• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

CANIM iğne izi gibi gözüküyor. Iğne vurunmamissin oralardan anladığım kadarıyla. Alerji olabilir vücudunun diğer yerlerinde de varsa eğer yoksa seni de benim gibi ufak sinek isirmistir :)
Sanırım alerji cnm iki kolumunda aynı yerlerinde var sadece . inş bebeğe zarar veren bişey değildir

Hayırlı olsun canım. Dinlen bugün. Zaten oteldesin uzanmak dışında birşey yapamıyor insan otelde :) ne zaman eve geçeceksiniz? 2- 3 gün havuç suyu iç bakalım. Ben bana faydası olduğuna inanıyorum.
Uzanmak çok sıkıcı ya uzanır vaziyette oturuyorum namaz vc ve yemek için kalkıyorum.canım hiç şu istemiyor bi buçuk litre zor içtim yeter mi ya havuç yiyorum suyunu sıkamiyorum çünkü :)

IMG_6801.PNG

Uzanmak çok sıkıcı ya uzanır vaziyette oturuyorum namaz vc ve yemek için kalkıyorum.canım hiç şu istemiyor bi buçuk litre zor içtim yeter mi ya havuç yiyorum suyunu sıkamiyorum çünkü :)
Kivi Yemiştim ben canım

Ama birseyi yemeyi çok abartma

Topu topu 6 7 tane kivi yemisimdir

Bir adetten ananas yedim 3 günde bitmişti 1 ananas

Nane maydanoz yemë ya da az ye

Canım öneren doktorun kim. Bana da bi doktor önerdi. Aslında Kenan beyin bana garip gelen bi uygulamsi olmadı açıkçası. Ama böyle şeyler duyunca benim de kafamda soru işaretleri oluştu. Pazartesi günü sonuç günüm muhakkak seni haberdar ederim canım. Dua et inşallah hayırlısıyla pozitif haberi veririm
Canım sen moralini Yüksek tut ben iki uygulamamıda kendisine yaptırdım kendisi kötüdür diyemem elektriğim gayret tutmuştu ama 2tedavimin tüm detaylarını düşündüğümde kafamı bulandıran içime sinmeyen detaylar var ama kesin kanaatim şudur diyemem

İyi düşünebilmem için sen ve diğer hastalarından farklı pozitif deneyimlere ihtiyacım var .umarım canı gönülden dilerimki pozitif görürsün .senin kadar enaz benimde iyi haberlerine ihtiyacım var (aksi takdirde yeni bir doktor bulmak falan yıpratıcı olacak zaten benim için ) bana Yeliz akçelik önermişti Kenan beyi

Canım yaa sıkıcı biraz evet. Valla ben özellikle 2. Günden sonra çok harekrtliydim yüeüyerek sağlıkocağına gittim iğnemi yaptırdım. 3. Gün kursum vardı. Binanın 4. Katı ve asansör yok. Çıktım indim. Zaten hareket iyidir rahme kam gider demişti hemşire. Çok abartmadan hareket et devam et hayatına. Yatıp sıkılıp strese girmek daha kötü. Havuç yemek de iyidir herhalde onu bilemedim :)))

Canım yaa sıkıcı biraz evet. Valla ben özellikle 2. Günden sonra çok harekrtliydim yüeüyerek sağlıkocağına gittim iğnemi yaptırdım. 3. Gün kursum vardı. Binanın 4. Katı ve asansör yok. Çıktım indim. Zaten hareket iyidir rahme kam gider demişti hemşire. Çok abartmadan hareket et devam et hayatına. Yatıp sıkılıp strese girmek daha kötü. Havuç yemek de iyidir herhalde onu bilemedim :)))
Transfer gününü de sayiyormusun ?2günü hareketlendim dedin ya

Arkadaşlar İstanbul kalamışta jinemede giden varmı yada daha önce gitmiş olan ...
Bana iyi yada kötü düşüncelerinizi yazarmısınız?
Eşimin üroloji doktoru ve sadece bir sefer hormon testi gittiğim bir kadındoğumcu jinemedde Ömer Özdemir’i önermişti ...görüşmede yapmıştık fakat klinik genel olarak eski ve küçük gibi gelmişti
Onun için tedaviyi başka yerde kendi kadındopumcumun önerdiği yeri tercih ederek başladık ...

Son düzenleme:
Kızlar bişey soracağım. Transferden sonra ki süreçte 1 ananas alıp 4-5 gün boyunca azar azar yesem tutunmaya faydası olur mu çok farklı görüşler var arada kaldım? :(

İlk 3 tanesi kimyasal oldu cnm yani hcg değerim katlamadı ve adetle atıldı.4. Sünde 6 haftalıktım kanama ile gittim bebek yerine et parçası gibi bişey oluştu kürtaj oldum.hatta genetik testler falan yapıldı kan pıhtılaşmasına da bakıldı bir şey çıkmadı.kürtaj sonrası 1 buçuk sene tedavi de oldum 1 kez de aşılama oldum ama gebelik oluşmadı bizde beklemek istemedik işte geçen sene aralık ta tüp yaptık .6 embriyom oldu.4 ü donduruldu.2 tanesi koyuldu.koyulan 2 tanesinden biri de bölündü üçüz oldular yani buda 5. Hamileliğimdi.4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim.nisan ayıydı işte doğum olduğunda şimdi 5 ay geçti dondurulmuşlarımla transfer oldum .buda 6. Hamileliğim olmuş oldu
Anladım canım çok şey atlatmissin ve cok güzel sabretmissin Rabbim bu sefer seni sonuna kadar ulaştırsın inşallah ..

Back