- 16 Temmuz 2015
- 125
- 183
- 33
- Konu Sahibi floransa17
-
- #4.781
Kızlar Meryem süresi 41 gün boyunca mutlaka okuyun. Biiznillah Allah nasip edecek. Ben okumuştum bitince adet görmedim ve öğrendim ki hamileymişim. Ve kızımın adını Meryem koydum bu sebeple.
3 senedir korunmuyorum ve defalarca niyetlendim okumaya. Ya adet olunca eşim düzenli okumadı ya ben unuttum bi türlü tamamlayamadım. İlk defa bu sefer tam okuyacağım Allahın izniyle daha tüp bebek planlamiyorken başladım. (Benim tüp bebek kararı çok ani gelişti karar verdikten 1 gün sonra ilaçlara basladim)
kan verecegim gün yani 12.gün Meryem süresinin 40. Günü oluyor. İnşallah Rabbim vereceği bebisin duasını ettirmiştir
Dua edin siz de lütfen. Kadınlar kulübü olarak hepiniz benim dualarimdasiniz
Cnm hayırlı olsun hamilesin Rabbim tamamına erdirsin inşcanım benim güven konusunda kafam karışmadı.
yogun bir hastane ama fiyatları diğer yerlere göre uygun
Canim benim SağolCnm hayırlı olsun hamilesin Rabbim tamamına erdirsin inş
Cnm 18. haftada oldu oda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu sen yanlış anlamışsın demek ki . ben 19 yaşında evlendim :) ama ilk 2 buçuk sene korundum.3 buçuk 4 sene olacak işte korunmuyorum bebek istiyorumCanim 12 haftada rahim duvarım da sorun vardı düştüler demiştin ondan bahsediyorum ben 4 buçuk aylık kayıp yaşadığından bahsetmedin ki .. 25 yaşında 6 hamilelik nasıl oldu ? Çok mu erken evlendin cnm ?
Aaaaaa superrr tebrik ederim canim allah tamamina erdirsinKızlar
Bi se dicem
Pozitif
Sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsinAaaaaa superrr tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin
Sağol canımay yavrum o şok bir sure daha devam edicek biz hala şokçok sevindim rabbim tamamını erdirsin inşallah.
Anladım canım yani en uzun gebelik 4.5 ay sürdü peki bu 6 kere kayıp yaşadım dediğinin hepsinde gebelik oluştu mu yoksa aralarda negatifler mi var mı ?Cnm 18. haftada oldu oda rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu sen yanlış anlamışsın demek ki . ben 19 yaşında evlendim :) ama ilk 2 buçuk sene korundum.3 buçuk 4 sene olacak işte korunmuyorum bebek istiyorum
Canim bize de kağıt veriliyor ama bu kadar ayrıntılı değil. Transferde sonra dikkate edin falan diye. Birde ilaç çizelgesi. Hangi gün saat ne ilaç kullanacaksın onlarAdige_ ben bu kağıtları hiç atmiyorum bak bendeki protokol böyle 15 gün sonra yazmışlarEki Görüntüle 2051528
Canim ben gonal f 375 kullandim. Evet oluyor tabi kasiklarda batma siskinlik.Arkadaşlar gonal f kullanan var mı aranızda? Ben günde 100 kullanıyorum 4. Gunum ama yumurtaliklarimda hafif bir ağrı var. Klomende hiç olmamıştı. Bu normal mi? Bir de ben çok zayifim ohss olabilir mi
Ay hadi gözün aydın canım :)Kızlar
Bi se dicem
Pozitif
İlk 3 tanesi kimyasal oldu cnm yani hcg değerim katlamadı ve adetle atıldı.4. Sünde 6 haftalıktım kanama ile gittim bebek yerine et parçası gibi bişey oluştu kürtaj oldum.hatta genetik testler falan yapıldı kan pıhtılaşmasına da bakıldı bir şey çıkmadı.kürtaj sonrası 1 buçuk sene tedavi de oldum 1 kez de aşılama oldum ama gebelik oluşmadı bizde beklemek istemedik işte geçen sene aralık ta tüp yaptık .6 embriyom oldu.4 ü donduruldu.2 tanesi koyuldu.koyulan 2 tanesinden biri de bölündü üçüz oldular yani buda 5. Hamileliğimdi.4 buçuk aylıkken rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim.nisan ayıydı işte doğum olduğunda şimdi 5 ay geçti dondurulmuşlarımla transfer oldum .buda 6. Hamileliğim olmuş olduAnladım canım yani en uzun gebelik 4.5 ay sürdü peki bu 6 kere kayıp yaşadım dediğinin hepsinde gebelik oluştu mu yoksa aralarda negatifler mi var mı ?
Demiştim sana. Emindim ben senden:) hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah57 cıktı
ben hala şok
Dondurulup daha sonra mı transfer olacak cnm ? Kaçıncı günleriydi bugün ? İnş sana da koyduklarında sımsıkı tutunurlar cnm.kaç taneler :)Kizlar embriyo resimlerimi yolladi hastane icim bi hos oldu. Insallah tutunur bende kuzularim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?