamamlanma durumlari % 60, % 50, %40 ve %30 dr dediki yarina hepsi aksi bi durum cikmazsa % 100 olurlar. Hatta gece olan olursa arayip dondurma bilgisi verebiliriz dedi. Dua ediyorum evrelerini tamamlasinlar diye. Transfer aksi bi durum olmazsa 8 kasim. Sen nasilsin canim ya. Migde bulantisi basladimi
Ben ne öncesi ne sonrası kullanmadım canım sadece estrofem progesteron folik asit kullandım tabi herkesin ilacı farklı olabilirHerkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?
Aynenn canm azından bişey olmaz diye yiyelim bakalımCanim ananas konusunda iyi diyen de var kötü diyen de
iyisi kani sulandiriyor pıhtılaşma engellenir deniyor
Kötüsü rahimi harekete geçirip kasılmaya sebep oluyormuş falan filan
Bende anlamadım gitti en iyisi günde 3 5 çatal yiyelim bari
Aminn canım allah razı olsunMerhaba arkadaşlar. Uzun süre sonra yine buradayım. Benim daha önceden bir aşılama bir tüp bebek negatif ikinci tüp bebek pozitif deneyimim oldu ancak Bebeğimi malesef 17 haftada subat ayinda kaybettim. Tekrar 3. Tüp bebek tedavisine başladık bugün 5. Gün.gonal f iğne , folik asit ve d vitamini kullanıyorum. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar kucaklamayi nasip eylesin inşallah. Gerçekten çok zor bir tedavi zor bir dönem ama Allah sabır versin insallah. Insan öyle bir oluyor ki ne dusunecegini bile bilmiyor. Hem maddi hem manevi yipraniyorus. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Normal canım ben ganol f 225 kullandim
Çok teşekkür ederim. ..Aminn canım allah razı olsun
Yeni tedavin hayırlı olsun inşallah hersey istediğin gibi olur yolunda gider
Allah gönlümüzdekinin hayırlısı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?