• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba ben de geçen yıl gonal f 225 ile hamile kalmışım bu yıl 300 kullanıyorum bakalım nasil olacak. Siz de kilolumusunuz acaba bana kilolu olduğum için yüksek kullanıldığı soylenilmisti de .
Canım 174 boy 80 kgyim baliketliyim
Hayırlı olsun tedaviniz

Evet canımı çok acittii zaten ayik olmak inş ilk ve son olur ya ne diyeyim artık, verdikleri doz bana az geliyor , söyledim ama standart dediler, yarın ararlar sanırım beni neler olmuş döllenme kaç tane ,inş iyi haberler gelir
Yarın 12.30 14.00 arası ararlar canım. Bilgi verirler . Ve hersey yolunda ise 3. Güne randevu verecekler transfer için.

Ananas iyi değil ama kabak çekirdeğini araştırdım hep kalinlastiriyor diye yazılmış

tatlım hadi geçmiş olsun aldı geldin bebeğini allah'ın izniyle.
nasılsın şimdi? nasıl geçti transfer anlatsana biraz :)

Herkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?
Benim opudan sonra başlandı. Ama vardır bir bildikleri

Hep 3.gun mu transfer yapiliyor.5.gunu yapmıyorlardı.dondurma yapiliyormi peki bizim hastanede
Benim hiç ddondurulmadi ...
Ama dondurulma varmış.
Embriyolog ve doktor karar veriyor sanırım canım.

Ve 5. Gün transfer olanduymadim hiç genelde 3. Gün.

Anne Rahmi laboratuar koşullarından daha iyidir mantigi ile sanırım.

canım bahçeci tüp bebek merkezi doktorum mustafa bahçeci orda düşünmüyorum şuan güvensizim oraya karşı artık bilmiyorum kafam karışık doktor araştırıcam ama biraz ara vermek zorundayım ilaçsız derken canım zaten normal yolla kalmıyoruz ki nasıl oluyor hiç bilmgim yok

tatlım ben memorial'a gidiyorum şişli'ye. istersen bi ön görüşme yap derim.
senin zaten dondurulmuşların var diye ilaçsız dedim.
adetlerin düzenliyse ve yumurta oluşumu oluyorsa ilaçsız yapabilirsin. hiç ilaç vermiyorlar. sadece sürekli kontrol ediyorlar rahim kalınlığını bir de ovulasyon kitiyle sen evde takip yapıyorsun. yumurta çatladığında rahim kendini doğal gebeliğe hazırlamış oluyor hormonlar da aynı şekilde. işte bir kaç güne de transfer yapıyorlar. en azından ilaç kullanıp rahatsızlığına etki etmesini engellemiş olursun diye düşündüm.

canım benim güven konusunda kafam karışmadı.
yogun bir hastane ama fiyatları diğer yerlere göre uygun

şekercimmm çok sevindim. iyi ki beni dinlememiş ve yaptırmışsın testi. maşallah değerin de gayet güzel.
allah sağlıklı güzel bir hamilelik ardından da sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.

Herkese merhaba :)
Transfere kadar coraspin kullanıp, transfer günü de dahil olmak üzere sonrasında listesinden çıkarılan var mı? Herkese transfer sonrası da coraspin verildiğini görüyorum. Kafamda soru işareti oluştu neden ben transfer sonrası devam etmiyorum diye.
Hiç kan sulandırıcı kullanmayan var mı?

tatlım her merkez vermiyor. benim gittiğim merkez hiç vermedi mesela. ne opu öncesi ne transfer öncesi.

Merhaba ben gonal f ile tedavi oldum ve evet zayıf olduğum için 47 kilo yumurtalıklarım su topladığı için dondurulmuş embriyo transfer oldum 2 ay sonra yani 2 adet dönemi sonra yapıldı transferim
Peki ağrı olduğunu opudan sonra mi farkettin yoksa gonal f kullanırken mi? Ben 42 kiloyum. Daha önce klomrnle iki yumurtam oluşuyordu hiç böyle gerginlik olmamsti

Back